Gecelik de olsa pijama da olsa lohusayken önden düğmeli olması şart; emzirme kolaylığı sağlaması bakımından.
Hamileyken nasıl rahat ediyorsan o, farketmez.
Birde lohusayken gecelik yatağın içindeyken toplanıp rahatsız edebiliyor. O açıdan sonuç olarak önden düğmeli pijama diyebiliriz.
Gerçi ben askılı saten gecelikle, yüzünde makyajı, tırnağında cilasıyla prensesler gibi yatan bir lohusa gördükten sonra ben de bundan istiyorum ikincide demiştim ama sanırım yine pamuklu pijamalarımı giyeceğim
bence kesinlikle almalısınya sabahlık almalı mıyız???
ben pijama takımı aldım. relax mode marka. 110 lira. ama hala kararsızım acaba gecelik daha mı rahat olur diye. ama hastanelerde doğum yapanlardan gördüğüm kadarıyla genelde pijama giyiyorlar sanırım daha rahat
ayy çok yardımcı başlık olmuş,ben saten almak istiyorum gecelik veya pijama ona karar veremedim daha da saten kullanışlı olur mu pamuklu mu almalıyım?
Ben de relax mode nin modellerine bayılmıştım internette görüp ama bir türlü online satışa rastlayamadım.
Nereden aldınız acaba?
loituma ben hep saten kullanıyorum şıkır şıkıre oluyoryazın evim çok sıcak olmuyor kışın da zaten petek yanıyor rahat kullandım hep de hastane de gelen giden olacak ya saten biraz fazla mı kokoş kaçar ki diye düşünüyorum karar veremiyorum ne yapsam?
relax mode ye baktım internetten hep spor model kaprili ben mi bulamadım acaba klasik model arıyorum ben biraz başka seçenekler var mı artık karar vermeliyim 35 hafta oldu her an herşey olabilir :18:
sağol loituma bakacağım siteye :81:
doğru diyorsun öyle süslü gitmeye vakit bulabilmiş anneler çok sezeryan da günün belli ya kolay da normal doğum da makyajımı falan yapmama vakit bulabilir miyim bilmiyorum yanıma alırım ben de makyaj çantamı kalem eyeliner hafif allık parlatıcı doğum dan sonra hallederim artık fırsat olmazsa öncesin de :115:
peki kızlar gecelik mi pijama takımımı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?