Lohusa Kadın Tek Kalamazmış

Eşinizle konuşun annenin yanında rahat edemem gelmesin lohusa olucam annenle ilgilenemem bakamam ona, ondan çekinirim yardım isteyemem annem kadar rahat olamam ben annemi istiyorum yanımda deyin. Yalanda değil yani istisnaları hariç tutuyorum kim ister kayınvalidesinin gelip kalmasını, hiç sanmıyorum isteyen olacağını. Herkes kendi annesini ister

Kişiden kişiye degisiyor galiba bu durum.
Ne kadar sürede iyilestiniz sezeryan malum ameliyat ?

çok haklısınız sizin yazdığınız gibi söyleyeceğim inşallah istediğim gibi olur <3

Ben de 6 gün sonra doğuracam. Kv filan çekemem asla.. Ne münasebet canım. Altımda arabam olduktan sonra iyi hissetmezsem giderim doktora. Hı gelir torun sever bir kaç gün ama sonra gider. Herkes anasıyla rahat eder kayınvalideye ayrıca hizmet gerekir, evin altını üstünü inceler beğenmez. Ben katlanamam o halde.

Bende doğumdan önce aynen böyle bir konu açmıştım yanımda kalmak istiyorlar ben istemiyorum diye… Şuan çok pişman oldum iyi ki yanımda annemler kalmış bırak yemek yemeyi tuvalete bile tam giremiyordum…

Eğer sana destek olacak kişilerse gelsinler , evini derleyip toplasınlar , yemek vs yapsınlar sen de sadece bebeğinle ve kendinle ilgilen . Güzel bir fırsat olarak değerlendir bence .

keşke yardım için gelse çok karışacak biliyorum zaten beni sinir etmek için neler neler yaptı gerçekten çok dua ediyorum bazen kendime de kızıyorum aslında çok stres yaptığım için
Benim kv de konuşmayı karışmayı sever ama ben tavrımı koyuyorum istemediğim şeyleri de yavaş yavaş söylüyorum. Doğumda annem gelecek yanıma, kv gelemez işleri oluyor ama gelmek istese söylerdim ben annemle daha rahat ederim diye. Kardeşlerimde gördüm doğum sonrası gerçekten zor bir süreç, o durumda annem ve kardeşlerim dışında kimse beni öyle görsün ya da birşey söylesin istemem açıkçası. Nasıl alıştırırsan öyle gider. Karşındaki istediği gibi davranıyorsa sen de istediğin gibi davran. Bebek senin bebeğin, onun torunu olması bu gerçeği değiştirmez.

Kişiden kişiye degisiyor galiba bu durum.
Ne kadar sürede iyilestiniz sezeryan malum ameliyat ?
Evet değişiyor, bence herkesin acı eşiği aynı değil, karakter de etkiliyor. ikisinde de eve geldiğimde makinaya çamaşır atıp ev süpürdüğümü hatırlıyorum, öyle sere serpe ameliyatlım ben bilinci yaşayamadım. ikinci doğumda doktorum halime çok gülmüştü. valizini bile yerleştirmedin, biraz yat dinlen yürüyüp durma, yollamıcam seni akşam demişti

İki doğumumda da ilk birkaç gün hariç sonrasında tektim ha keşke hep tek olsaydım

Tek kalanlardanım ben de.
Bir hafta falan kocam kalmıştı, olması gerektiği gibi.
İmkanım olsa etrafımda kısa boylu, orta yaşlı, anne-kv isimli köleler isterdim ama yalan yok
Dışarıdan zeyna içeriden "anneeeööö çikolatalı kek yapsanaaaağ" insanıyım ben.
Şaka bir yana, tamam atlattık o dönemi batıl matıl şeyler yaşamadık da, o dönemi niye tek atlattım ben yani diye sorguluyorum çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…