Evet fiyat anlamında 150lira tutuyo ama sonuçta doğum yapıyorsun ve hastane ortamındasın.Üstün düzgün olmalı.ve aldıklarını diğer doğumlarında da kullanabilirsin canım. Hep bebek hep bebek olmaz ki kendimize de dikkat etmemiz lazım benceyaff arkadaşlar 1 gecelik, 1 pijama takımı, 1 adet sabahlık nerden baksan bi 150 tl tutuyor
çok değil mi sizce? ucuzuda yokki napcam bilemedim.
ben 150 tl ye bebeğe birsürü şey alırım yaf o parayla
evet baktım olmuyo aldım valla napıymEvet fiyat anlamında 150lira tutuyo ama sonuçta doğum yapıyorsun ve hastane ortamındasın.Üstün düzgün olmalı.ve aldıklarını diğer doğumlarında da kullanabilirsin canım. Hep bebek hep bebek olmaz ki kendimize de dikkat etmemiz lazım bence
ben de pijama gecelik ve sabahlık alcam 210 tl tutuo biraz pahalı ama napiim.
bi tane de şimdi kullanmalık pijama alcam. artık göbeğimden olmuyorlar kocamın pijamasını giyiyorum
Ayy birde hastanede gecelik derdimiz var demi.:) <kızlar gecelik daha kullanışlı oluyormuş normal doğum içinde sezeryan içinde.Normal doğumda yarım saatte bir alttan kontrol oluyormuş bu yüzden gecelik daha rahat oluyormuş..Bence güzel bi gecelik takım altına uygun bi terlik aynı renktede bebişin kıyafeti süper olur :)
Kesinlikle Katılıyorumcanım alttan muayene doğumdan önce oluyor o sırada da pijamanı giyip beklemiosn zaten.. ameliyathane elbisesi giydiriolar hijyen için..
ayrıca benim bildiğim doğumda vücudu sıcak tutmak.. yatacaksın kalkacaksın gecelik açılacak, yatakta düzgün durmayacak.. bence bir takım pijama 1 tane de gecelik alıp çoğunlukla pijama kullanmak daha mantıklı gibi gelio..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?