- 24 Eylül 2021
- 176
- 118
- 53
- 36
- Konu Sahibi benden anne olmaz
-
Ya ne güzel anneniz gelmiş ben sadece annemi istesem kaynanam ortalığı karıştırır beni annemden bile kıskanıyoAnnem doğumdan iki hafta sonra gitti, gündüzleri hep yalnızdım. Hala ölmedim.
valla ben dedi 1 hafta yeterYok anne sağol ama senin beni 40 gün darlamandansa inandığın o saçma şeyler beni darlasin de andbabdbs
40 boyunca yalnızdım ilk 1 hafta annemlerle kaldım o da sezeryan olduğum için .Arkadaşlar doğumuna az kaldı beni de korku sardı doğumdan çok lohusalıkta korkuyorum çünkü kv" tek kalmıyosun 40 gün mezarın açık olur 1 ay ben durucam 1 ay annen" dedi ama ben istemiyorum ona da söyledim. Bunlar bana batıl inanç geliyo sizce ben tek kalmalı mıyım kendime güveniyorum inşallah çok zor durumda olmam da kimseye muhtaç olmam çünkü kv beni darlıycak biliyorum
Allah razı olsun sağolun40 boyunca yalnızdım ilk 1 hafta annemlerle kaldım o da sezeryan olduğum için .
Korkmayın dualarınızı edin hicbirsey olmaz
Kaynanam ilk hafta sürekli sabahtan akşama kadar bizdeydi. Yanında kayınbabamı da getiriyordu, dört gün sonra artık dayanamadım. Gelmeden önce aradım dedim ki babam seni getirsin kendisi dönsün, onun evde durmasına gerek yok. Biraz alındı, gelmedi.Ya ne güzel anneniz gelmiş ben sadece annemi istesem kaynanam ortalığı karıştırır beni annemden bile kıskanıyo
Ben tek kaldım lohusayken yatak odama baş ucuma kuran koydum durdugum her odada kuran vardı ne olur ne olmaz diye koydum gayet iyi geçirdim o dönemi kalınır yaniArkadaşlar doğumuna az kaldı beni de korku sardı doğumdan çok lohusalıkta korkuyorum çünkü kv" tek kalmıyosun 40 gün mezarın açık olur 1 ay ben durucam 1 ay annen" dedi ama ben istemiyorum ona da söyledim. Bunlar bana batıl inanç geliyo sizce ben tek kalmalı mıyım kendime güveniyorum inşallah çok zor durumda olmam da kimseye muhtaç olmam çünkü kv beni darlıycak biliyorum
Vay be ben desem inadına gelir beni sinir etmeyi çok seviyo ben dediklerini yapmadığım içinKaynanam ilk hafta sürekli sabahtan akşama kadar bizdeydi. Yanında kayınbabamı da getiriyordu, dört gün sonra artık dayanamadım. Gelmeden önce aradım dedim ki babam seni getirsin kendisi dönsün, onun evde durmasına gerek yok. Biraz alındı, gelmedi.
Ahh ahh keşke kaynanam annemden bile kıskanıyo beni korkumdan evime çağırmıyorum ne zaman annemi çağırsam kendisi de geliyor doğru düzgün yanlız kalmıyorum gizli gizli geliyo annemİlk bir ay annen gelsin, sonraki bir ay o. Bari lohusalığın ilk 30 günü travmatik olmasın.
Arkadaşlar doğumuna az kaldı beni de korku sardı doğumdan çok lohusalıkta korkuyorum çünkü kv" tek kalmıyosun 40 gün mezarın açık olur 1 ay ben durucam 1 ay annen" dedi ama ben istemiyorum ona da söyledim. Bunlar bana batıl inanç geliyo sizce ben tek kalmalı mıyım kendime güveniyorum inşallah çok zor durumda olmam da kimseye muhtaç olmam çünkü kv beni darlıycak biliyorum
Doğuracak olan sizsiniz, kimin yanınızda bulunacağına siz karar vereceksiniz. Gerekirse kavga çıkarın, ayılın bayılın falan. Ay hiç işi bilmiyonuz.Ahh ahh keşke kaynanam annemden bile kıskanıyo beni korkumdan evime çağırmıyorum ne zaman annemi çağırsam kendisi de geliyor doğru düzgün yanlız kalmıyorum gizli gizli geliyo annem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?