• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lohusalık bitmedi mi yaa

gulllfer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2008
459
3
96
Eskişehir
Selam kızlar 17 temmuzda sezeryanla doğum yaptım 23 gün falan kanamam oldu ve bitti yani bitmişti ama 34. günde yeniden başladı yani çok az akıntı şeklinde ama kanlı bi akıntı bu normalmi sizde de olmuşmuydu doktora gitmeme gerek varmı

benimde tam bitti dediğimde tekrar az gelmeye başlıyordu.
35 gün böyle sürdü ve 40ım çıktıktan sonra dr.uma gittiğimde kanaman devam ediyor mu, akıntı,kötü koku var mı demişti hayır demiştim.
kontrole dr.un çağırmadı mı seni?bence gidip toparlandı mı diye muayne olmalısın canım.

senın ıyımış gene.normali zaten 40 gun.benım yaklaşık 50 gun falan geldı.40 kontrolune gıttığımde hala delı gıbı gelıyodu.ascaba regl mi oldum duye sordum dr a yok kanasa kanasa 1hafta daha gelır korkma normal dedi.gerçekten de kesıldı sonra.bugun bı baktım çamaşırımda kan,bi kaç gundur de leke oluyodu anlamadım ne olduğunu.

benim 43 gün sürdü. 40ın çıkınca gidip kontrol ettir canım

bende aynı durumdayım 40 kım dün çıktı ama hala az az kanlı sümüksü akıntı geliyor ama öyle çok değil günde bri defa falan ilk başta kanama olmadı benim 15 20 gün sonra başladı öyle fazla kanama olmadı hiç tam anlamıyla pet kullanmadım desem yeridir ama hala devam etmesi rahtsız etti demek 50 60 gün süren varmış

Back