- 24 Ocak 2021
- 11.418
- 25.761
- 548
- Konu Sahibi denizgozlu44
-
Böyle adamları boşayınMerhaba 19 günlük anneyim yani lohusayım ve psikolojim bozuldu eşim ve kaynanam bozdu sürekli ağlıyorum deprem bölgesindeyim evim yok kaynanama geldim eşimin ısrarları üzerine doğumdan önce ve doğumdan bir hafta sonraya kadar hersey iyiydi sezeryan doğum yaptım eşim indirdi kaldırdı beni 4 gün baktı geceleri gelip bebeği beşikten alıp emzirmem için kucağıma verdi ben büyük çoçugumşa yatıyorum deprem kızımı etkiledi korkuyor pazar günü bebeğin beşiğindeki yatakları kaynanamla çıkardılar bebeği yanıma koydular kızımı beşiğe kızım 4 buçuk yaşında ağlıyor yatmak istemiyor beni istiyor zorla yatırdılar bir saat sonra uyandı çocuğum anne ben korkuyorum dedi gel yanıma kızım dedim zorla ameliyatlı halimle aldım yanıma iki çocuğu ama onun öyle ağlamasını yapılanı kaldıramadım sırf gece gelip bebeği bana vermemek için anne oğul bunu yaptı ayak ucumda kızım yattı yanımda bebek ama ben yanımdaki bebeği bile dönemediğim için sağa sola rahatlıkla zorla alıp bıraktım iki gün sonra eşim bana niye bebeğin bezini sen değişmiyorsun niye bakmıyorsun dedi bebeğin bezini değişmeye başladım daha dikişlerim alınmamış eğilemiyorum bile ben sürekli ağlıyorum elimde olmadan suan daha ağlıyorum sesimi çıkarmadım sonra pazar oldu ikimiz ikinci tur seçim için oy vermek için çıktık ikematgamımız eski evin oradaki okulumuz oy verdik arabaya bindik bana dedi seni boşayacağım aileme rezil ettin beni dedim ne yaptım dedi suratın 40 karış dedim siz bana bakmamak için bebeği yanıma attınız kızımı yanımdan kaldırdınız dedim hala kendi bildiği okuyor evden çıkarken hastaneye götür dikişleri göstereyim demiştim söylenerek hastaneye götürdü bu olaylardan önce kardeşime demiş gel ablana bak sanki benim kardeşim mecbur anasının evinde bana bakmaya ilk çoçuğumda kardeşim evime geldi 40 gün bana baktı bebeği kucağıma hep o verdi bebeğin üstüne başını bezini kardeşim değişti şimdi bana böyle yapıyor eskiden korkardım boşanmaktan şimdi korkmuyorum her gün mutsuz olup ağlayıp modum düşmekteler üç gün ağlarım belki.annemlere daha bişi demedim ev bulmak için bekliyor bizi eve yerleştirip öyle boşaycakmıs dedim bebeğin ne suçu var yazık değil mi madem böyleydi ne diye istedin çocuk olan yeterdi dedim
Ben hakkımı helal etmiyorum kızımı benden ayırmalarını affedemiyoruz Allah sorsun hesabını…
Igrenc insanlar kocan ve ailesi. Bu adamla isin zor. Ilk dogumda mi sezaryendi, neden kardesin 40 gun bebegi eline veriyor, o kismi anlamadim. Ben de sezaryen yaptim evet ilk 2 gun epey ağrılı ama sonrasinda kendim herseyi yaptim. Dikislerim benimde agriyordu ama yaptim. 4.5 yasinda ki cocugunuzu da tek yatirmaya alistirin. Bagimli bir birey olmamasi icin bu cok onemli... 6 7 aylik odasini ve yatagini bilmeli. Ben telsiz ve kamera ile kontrol ediyordum. Tabi sizin ev durumu da sikinti
beyefendi kendisi neden ikna edip yatırmamış yanında büyük kızınızıBide süt muhabbeti bar hastaneden beri sütün az mama verelim sarılık olmasın deyip durdu bende ısrarla sütüm var emiyor dedim eşimin yanında da söyledi kaç defa bu defa o başladı çocuk sarılık olacak mama verin diye nefret ediyorum pislikler işk çocuğumda da kaynanam gelip gidip bu çocuk sarılık olacak deyip durdu o zaman kendi evimdi karıştırmadım herseye rağmen kızımı 2.5 yaşına kadar emzirdim o zaman borç var diye 3.5 aylıkkken bırakıp işe gittim kaynanama gel bak dedim gelmedi getirin dedi çocuk kış günü dışarı çıkmaktan zatürre oldu aklıma bunlar geldikçe hepsinden nefret ediyorum
Allah sabır versin. Sakin kalmaya bakin. Sizi sinir etmek için uğraşıp duruyorlar. Boşverin aileniz gelebiliyorsa gelsin yardımcı olsun. Geçici durum bunlar inşaallah. Ben en çok eşe kızıyorum. Eşler nazimizi çekmeyecek te kim çekecek. En hassas zamanlarda bile herşeyi alaya Alip sinir etmeyi başarıyorlar. Üstüne birde kaynananin kaç yüzyıldan kalma kendi zamanıyla şimdi zamanı kıyaslamalari var. Hiç bitmiyor. Üzülmeyin siz üzüldükce çocuklarınızda etkileniyordur.Merhaba 19 günlük anneyim yani lohusayım ve psikolojim bozuldu eşim ve kaynanam bozdu sürekli ağlıyorum deprem bölgesindeyim evim yok kaynanama geldim eşimin ısrarları üzerine doğumdan önce ve doğumdan bir hafta sonraya kadar hersey iyiydi sezeryan doğum yaptım eşim indirdi kaldırdı beni 4 gün baktı geceleri gelip bebeği beşikten alıp emzirmem için kucağıma verdi ben büyük çoçugumşa yatıyorum deprem kızımı etkiledi korkuyor pazar günü bebeğin beşiğindeki yatakları kaynanamla çıkardılar bebeği yanıma koydular kızımı beşiğe kızım 4 buçuk yaşında ağlıyor yatmak istemiyor beni istiyor zorla yatırdılar bir saat sonra uyandı çocuğum anne ben korkuyorum dedi gel yanıma kızım dedim zorla ameliyatlı halimle aldım yanıma iki çocuğu ama onun öyle ağlamasını yapılanı kaldıramadım sırf gece gelip bebeği bana vermemek için anne oğul bunu yaptı ayak ucumda kızım yattı yanımda bebek ama ben yanımdaki bebeği bile dönemediğim için sağa sola rahatlıkla zorla alıp bıraktım iki gün sonra eşim bana niye bebeğin bezini sen değişmiyorsun niye bakmıyorsun dedi bebeğin bezini değişmeye başladım daha dikişlerim alınmamış eğilemiyorum bile ben sürekli ağlıyorum elimde olmadan suan daha ağlıyorum sesimi çıkarmadım sonra pazar oldu ikimiz ikinci tur seçim için oy vermek için çıktık ikematgamımız eski evin oradaki okulumuz oy verdik arabaya bindik bana dedi seni boşayacağım aileme rezil ettin beni dedim ne yaptım dedi suratın 40 karış dedim siz bana bakmamak için bebeği yanıma attınız kızımı yanımdan kaldırdınız dedim hala kendi bildiği okuyor evden çıkarken hastaneye götür dikişleri göstereyim demiştim söylenerek hastaneye götürdü bu olaylardan önce kardeşime demiş gel ablana bak sanki benim kardeşim mecbur anasının evinde bana bakmaya ilk çoçuğumda kardeşim evime geldi 40 gün bana baktı bebeği kucağıma hep o verdi bebeğin üstüne başını bezini kardeşim değişti şimdi bana böyle yapıyor eskiden korkardım boşanmaktan şimdi korkmuyorum her gün mutsuz olup ağlayıp modum düşmekteler üç gün ağlarım belki.annemlere daha bişi demedim ev bulmak için bekliyor bizi eve yerleştirip öyle boşaycakmıs dedim bebeğin ne suçu var yazık değil mi madem böyleydi ne diye istedin çocuk olan yeterdi dedim
Ben hakkımı helal etmiyorum kızımı benden ayırmalarını affedemiyoruz Allah sorsun hesabını…
Böyle bi adamla ikinci çocuğu keşke yapmasaydınız.İlk çoçuğumda 32 haftaydı gebelik alerjisi oldum ve doğumdan sonrada geçmedi çok zor bir süreçti normal doğum için sancı çektim doğmadı eşimin yakını vefat etti bizimle hiç ilgilenmedi bu bebekte 10 gün sonra normale döndüm evet ilk bir hafta cok zordu yatmak kalkmak ama şükür suan iyiyim ama ilgi bekledim sadece onuda göremedim
Kaba adam ameliyatlı nasıl kalkacaksiniz ama ilk başta size bakmış kaynana etkili olmuş burada.Bosanmayi iyi düşünün derim.Ama birdaha bu adama çocuk vermeyin l.Merhaba 19 günlük anneyim yani lohusayım ve psikolojim bozuldu eşim ve kaynanam bozdu sürekli ağlıyorum deprem bölgesindeyim evim yok kaynanama geldim eşimin ısrarları üzerine doğumdan önce ve doğumdan bir hafta sonraya kadar hersey iyiydi sezeryan doğum yaptım eşim indirdi kaldırdı beni 4 gün baktı geceleri gelip bebeği beşikten alıp emzirmem için kucağıma verdi ben büyük çoçugumşa yatıyorum deprem kızımı etkiledi korkuyor pazar günü bebeğin beşiğindeki yatakları kaynanamla çıkardılar bebeği yanıma koydular kızımı beşiğe kızım 4 buçuk yaşında ağlıyor yatmak istemiyor beni istiyor zorla yatırdılar bir saat sonra uyandı çocuğum anne ben korkuyorum dedi gel yanıma kızım dedim zorla ameliyatlı halimle aldım yanıma iki çocuğu ama onun öyle ağlamasını yapılanı kaldıramadım sırf gece gelip bebeği bana vermemek için anne oğul bunu yaptı ayak ucumda kızım yattı yanımda bebek ama ben yanımdaki bebeği bile dönemediğim için sağa sola rahatlıkla zorla alıp bıraktım iki gün sonra eşim bana niye bebeğin bezini sen değişmiyorsun niye bakmıyorsun dedi bebeğin bezini değişmeye başladım daha dikişlerim alınmamış eğilemiyorum bile ben sürekli ağlıyorum elimde olmadan suan daha ağlıyorum sesimi çıkarmadım sonra pazar oldu ikimiz ikinci tur seçim için oy vermek için çıktık ikematgamımız eski evin oradaki okulumuz oy verdik arabaya bindik bana dedi seni boşayacağım aileme rezil ettin beni dedim ne yaptım dedi suratın 40 karış dedim siz bana bakmamak için bebeği yanıma attınız kızımı yanımdan kaldırdınız dedim hala kendi bildiği okuyor evden çıkarken hastaneye götür dikişleri göstereyim demiştim söylenerek hastaneye götürdü bu olaylardan önce kardeşime demiş gel ablana bak sanki benim kardeşim mecbur anasının evinde bana bakmaya ilk çoçuğumda kardeşim evime geldi 40 gün bana baktı bebeği kucağıma hep o verdi bebeğin üstüne başını bezini kardeşim değişti şimdi bana böyle yapıyor eskiden korkardım boşanmaktan şimdi korkmuyorum her gün mutsuz olup ağlayıp modum düşmekteler üç gün ağlarım belki.annemlere daha bişi demedim ev bulmak için bekliyor bizi eve yerleştirip öyle boşaycakmıs dedim bebeğin ne suçu var yazık değil mi madem böyleydi ne diye istedin çocuk olan yeterdi dedim
Zeynep Ergül 1 sen 2 numarasin bu beddua isinde valla, büyük bi yetenek bu sirali beddua.allah böyle kaynannın da eşin de belasını versin. gebersinler acıdan yardım eden bi allahın kulu cıkmasın. senin o dikişli halinle uğraştığının 10katı uğrassınlar ama ellerinden bisi gelmesin. rabbim de senin ve evlatlarının yolunu cok güzel açsın. herkes anne olamıyo işte yazık. hamileyim suan ne kadar dua hakkım varsa kullandım cuma cuma allah belalarını versin ya nası üzüldüm anne oğul bi yudum suya muhtaç kalıp gebersinler. pislik insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?