- Emoji Skoru
- 1.747
- Puanlar
- 83
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Daha öncede yazmıştım hamileligimin son 10 günü kV güya yardım için başka bi şehirden bize kalmaya geldi. Doğuma gidene kadar yemeği vs hep ben yaptım. Sürekli e ben bilmem ben yemek yapmaktan anlamam vs dedi durdu. SinirleriM tepemë çıktı lanet olsun dedim yaptım doğuma gittim. 2 gün hastanede kaldık bebeği aldık geldik. Ertesi gün sabah daha dikişlerim alınmamışken tuttu kahvaltıyi hazirlicanmi dedi ki Sezeryan ile doğum yaptım. Ağrım fazla idi. Neyse salonu resmen zapt etti. Tüm gün tv açık . Ben bebek ile yatak odasına tıkiLip kaldım. Evimin eşyalarını kafasına göre düzmeye filan başladı. Bu sefer artık bende laf söylemeye başladım yüzüne yüzüne dedim yine tartıştık. Eşim sürekli arada kaldı durdu annesine yapma etme dedi ama kadın aynı hep aynı. Laftan anlamıyor tam cahil bilmişi . Neyse en son eşim 2 gün sonraya ucak bileti aldı gidecek kurtulcam diye sevinirken ben bu sefer lohusa depresyonu denen şeye yakalandım . Bebeğime sütum 2 gün gelmedi yetmedi mecbur mama verdik sürekli sinirimi bozdu durdu. Gece ağlıyor mesela . Duyuyor onu geliyor sürekli aynı soru " niye ağlıyor " ya ben niye ağladığını bilsem .. niye ağlıyor niye ağlıyor. . Kafayı yicem 2 gün sonra defolup gidecek ama ben kafayı yedim intiharı düşünüyorum yardım edin .
sakin ol lütfen.Daha öncede yazmıştım hamileligimin son 10 günü kV güya yardım için başka bi şehirden bize kalmaya geldi. Doğuma gidene kadar yemeği vs hep ben yaptım. Sürekli e ben bilmem ben yemek yapmaktan anlamam vs dedi durdu. SinirleriM tepemë çıktı lanet olsun dedim yaptım doğuma gittim. 2 gün hastanede kaldık bebeği aldık geldik. Ertesi gün sabah daha dikişlerim alınmamışken tuttu kahvaltıyi hazirlicanmi dedi ki Sezeryan ile doğum yaptım. Ağrım fazla idi. Neyse salonu resmen zapt etti. Tüm gün tv açık . Ben bebek ile yatak odasına tıkiLip kaldım. Kendi evimde misafir gibi oldum. Gelen arkadaşlarımın yanında bana gelin gelin diye bağırıp durdu. Kavga ettik yine. Eşime söyledim anne yapma etme diyor ama kadın anlamıyor dinlemiyor. Evimin eşyalarını kafasına göre düzmeye filan başladı. Bu sefer artık bende laf söylemeye başladım yüzüne yüzüne dedim yine tartıştık. Eşim sürekli arada kaldı durdu annesine yapma etme dedi ama kadın aynı hep aynı. Laftan anlamıyor tam cahil bilmişi . Neyse en son eşim 2 gün sonraya ucak bileti aldı gidecek kurtulcam diye sevinirken ben bu sefer lohusa depresyonu denen şeye yakalandım . Bebeğime sütum 2 gün gelmedi yetmedi mecbur mama verdik sürekli sinirimi bozdu durdu. Mama mi vediyosun cocuga mama mi veriyosun. Neyse sonra sut geldi derken bebegim yine agladi dUrdu emzirdim ama doymadi mama verdik. Yine mi mama. Ben hiç mama vermedim çocuklarıma. 6 tane çıkarttım ben . O çocuk benim karnımda olacaktı ah . 5 dakkada çıkardi Gece ağlıyor mesela . Duyuyor onu geliyor sürekli aynı soru " niye ağlıyor " ya ben niye ağladığını bilsem .. niye ağlıyor niye ağlıyor. . Kafayı yicem 2 gün sonra defolup gidecek ama ben kafayı yedim intiharı düşünüyorum yardım edin .
Aynı şeyi 20 gün çektim ben de. Hatta psikolojimi bozdu mama vermek istemedim bebeğime illa süt doyuruyor diye aç uyumuş yavrum kaç günDaha öncede yazmıştım hamileligimin son 10 günü kV güya yardım için başka bi şehirden bize kalmaya geldi. Doğuma gidene kadar yemeği vs hep ben yaptım. Sürekli e ben bilmem ben yemek yapmaktan anlamam vs dedi durdu. SinirleriM tepemë çıktı lanet olsun dedim yaptım doğuma gittim. 2 gün hastanede kaldık bebeği aldık geldik. Ertesi gün sabah daha dikişlerim alınmamışken tuttu kahvaltıyi hazirlicanmi dedi ki Sezeryan ile doğum yaptım. Ağrım fazla idi. Neyse salonu resmen zapt etti. Tüm gün tv açık . Ben bebek ile yatak odasına tıkiLip kaldım. Kendi evimde misafir gibi oldum. Gelen arkadaşlarımın yanında bana gelin gelin diye bağırıp durdu. Kavga ettik yine. Eşime söyledim anne yapma etme diyor ama kadın anlamıyor dinlemiyor. Evimin eşyalarını kafasına göre düzmeye filan başladı. Bu sefer artık bende laf söylemeye başladım yüzüne yüzüne dedim yine tartıştık. Eşim sürekli arada kaldı durdu annesine yapma etme dedi ama kadın aynı hep aynı. Laftan anlamıyor tam cahil bilmişi . Neyse en son eşim 2 gün sonraya ucak bileti aldı gidecek kurtulcam diye sevinirken ben bu sefer lohusa depresyonu denen şeye yakalandım . Bebeğime sütum 2 gün gelmedi yetmedi mecbur mama verdik sürekli sinirimi bozdu durdu. Mama mi vediyosun cocuga mama mi veriyosun. Neyse sonra sut geldi derken bebegim yine agladi dUrdu emzirdim ama doymadi mama verdik. Yine mi mama. Ben hiç mama vermedim çocuklarıma. 6 tane çıkarttım ben . O çocuk benim karnımda olacaktı ah . 5 dakkada çıkardi Gece ağlıyor mesela . Duyuyor onu geliyor sürekli aynı soru " niye ağlıyor " ya ben niye ağladığını bilsem .. niye ağlıyor niye ağlıyor. . Kafayı yicem 2 gün sonra defolup gidecek ama ben kafayı yedim intiharı düşünüyorum yardım edin .
Daha öncede yazmıştım hamileligimin son 10 günü kV güya yardım için başka bi şehirden bize kalmaya geldi. Doğuma gidene kadar yemeği vs hep ben yaptım. Sürekli e ben bilmem ben yemek yapmaktan anlamam vs dedi durdu. SinirleriM tepemë çıktı lanet olsun dedim yaptım doğuma gittim. 2 gün hastanede kaldık bebeği aldık geldik. Ertesi gün sabah daha dikişlerim alınmamışken tuttu kahvaltıyi hazirlicanmi dedi ki Sezeryan ile doğum yaptım. Ağrım fazla idi. Neyse salonu resmen zapt etti. Tüm gün tv açık . Ben bebek ile yatak odasına tıkiLip kaldım. Kendi evimde misafir gibi oldum. Gelen arkadaşlarımın yanında bana gelin gelin diye bağırıp durdu. Kavga ettik yine. Eşime söyledim anne yapma etme diyor ama kadın anlamıyor dinlemiyor. Evimin eşyalarını kafasına göre düzmeye filan başladı. Bu sefer artık bende laf söylemeye başladım yüzüne yüzüne dedim yine tartıştık. Eşim sürekli arada kaldı durdu annesine yapma etme dedi ama kadın aynı hep aynı. Laftan anlamıyor tam cahil bilmişi . Neyse en son eşim 2 gün sonraya ucak bileti aldı gidecek kurtulcam diye sevinirken ben bu sefer lohusa depresyonu denen şeye yakalandım . Bebeğime sütum 2 gün gelmedi yetmedi mecbur mama verdik sürekli sinirimi bozdu durdu. Mama mi vediyosun cocuga mama mi veriyosun. Neyse sonra sut geldi derken bebegim yine agladi dUrdu emzirdim ama doymadi mama verdik. Yine mi mama. Ben hiç mama vermedim çocuklarıma. 6 tane çıkarttım ben . O çocuk benim karnımda olacaktı ah . 5 dakkada çıkardi Gece ağlıyor mesela . Duyuyor onu geliyor sürekli aynı soru " niye ağlıyor " ya ben niye ağladığını bilsem .. niye ağlıyor niye ağlıyor. . Kafayı yicem 2 gün sonra defolup gidecek ama ben kafayı yedim intiharı düşünüyorum yardım edin .
En büyük hatan bu zamanlarını bu aptal kadın ile geçirmek olmuş. Az çok biliyorum konularını. Daha önce defetmen gerekirdi bu kadını evden. Zaten zor bu süreç bide bunla mi ugrascaksin? ? Kendi annen gelsin ya da esinle siz halledin. Zaten yardımı yok bide hem sinir bozuyor hem fazaman bi de ona mı bakcaksinDaha öncede yazmıştım hamileligimin son 10 günü kV güya yardım için başka bi şehirden bize kalmaya geldi. Doğuma gidene kadar yemeği vs hep ben yaptım. Sürekli e ben bilmem ben yemek yapmaktan anlamam vs dedi durdu. SinirleriM tepemë çıktı lanet olsun dedim yaptım doğuma gittim. 2 gün hastanede kaldık bebeği aldık geldik. Ertesi gün sabah daha dikişlerim alınmamışken tuttu kahvaltıyi hazirlicanmi dedi ki Sezeryan ile doğum yaptım. Ağrım fazla idi. Neyse salonu resmen zapt etti. Tüm gün tv açık . Ben bebek ile yatak odasına tıkiLip kaldım. Kendi evimde misafir gibi oldum. Gelen arkadaşlarımın yanında bana gelin gelin diye bağırıp durdu. Kavga ettik yine. Eşime söyledim anne yapma etme diyor ama kadın anlamıyor dinlemiyor. Evimin eşyalarını kafasına göre düzmeye filan başladı. Bu sefer artık bende laf söylemeye başladım yüzüne yüzüne dedim yine tartıştık. Eşim sürekli arada kaldı durdu annesine yapma etme dedi ama kadın aynı hep aynı. Laftan anlamıyor tam cahil bilmişi . Neyse en son eşim 2 gün sonraya ucak bileti aldı gidecek kurtulcam diye sevinirken ben bu sefer lohusa depresyonu denen şeye yakalandım . Bebeğime sütum 2 gün gelmedi yetmedi mecbur mama verdik sürekli sinirimi bozdu durdu. Mama mi vediyosun cocuga mama mi veriyosun. Neyse sonra sut geldi derken bebegim yine agladi dUrdu emzirdim ama doymadi mama verdik. Yine mi mama. Ben hiç mama vermedim çocuklarıma. 6 tane çıkarttım ben . O çocuk benim karnımda olacaktı ah . 5 dakkada çıkardi Gece ağlıyor mesela . Duyuyor onu geliyor sürekli aynı soru " niye ağlıyor " ya ben niye ağladığını bilsem .. niye ağlıyor niye ağlıyor. . Kafayı yicem 2 gün sonra defolup gidecek ama ben kafayı yedim intiharı düşünüyorum yardım edin .
Canım dur sakin ol, lohusalık tam bir psikolojik karmaşa zamanı, insan az sıkıntıyı bile büyütüyor ki senin kayınvalide de iyi sacmalamış, ama gidiyormuş az daha sabırDaha öncede yazmıştım hamileligimin son 10 günü kV güya yardım için başka bi şehirden bize kalmaya geldi. Doğuma gidene kadar yemeği vs hep ben yaptım. Sürekli e ben bilmem ben yemek yapmaktan anlamam vs dedi durdu. SinirleriM tepemë çıktı lanet olsun dedim yaptım doğuma gittim. 2 gün hastanede kaldık bebeği aldık geldik. Ertesi gün sabah daha dikişlerim alınmamışken tuttu kahvaltıyi hazirlicanmi dedi ki Sezeryan ile doğum yaptım. Ağrım fazla idi. Neyse salonu resmen zapt etti. Tüm gün tv açık . Ben bebek ile yatak odasına tıkiLip kaldım. Evimin eşyalarını kafasına göre düzmeye filan başladı. Bu sefer artık bende laf söylemeye başladım yüzüne yüzüne dedim yine tartıştık. Eşim sürekli arada kaldı durdu annesine yapma etme dedi ama kadın aynı hep aynı. Laftan anlamıyor tam cahil bilmişi . Neyse en son eşim 2 gün sonraya ucak bileti aldı gidecek kurtulcam diye sevinirken ben bu sefer lohusa depresyonu denen şeye yakalandım . Bebeğime sütum 2 gün gelmedi yetmedi mecbur mama verdik sürekli sinirimi bozdu durdu. Gece ağlıyor mesela . Duyuyor onu geliyor sürekli aynı soru " niye ağlıyor " ya ben niye ağladığını bilsem .. niye ağlıyor niye ağlıyor. . Kafayı yicem 2 gün sonra defolup gidecek ama ben kafayı yedim intiharı düşünüyorum yardım edin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?