- 13 Kasım 2018
- 3.862
- 5.371
- Konu Sahibi benden anne olmaz
Benim annem kaldı kızımda olan ufak problemden dolayı 40 gün kaldı yoksa 15gün kalıp gidecekti. İstemediğinizi belirtin eşinizde söylesin darlamasın insanı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten mesajına mutlu ettin o kadar doğru yazmışsınız ki burdan mesajları okudukça keşke böyle yapsaydım diyorum ama bundan sonra istediğim gibi davranıcamBenim kv de konuşmayı karışmayı sever ama ben tavrımı koyuyorum istemediğim şeyleri de yavaş yavaş söylüyorum. Doğumda annem gelecek yanıma, kv gelemez işleri oluyor ama gelmek istese söylerdim ben annemle daha rahat ederim diye. Kardeşlerimde gördüm doğum sonrası gerçekten zor bir süreç, o durumda annem ve kardeşlerim dışında kimse beni öyle görsün ya da birşey söylesin istemem açıkçası. Nasıl alıştırırsan öyle gider. Karşındaki istediği gibi davranıyorsa sen de istediğin gibi davran. Bebek senin bebeğin, onun torunu olması bu gerçeği değiştirmez.
Ya ben bilsem ki yemek için falan geliyor başımın üstünde yeri var ama beni dalıyacağını bildiğim için istemiyorum inşallah lohusalığım iyi geçer kimseye muhtaç olmamBirer gün annem kayınvalidem kaldı.
Sezaryen doğum yaptım, sonrasında da bir sürü hastalığım oldu. Görümcem bizden küçük dedim o kalır siz düzeninizi bozmayın lazım olursa çağırırım diye gönderdim. Görümcem de 1 hafta kadar kaldı. Ama gündüzleri destek için arada geldiler yemek gönderdiler vs... O ayrı. Ama evde sürekli birinin olması beni çok bunaltır. Tabi Allah muhtaç etmesin.
Allah yardımcın olsun canım uzakta mı oturuyor normaldeBenim kv doğumuma 1 ay kala geldi, ne yapcaksa sanki! 10 gündür bizde, doğuma 19 gün var daha üstüne 40 ekle. Ben keçileri kacirmazsam iyidir...
Allah sabır versin de sormadan mı geldi?Benim kv doğumuma 1 ay kala geldi, ne yapcaksa sanki! 10 gündür bizde, doğuma 19 gün var daha üstüne 40 ekle. Ben keçileri kacirmazsam iyidir...
Annem 3. Gün kaçmak istedi 10 gün zar zor tuttukArkadaşlar doğumuna az kaldı beni de korku sardı doğumdan çok lohusalıkta korkuyorum çünkü kv" tek kalmıyosun 40 gün mezarın açık olur 1 ay ben durucam 1 ay annen" dedi ama ben istemiyorum ona da söyledim. Bunlar bana batıl inanç geliyo sizce ben tek kalmalı mıyım kendime güveniyorum inşallah çok zor durumda olmam da kimseye muhtaç olmam çünkü kv beni darlıycak biliyorum
Evet 4 5 saatlik mesafede. Annem de Ankara'dan gelecek 8inde. Valla ben lohusayken cildirp yarı kirkinda ikisini de postalicam sanırımAllah yardımcın olsun canım uzakta mı oturuyor normalde
Bu ben ben de isterdim anne kek börek yap demeyiTek kalanlardanım ben de.
Bir hafta falan kocam kalmıştı, olması gerektiği gibi.
İmkanım olsa etrafımda kısa boylu, orta yaşlı, anne-kv isimli köleler isterdim ama yalan yok
Dışarıdan zeyna içeriden "anneeeööö çikolatalı kek yapsanaaaağ" insanıyım ben.
Şaka bir yana, tamam atlattık o dönemi batıl matıl şeyler yaşamadık da, o dönemi niye tek atlattım ben yani diye sorguluyorum çok.
Biz Şubat başı gelir diyorduk doğuma 2 hafta kala falan. Bir aradı ben perşembe biniyorum. Hiç sorma etme yok.Allah sabır versin de sormadan mı geldi?
En iyisini yaparsınız. Saygınızı bozmayın tabi ki amaç o değil ama herkes yerini bilsin. Ne demek sen bakamazsın ben bakarım. Şuan iyi misin diyen, canın birşey istiyo mu diyen ya da bir şeye ihtiyacınız var mı diye soran yok bana. Bir de kucağımızdan düşürmeyiz diyor, ben de gülerek kucağından bebek düşürmicek olan doğursun bir tane dedim. Benim yaş biraz var o yüzden tahammülüm yok bazı şeylere siz ortama göre ayarlarsınız ama sakın ezdirmeyin kendinizi. Herkes nasıl bakıyorsa siz de öyle bakarsınız.Gerçekten mesajına mutlu ettin o kadar doğru yazmışsınız ki burdan mesajları okudukça keşke böyle yapsaydım diyorum ama bundan sonra istediğim gibi davranıcam
Ay keşke siz de deseydiniz doğumdan bir gün önce gelirsin annem olacak zaten diyeBiz Şubat başı gelir diyorduk doğuma 2 hafta kala falan. Bir aradı ben perşembe biniyorum. Hiç sorma etme yok.
Ya okurken dedim herhalde herkes birer amazondu savaşçıydı bi ben beceriksizdimBende doğumdan önce aynen böyle bir konu açmıştım yanımda kalmak istiyorlar ben istemiyorum diye… Şuan çok pişman oldum iyi ki yanımda annemler kalmış bırak yemek yemeyi tuvalete bile tam giremiyordum…
Ben de hastanede hep ayaktaydim dinlen bu kadar yorma kendini diyorlardi.Evet değişiyor, bence herkesin acı eşiği aynı değil, karakter de etkiliyor. ikisinde de eve geldiğimde makinaya çamaşır atıp ev süpürdüğümü hatırlıyorum, öyle sere serpe ameliyatlım ben bilinci yaşayamadım. ikinci doğumda doktorum halime çok gülmüştü. valizini bile yerleştirmedin, biraz yat dinlen yürüyüp durma, yollamıcam seni akşam demişti