İnce yazlık model beğendim onunla değiştiriyorum ama bu gecelikler batırdı beniçokta yakısmısss keskee o kadar cok kalın olmasaymıs( saglık olsun ınce guseller wardır bende resım ekleymeyı beceremedım ya becersem koycamda
Benimki ertesi gün gelmişti seninkide gelir bugün yarın.benim sabahlık da hayırlısıyla bi gelse...
Çok cici güzel günlerde sağlıkla kullan canım.ben pijama olarak bunu aldm sabahlığı olmadığından nefertitinin sabahlığını sipariş ettim:
DAGİ BAYAN ::
Kızlar birkaçgün gecikmelide olsa fotoğrafları ekliyorum.Benim 8 aylık göbüşte hiçte o mankenlerdeki gibi durmadı tabiYalnız aklınızda bulunsun.Ekim ile Mart arası doğum yapacak hamişler için bu gecelik kumaşı incecik değil yani.O yüzden ben iade edicem malesef (fotoların üstüne tıklayarak büyütebilirsiniz)
Eki Görüntüle 233075 Eki Görüntüle 233076
relaxdan verıyorum sıparişi ama olmadı anlamdım bende tekara deneyın dıyor hersıteden yapılmaz zaten kartla kapıda odemek daha saglıklı
Evet canım geceliğin önü çıtçıtlı.Emzirme sutyenini kast ediyorsun sanırım.Ben aldım sutyenimi.Lohusa kiloduda aldım hastanede giymek için.O da naylonumsu ama tam naylon değil(haşur huşur ses yapmıyor yaninefertiti canım cok gusel guzel gunlerde kullan oınsallah o önü çıt çıtlımı onun ben daha gıyıp cekmedım hıc denemdım ustume bıle tembellıktensuteyn bırde lohusa kılodu oluıyuormus bılıormusn canm
Kızlar aldığım yazlık gecelik geldi.Sizlerede fikir olması açısından burada paylaşıyorum.
Eki Görüntüle 236007 Eki Görüntüle 236009 Eki Görüntüle 236008
Evet canım geceliğin önü çıtçıtlı.Emzirme sutyenini kast ediyorsun sanırım.Ben aldım sutyenimi.Lohusa kiloduda aldım hastanede giymek için.O da naylonumsu ama tam naylon değil(haşur huşur ses yapmıyor yani) sıvı geçirmeyen tek kullanımlık bişey.Kullanıp atıyorsun.Hastane için ideal.Eğer lohusa kilodu bulamazsan internette satılan güvenilir iki site var.Adresleri yollarım sana bakarsın.
Hanımlar her bir yazdığınızı tek tek okudum. Anladığım kadarıyla minimum şunlar gerekiyor;
1- Hastaneye giderken ve çıkışta giymek için rahat kıyafetler ya da eşofman vb gibi.
2- Doğum öncesi için "gecelik"
3- Doğum sonrası için (sezeryansa dikişlere değmemesi için yüksek belli) pijama.
4- Sabahlık şart.
Bu bilgiler ışığında ben sanırım 1 tane tek gecelik alacağım. 2 tane de sabahlıklı takım pijama alacağım. Birini şık alayım diyorum hastanede giymek için. Ama yakası dantelsiz,incisiz. (Malum bebişkolarımızın kafası değecek oraya) Diğerini de evde giymelik rahat bir takım...Hastane girişinde ne giyersem çıkışında da onu giyerim, artık o kadar masrafa gerek yok :)
Nerden baksan 250 TL civarı tutuyor.Allah kocişlerimeze bol kazançlar versin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?