- Emoji Skoru
- 29.090
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Benim kv nin duvara fışkırıyormuş
Kaç ay oldu doğum yapalı, hala her telefonda sütün var dimi diye soruyor.
Acik acik soyle bence, gecen defa kaldin da ne oldu sirf uyudun diye
Benim kv nin duvara fışkırıyormuş
Kaç ay oldu doğum yapalı, hala her telefonda sütün var dimi diye soruyor.
Gerçekten geçiyormu bu psikolojik bunalımne intiharı! sakin ol şampiyon
bunu yaşayan ne ilk kadınsın ne son olacaksın.
kaynana, kayınbaba, anne, görümce, gelin. komşu,... hepsi memelerinle bozar kafayı.
hepsi onun derdine düşer. genelde çoğunun sütü akarmış, fışkırırmış falan filan.
ama ben günümüzde denk gelmedim. ha bir kere sütüm aktı şok geçirdim. gelgelelim oğlum mama+annesütü aldı. hiçbir sorunumuz yok çok şükür. sen bildiğini oku. o kuzucuk senin.
zaten 2 gün sonra gidiyormuş. ondan kurtulursun. ama etrafında herkes 78909878020284778784 tane çocuk büyütmüşçesine konuşur, hatta hiç çocuğu olmayanlar bile
sen bol bol su iç, yeşillik ye, bulgur ye. bunlar yardımcı olur sütüne. kulağını da tıka bu arada herkese. ha bu arada gaz sorunu başlayınca bebek zorluyor biraz. o zaman da sakin ol lütfen. hepsi geçip gidiyor.
Ah be canım kaç yasindasin benden buyukmusun bilmiyorum ama ben ne anne ne kv diyenlerdenim çocuğum yok oluncada farketmez kimsenin hayatına müdahale etmek istemem erkek kardeşim var evlense gelinimiz terbiyesini koruduğu sürece annemle tartışırım yine karıştırmam herkes bir aile kurmak için evleniyor sinir hastası olmak için değil genelde kiz annelerinin birseye karışmasına kızları musade etmediği için o taraftan problem cikmiyoryalnız arkadaşlar sunu unutmayın birgün o doğurduğunuz çocuklarda evlenecek ve devran dönecek bu yorumlar ne kadar üzücü ve saygısızca hep gelinlerin annesi melek oğlan anneleri şeytan ne ekerseniz onu biçersiniz unutmayın hatalar her zaman tek taraflı olmaz biraz saygı lütfen
Daha öncede yazmıştım hamileligimin son 10 günü kV güya yardım için başka bi şehirden bize kalmaya geldi. Doğuma gidene kadar yemeği vs hep ben yaptım. Sürekli e ben bilmem ben yemek yapmaktan anlamam vs dedi durdu. SinirleriM tepemë çıktı lanet olsun dedim yaptım doğuma gittim. 2 gün hastanede kaldık bebeği aldık geldik. Ertesi gün sabah daha dikişlerim alınmamışken tuttu kahvaltıyi hazirlicanmi dedi ki Sezeryan ile doğum yaptım. Ağrım fazla idi. Neyse salonu resmen zapt etti. Tüm gün tv açık . Ben bebek ile yatak odasına tıkiLip kaldım. Kendi evimde misafir gibi oldum. Gelen arkadaşlarımın yanında bana gelin gelin diye bağırıp durdu. Kavga ettik yine. Eşime söyledim anne yapma etme diyor ama kadın anlamıyor dinlemiyor. Evimin eşyalarını kafasına göre düzmeye filan başladı. Bu sefer artık bende laf söylemeye başladım yüzüne yüzüne dedim yine tartıştık. Eşim sürekli arada kaldı durdu annesine yapma etme dedi ama kadın aynı hep aynı. Laftan anlamıyor tam cahil bilmişi . Neyse en son eşim 2 gün sonraya ucak bileti aldı gidecek kurtulcam diye sevinirken ben bu sefer lohusa depresyonu denen şeye yakalandım . Bebeğime sütum 2 gün gelmedi yetmedi mecbur mama verdik sürekli sinirimi bozdu durdu. Mama mi vediyosun cocuga mama mi veriyosun. Neyse sonra sut geldi derken bebegim yine agladi dUrdu emzirdim ama doymadi mama verdik. Yine mi mama. Ben hiç mama vermedim çocuklarıma. 6 tane çıkarttım ben . O çocuk benim karnımda olacaktı ah . 5 dakkada çıkardi Gece ağlıyor mesela . Duyuyor onu geliyor sürekli aynı soru " niye ağlıyor " ya ben niye ağladığını bilsem .. niye ağlıyor niye ağlıyor. . Kafayı yicem 2 gün sonra defolup gidecek ama ben kafayı yedim intiharı düşünüyorum yardım edin .
Allahım kabus benim kv 'nin iki numarası sanırım. Resmen benim doğum zamanımı anlattiniz. Tek fark var ben doğumlar geç olabiliyor diye eşime işledim önceden ve doğuma bir gün kala geldi. Yine hizmet benden tabi. Çocuk doğdu Yine ben perişan. Geliyor aynı sizinki gbi niye ağlıyor niye ağlıyor. Anlasam herhalde seni yanımda tutmam demi. İnsanı hasta ederler benimde sutum onun yüzünden yetmedi .. gönderin acil gonderdi gitsin o kadını. Kendinizi iyi hissetginizi bir evde iki kadının çok lüzumsuz olduğunu eşinize anlatın ve çocuğu bırakmayın ona. Alın yıkayın altını siz temizleyin. Aa annesini özlemiş diyip alıp sarılın odaya geçin. Salonu çok dağınık koymayalim misafir olur yatak odasına girsin istemiyorum artık diyon ve yollayın onu. Psikolojiniz ve evladinizin sutu için bu iyiliği eşiniz size yaomaliDaha öncede yazmıştım hamileligimin son 10 günü kV güya yardım için başka bi şehirden bize kalmaya geldi. Doğuma gidene kadar yemeği vs hep ben yaptım. Sürekli e ben bilmem ben yemek yapmaktan anlamam vs dedi durdu. SinirleriM tepemë çıktı lanet olsun dedim yaptım doğuma gittim. 2 gün hastanede kaldık bebeği aldık geldik. Ertesi gün sabah daha dikişlerim alınmamışken tuttu kahvaltıyi hazirlicanmi dedi ki Sezeryan ile doğum yaptım. Ağrım fazla idi. Neyse salonu resmen zapt etti. Tüm gün tv açık . Ben bebek ile yatak odasına tıkiLip kaldım. Kendi evimde misafir gibi oldum. Gelen arkadaşlarımın yanında bana gelin gelin diye bağırıp durdu. Kavga ettik yine. Eşime söyledim anne yapma etme diyor ama kadın anlamıyor dinlemiyor. Evimin eşyalarını kafasına göre düzmeye filan başladı. Bu sefer artık bende laf söylemeye başladım yüzüne yüzüne dedim yine tartıştık. Eşim sürekli arada kaldı durdu annesine yapma etme dedi ama kadın aynı hep aynı. Laftan anlamıyor tam cahil bilmişi . Neyse en son eşim 2 gün sonraya ucak bileti aldı gidecek kurtulcam diye sevinirken ben bu sefer lohusa depresyonu denen şeye yakalandım . Bebeğime sütum 2 gün gelmedi yetmedi mecbur mama verdik sürekli sinirimi bozdu durdu. Mama mi vediyosun cocuga mama mi veriyosun. Neyse sonra sut geldi derken bebegim yine agladi dUrdu emzirdim ama doymadi mama verdik. Yine mi mama. Ben hiç mama vermedim çocuklarıma. 6 tane çıkarttım ben . O çocuk benim karnımda olacaktı ah . 5 dakkada çıkardi Gece ağlıyor mesela . Duyuyor onu geliyor sürekli aynı soru " niye ağlıyor " ya ben niye ağladığını bilsem .. niye ağlıyor niye ağlıyor. . Kafayı yicem 2 gün sonra defolup gidecek ama ben kafayı yedim intiharı düşünüyorum yardım edin .
Gerçekten geçiyormu bu psikolojik bunalım18 gün oldu doğum yapalı konu sahibi gibiyim başka bir diyardayım sanki
İnşallah canım tek tesellim geçmesi. İnsanlar bi yandan bebek uyumuyor hiç,birde sezeryan ağrısı derken çıldıracak gibi oluyorum bazengeçiyor tabi ki. hiç geçmese 2. veya daha çok çocuk düşünülür müydü??
benim oğlum 6 ay uyumadı. çok zordu. şimdi 3 yaşında maşallah çok keyif alıyorum onunla olmaktan. hatta kardeş bile istiyorum kuzuma Rabbim nasip ederse. bol bol sev kokla öp kuzucuğu.
İnşallah canım tek tesellim geçmesi. İnsanlar bi yandan bebek uyumuyor hiç,birde sezeryan ağrısı derken çıldıracak gibi oluyorum bazen
Aynen aynen hergün gün sayıyorum:),hergün banyo yapan ben 18 günde 2 kere tek yapabildim. Ki benim bebeğim bizi 4 seneye yakın bekletti olmuyordu.sonra kendime kızıyorum mutsuz gibi olduğum için.ahh ahh. seni çok iyi anlıyorum. ama inan geçiyor. ben ay sayardım 1 aylık oldu 2 aylık oldu 1 yaşa oyy çok var derdim. hani sırf bebeğimde ben de birlikte hayata uyum sağlayalım diye.
bana bu günleri özlersin dediklerinde hiç sanmam derdim. ama özledim. mis gibi cennet kokan sütünü emdikçe içine huzur veren anları özledim. sen tadını çıkarmaya bak. Allah sağlık sıhhat versin yeter ki. seneye bu zamanlar fellik fellik evin her yerini kurcalayacak inş
Ne ekerse onu biciyoryalnız arkadaşlar sunu unutmayın birgün o doğurduğunuz çocuklarda evlenecek ve devran dönecek bu yorumlar ne kadar üzücü ve saygısızca hep gelinlerin annesi melek oğlan anneleri şeytan ne ekerseniz onu biçersiniz unutmayın hatalar her zaman tek taraflı olmaz biraz saygı lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?