- Emoji Skoru
- 2.779
- Puanlar
- 83
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
yalnız arkadaşlar sunu unutmayın birgün o doğurduğunuz çocuklarda evlenecek ve devran dönecek bu yorumlar ne kadar üzücü ve saygısızca hep gelinlerin annesi melek oğlan anneleri şeytan ne ekerseniz onu biçersiniz unutmayın hatalar her zaman tek taraflı olmaz biraz saygı lütfen
Çocuğa bakmak kv ye bakmaktan daha kolay emin ol
Ben sana doğumdan önce yardım etmeye çalıştım ama dinlemedin be güzelimBen anlamıyorum zaten çocuğa bakamam diyenleri arkadaş karnındaki senin canın, sen de onun annesisin.doğal olarak zaten içgüdüsel olarak sen buna hazırsın. Bir de koskoca 9 ay yani al iki kitap oku çocuk bakımı nasıl gelişimi gün gün ay ay nasıldır, ya da aç internetten milyon tane video var onları izle. Allah A şükür taş devrinde değiliz zaten hastanede doğurrcaksın hemşiresi var ebesi var doktoru var. Her bi şeyi tarif ederler. Niye canını sıkacak, senden hizmet bekleyecek insanı çocuğa bakamam korkusuyla evinde barındırıyorsun? Bu kişilikte bir kv çocuk doğunca bakacak mı? Ağlasa senin üstüne atacak sütün yetmiyor doyuramıyorsun deyip canını sıkacak
Allah yardimcin olsun ne diyeyim sabret ama surda kalmis iki gunu crkip gidecek bildigin duzenine tekrar geri donersin...bende dort dogum yaptimnormal dogumdu kayinvalidem vardi ama yoktu (cok yakiniz ayni ciftlikteyiz varligi yoklugu birdi)yinede gram yardimini istemedim ki iyiki istemedim cok zorlandim ama kafam rahatti...seninde aklinda bulunsun nasip olurda baska bir bebisin olursa sakin ama sakin sozde yardim icin gelmesini kabul etme...Daha öncede yazmıştım hamileligimin son 10 günü kV güya yardım için başka bi şehirden bize kalmaya geldi. Doğuma gidene kadar yemeği vs hep ben yaptım. Sürekli e ben bilmem ben yemek yapmaktan anlamam vs dedi durdu. SinirleriM tepemë çıktı lanet olsun dedim yaptım doğuma gittim. 2 gün hastanede kaldık bebeği aldık geldik. Ertesi gün sabah daha dikişlerim alınmamışken tuttu kahvaltıyi hazirlicanmi dedi ki Sezeryan ile doğum yaptım. Ağrım fazla idi. Neyse salonu resmen zapt etti. Tüm gün tv açık . Ben bebek ile yatak odasına tıkiLip kaldım. Kendi evimde misafir gibi oldum. Gelen arkadaşlarımın yanında bana gelin gelin diye bağırıp durdu. Kavga ettik yine. Eşime söyledim anne yapma etme diyor ama kadın anlamıyor dinlemiyor. Evimin eşyalarını kafasına göre düzmeye filan başladı. Bu sefer artık bende laf söylemeye başladım yüzüne yüzüne dedim yine tartıştık. Eşim sürekli arada kaldı durdu annesine yapma etme dedi ama kadın aynı hep aynı. Laftan anlamıyor tam cahil bilmişi . Neyse en son eşim 2 gün sonraya ucak bileti aldı gidecek kurtulcam diye sevinirken ben bu sefer lohusa depresyonu denen şeye yakalandım . Bebeğime sütum 2 gün gelmedi yetmedi mecbur mama verdik sürekli sinirimi bozdu durdu. Mama mi vediyosun cocuga mama mi veriyosun. Neyse sonra sut geldi derken bebegim yine agladi dUrdu emzirdim ama doymadi mama verdik. Yine mi mama. Ben hiç mama vermedim çocuklarıma. 6 tane çıkarttım ben . O çocuk benim karnımda olacaktı ah . 5 dakkada çıkardi Gece ağlıyor mesela . Duyuyor onu geliyor sürekli aynı soru " niye ağlıyor " ya ben niye ağladığını bilsem .. niye ağlıyor niye ağlıyor. . Kafayı yicem 2 gün sonra defolup gidecek ama ben kafayı yedim intiharı düşünüyorum yardım edin .
Eşim sürekli arada kaldı durdu annesine yapma etme dedi ama kadın aynı hep aynı.
Ayy bırak dusuncesızı ver ağzına lafı gıtmeden bıdahada gelmesın 6tane cıkarttıysan 7.sını çıkarDaha öncede yazmıştım hamileligimin son 10 günü kV güya yardım için başka bi şehirden bize kalmaya geldi. Doğuma gidene kadar yemeği vs hep ben yaptım. Sürekli e ben bilmem ben yemek yapmaktan anlamam vs dedi durdu. SinirleriM tepemë çıktı lanet olsun dedim yaptım doğuma gittim. 2 gün hastanede kaldık bebeği aldık geldik. Ertesi gün sabah daha dikişlerim alınmamışken tuttu kahvaltıyi hazirlicanmi dedi ki Sezeryan ile doğum yaptım. Ağrım fazla idi. Neyse salonu resmen zapt etti. Tüm gün tv açık . Ben bebek ile yatak odasına tıkiLip kaldım. Kendi evimde misafir gibi oldum. Gelen arkadaşlarımın yanında bana gelin gelin diye bağırıp durdu. Kavga ettik yine. Eşime söyledim anne yapma etme diyor ama kadın anlamıyor dinlemiyor. Evimin eşyalarını kafasına göre düzmeye filan başladı. Bu sefer artık bende laf söylemeye başladım yüzüne yüzüne dedim yine tartıştık. Eşim sürekli arada kaldı durdu annesine yapma etme dedi ama kadın aynı hep aynı. Laftan anlamıyor tam cahil bilmişi . Neyse en son eşim 2 gün sonraya ucak bileti aldı gidecek kurtulcam diye sevinirken ben bu sefer lohusa depresyonu denen şeye yakalandım . Bebeğime sütum 2 gün gelmedi yetmedi mecbur mama verdik sürekli sinirimi bozdu durdu. Mama mi vediyosun cocuga mama mi veriyosun. Neyse sonra sut geldi derken bebegim yine agladi dUrdu emzirdim ama doymadi mama verdik. Yine mi mama. Ben hiç mama vermedim çocuklarıma. 6 tane çıkarttım ben . O çocuk benim karnımda olacaktı ah . 5 dakkada çıkardi Gece ağlıyor mesela . Duyuyor onu geliyor sürekli aynı soru " niye ağlıyor " ya ben niye ağladığını bilsem .. niye ağlıyor niye ağlıyor. . Kafayı yicem 2 gün sonra defolup gidecek ama ben kafayı yedim intiharı düşünüyorum yardım edin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?