lohusa kayinvalide, her kafadan bi ses , ben.

Şu lohusalık evresinde evde sadece kızın annesi olsa hiçbir sorun olmayacak ... Bende o lohusa depresyonu denilen şeye girdim hemde 2. Günde. Sütüm gelmedi göğüslerimi sıktı durdular sağ göğüs morardi ve ordan bir daha süt gelmedi soldan damla damla geliyordu bu sefer bebek almadı aldiramadim bı ton emzirme hemşiresi gezdim durdum yok almadı sagdim yine süt gelmedi böyle böyle beni depresyona soktular ... Baktım olmuyor 20. Gün herkesi evden gönderdim tek başıma kalicam dedim ki kaldım da tek kalınca kendime geldim ha meme aldi mı çocuk almadı 40 gün anca geldi sütüm ama eğer evde tepemde olmuş olsalardı şimdi kafayı yemiştim... Yardımı yoksa bı zahmet gönder gitsin eşine de söyle iyice tembih et kalmasın yani... Söyle kendini başkaları ile kıyaslayan insanlara da gıcık oluyorum herkesin memesinden oluk oluk süt akacak değil sıkma canını doğan bir şekilde yaşıyor senin yalnız kalman lazım tam ele almalık senin kaynana

Zaten konu sahibi annesiyle küsmüş burda annesini övdüğü yok sadece anlayışsız kv si gelip te kadının hayatını daha da zorlaştıracağına iki işin ucundan tutsa buraya konu açmazdı zaten.Burada yeri geliyo insanlar kendi annelerini de eleştiriyorlar onlarla ilgili konu da açıyorlar.Sadece kv lerin kötülendiği yok.Kötü kv ler hakkında açılan konular var!!!

Benim.kV yi savunan arkadaş
Lohusa halimle dua ediyorum
Allah sana da aynısını nasip etsin inşallah.
Kaldı ki ben kendi annemi de yerdim burada çok fazla .
Bende kV anne vs ayrımı yok insan ayrımı var

evladını düşün ona sarıl göm burnunu o cennet kokulunun boynuna kokla kokla misss gibi sakinleşirsin bundan güzel ilaç mı var.. boşver bu manyağı bırak evini talan etsin bırak konuşsun dursun sen bildiğini yap. gidiyormuş işte bi de kocası anasının yanında olanlar var kocana şükret ki gönderiyor. şu an senden ve evladından önemli kimse yok kadın dediğin güçlüdür tek başına evladını da paşalar gibi büyütür evini de çekip çevirir defolsun gitsin takma kafana az kalmış sabret bol bol dua oku.

aynı ben
benimkide 6 cocuk doğurmus
beni kıyaslamadı sütüm mütüm herseyim iyiydi ama kv hiç mutfaga girip elini bile yemege sürmedi
hep ben yaptım bir gr faydası olmadı
misafirlerim geldi annemimn yaptıgı bir tepsi tatlıdan bir tabaga koyup ikram etmedi gelenlere
ben cocuk emzidim bebek yeni dogmus koyamıyorm aglıyor öyle süs bebek oturdu
kahvaltı hazırlanacak öyle oturdu ben yaptım herseyi bunaldım stres sinir annemde o geldiği için kalmadı gitti
allahtan bir hafta kaldı gitti cok trribi küsmeyi sever zaten gitti bebegimi aldım ben kendim yıkadım
eşimle herseyinide ben yaptım inan cagırma daha iyi
ben hastaneden geldim ilk adımımı attım sezeryanla dogurdum
bebegimi o dikişimle annemle hemen banyoda yıkadım temiz kıyafet giydirdim beşigine öyle koydum
bende hemen ılık dus aldım yaz günüki hamam heryer temmuz sıcagı
miss gibi yattık biraz uyuduk
sonra yemek yedik kalktım agrılar var ve yıpratıyor tabiii cok zor sezeryan
ama sunu bilki yapabilirsin ben bir hafta dan sonra hep yalnız kadlım ki zaten bir iğnenin ucundan tutan olmadı
herseyimi kendim yaptım temizlik ev bebek korkma yaparsın

Ne intiharı el kadar bebegin var senin. Bu dusunceyi kafandan at bi.
2 gün disini sık sonra zaten gidecek. Boyle kaynana dusman basına ya. Allah size sabırlar versin.

Dusman basina bi kaynana aynisi benim basima geldi ona sinirimden ne sut kaldi ne bisey o yirmi gun olum gibiydi sadece bana yaptigindan bi ornek vereyim ben dogum yaptim neymis cok lavaboya gidiyomusum diye sedyeme yatti ve ben o sezeyanla yari ayakta yari zar zor oturarak gecirdim hemde bunu sezeyanda yapti.. Benim icin o gunden sonra kaynana denen illet bitti birdaha ne arar ne sorar ayni sekilde benimde eyvallahim olmaz kesinlikle boşverdim kendi oynasim kendi soylesin ben ogluna iyi bakiyorum gerisine hic tinlamiyorum hala hala icimde yara var ve cocugum iki yasinda ondam nefretttt ediyorum

Mama veriyorum yetersizim psikolojisinden bir kurtul önce. Çoğumuz verdik. Hala da veriyoruz. Zira ben 26 sene önce sadece mamayla büyümüşüm, atla deve değil. Mamaya zehir gözüyle bakıp kendi kendini farklı modlara sokma.

Kahvaltıymış, yemekmiş her şeyi dışarıdan söyle. Evde bir çöpü ordan alıp oraya koyma.

Salona geç, rahatsız olan o olsun. TV açıksa kapat, rahat koltuğa sen yayıl.

Her niye ağlıyor dediğinde çünkü bebeklerin iletişim şekli bu, 6 tane çıkardın anlamadın mı diye ez.

Kalan 2 günü depresyona heder etme, kvye sen çektir biraz da.

Göndermek için çok geç kalmışsınız, doğumdan önce alacaktınız bileti.

Buraya yazılan her yorumda sinir katsayiniz yukselecek (( bence hiç okumayın şu an, ki gun sonra kv gidince okuyup, ohh kurtuldum dersiniz :) insanin su hayatta kac kere cocugu olur ki, 2 mi 3 mu? Gereksiz biri için zehir etmeye değmez lütfen tadini çıkarın :)

Olumlu düşünün ne güzel iki gun sonra gidecek bu gunde gitti kaldi bi gün allah annali babalk büyütsün

+1500

Benim kv nin duvara fışkırıyormuş

Kaç ay oldu doğum yapalı, hala her telefonda sütün var dimi diye soruyor.

bu kadın yüzünden ne intiharı 2 gün sonra defolup gidiyomuş işte. eşin annesinden yana değil ne güzel sana nasıl davranıyo. bebeğin bakımı zor olur hiç bilmiyorum diye korkuyodun, nasıl alışabildinmi

gidecek işte. çok kadın yaşadı bu yaşadıklarınızı . yaşamayan parmakla sayılacak kadar azdır.

o nedenle depresyona girmek sana lüks şu an . çünkü bebeğin var .küçük.
ağlarsa sütün yetmiyorsa mama ver .
kayınvaliden gidince kendine gelirsin

Sanırım 10 gün kadar sonra bende böyle bir konu açacağım

Gülşem mı aglasam mı bilemedim.. bende 5 ay sonra açarım heralde. Benimde doğum yaptigim gece hastahanede annem refakatçi kalacakti. Gorumcelerim bizim annemizde kalsın diye israr etti bende mirin kirin tamam dedim. Benim Annemin belinde fıtık var cok oturunca ayakta kalınca azıyor. Her neyse işte herkes evine gitti odada 3 kişi kaldık annemle sohbet ediyorduk bı baktık KV refakatçi koltuğunu açmış uyumuş. Hemşire geldi yurumen lazım dedi yardım etti hemşire ile annem kalkmama sezeryan oldum bu arada. Yürüdük filan hemşire 2 saatte bı yürüyeceksin dedi. Yürüme zamanı geliyor annem kaldıramıyor beni zar zor KV uyuyor sinir oldum birde horlamasi çabası sabaha kadar uyudu kalkmadı hiç annemde sabaha karşı yoruldu artık benim yatağımın başında oturmaktan geri kenara kaydım ben annem benim hasta yatağımda yanımda uyudu bir saat kadar zavallim. Şimdi KV refakatçi istemiyorum doktoruma soylicem tek kişi refakatçi kalacak diye uyarsin onları kız kardeşimi yada annemi istiyorum bakalım bu bile sorun bizde şimdiden tasasina düştüm ah bu kvler ahh

Benim kv nin duvara fışkırıyormuş

Kaç ay oldu doğum yapalı, hala her telefonda sütün var dimi diye soruyor.
Hahaaa : D şu duvara sut fışkırma olayını bi ben yaşamadım herhalde. Benmde iki gıdım şutum varken benimki fıskırırdı deyip dururdu.

Tam olarak neyine saygi duysun? Amaaan cocuk dedigin sey nedir ki yeter ki kaynananin gonlu hos olsun

Acik acik soyle bence, gecen defa kaldin da ne oldu sirf uyudun diye

seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri bende yaşadım zaten gidiyormuş sık dıişini ondan sonra istediğin gibi bakar büyütürsün cocuğunu böyle zamanlarda akıl veren çok olur.takma kimseyi bugünlerde geçecek sabırlı ol bende anneyim aynı şeyleri yaşadım enson afedersin si..... çektim rahat ettim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…