Yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar
Ama gene de takıyorum hani ilk tecrübem olmasa takmıycam da ilkinde çok üzüldüm eşimi çokk üzdüm Şimdi ne eşimi ne kendimi üzmek istemiyorum
Ama aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyor
Bir hafta sonra gelince eşim işe başlamış olacak bende eşim varken gelsin istiyorumAçık açık konuş tekrar. Bu kadar travmatize olduysan eşinden emin ol. Kv iki gün sonra değil bi hafta sonra gelsin olmaz mı. Doğuran sensin biraz seni anlamaları lazım
Sadece eşimi düşünüyorum yoksa hep mesafeliyimdir.Sıze bırsey dıyeyım mı hayatta kendı annem kardesım dısında herkese herseye tavrım artık he he :) hersey herkes gecıcı cunku 2 gun 3 gun sonra tek onemlı olan sız ve cocuklarınızsınız ınanın esınız bıle bunların dısında
İlk lohusalığımda da baştan konuşup halletmiştikbu kadar dert ettiyseniz kendinize açık açık konuşun birkezdaha eşiniz ile 2 günün yeterli oldugunu daha fazlasını kesinlikle istemediğinizi kendinizin halledebileceğini dile getirin siz net olursanız zannetmiyorum zorla annesini daha fazla kaldıracagını..
benim olurda cook ilerleyen yıllarda 2. bebegim olur ise yanımda kimseyi istemiyorum kendi annemi bile.. halen unutamadım yaşadıklarımı ve unutmayacağım
en kötü ihtimali düşünelim tatlı dille kovalarsınız
sende yoruldn artık cocuklarıma tek basıma bakabilirm teşekkür ederim yardımın için diyerek bunu dert etmeyin bence
o zamanlar ne kadar kalmıştı peki ?İlk lohusalığımda da baştan konuşup halletmiştik
Sonra kv eşime elalem ayıplar millet istemedi der biraz daha kalayım demiş ben yokken eşimde kıramamış
Gene yalnız yakalayıp birşeyler demesinden eşiminde kıramamasından korkuyorum
Sadece eşimi düşünüyorum yoksa hep mesafeliyimdir.
Ama en mutlu günü onunda üzülmesine kıyamıyorum
Sabah konuştuk sakince anlattım dedim bunlar bunlar oldu ve ben bu sefer aynılarını yaşamak istemiyorum zaman yaklaştıkça sıkıntı yapıyorum sen söz vermiştin diyorum.Kızım ıkı aylıkken gelmıstı kv bebege bakmak ıcın, bende okula donecektım sozde. Zehır zıkkım ettı kaldıgı her gunu. Kendısını yeterınce tanımıyordum zaten uzakta yasıyorduk, nerden bıleyım kadının kendıne hızmet ettırme hobısı oldugunu. Bnede cokz or gunler gecırdım egzama cıakrdım. Ama ne cektıysem esımede kvyede bıldırdım. Sımdı yıne hamıleyım ve ne kvnın ne esımın mısafır gıbı gelıp gıtmek dısında teklıfte bulunabıleceklerını sanmıyorum.
Esın yeterınce algılayabılmısse durumunu ıkı gunu gecırmez dıye dusunuyorum.
ama ıcın rahat etsın cektıklerını tekrarlayabılırsın ahtırlatmak anlamında.
Onu değil kendini düşün.Sadece eşimi düşünüyorum yoksa hep mesafeliyimdir.
Ama en mutlu günü onunda üzülmesine kıyamıyorum
O zaman 10 gün kaldı.o zamanlar ne kadar kalmıştı peki ?
yine diyebilir evet eşiniz ile konuşabilir ama siz net oldukdan sonra zorla kalacak değil ya
kaç yıllık evlisiniz artık agırlık ve sözü gecen siz olmalısınız diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?