- 5 Haziran 2023
- 7
- 3
- 36
-
- Konu Sahibi denizgozlu44
Merhaba 19 günlük anneyim yani lohusayım ve psikolojim bozuldu eşim ve kaynanam bozdu sürekli ağlıyorum deprem bölgesindeyim evim yok kaynanama geldim eşimin ısrarları üzerine doğumdan önce ve doğumdan bir hafta sonraya kadar hersey iyiydi sezeryan doğum yaptım eşim indirdi kaldırdı beni 4 gün baktı geceleri gelip bebeği beşikten alıp emzirmem için kucağıma verdi ben büyük çoçugumşa yatıyorum deprem kızımı etkiledi korkuyor pazar günü bebeğin beşiğindeki yatakları kaynanamla çıkardılar bebeği yanıma koydular kızımı beşiğe kızım 4 buçuk yaşında ağlıyor yatmak istemiyor beni istiyor zorla yatırdılar bir saat sonra uyandı çocuğum anne ben korkuyorum dedi gel yanıma kızım dedim zorla ameliyatlı halimle aldım yanıma iki çocuğu ama onun öyle ağlamasını yapılanı kaldıramadım sırf gece gelip bebeği bana vermemek için anne oğul bunu yaptı ayak ucumda kızım yattı yanımda bebek ama ben yanımdaki bebeği bile dönemediğim için sağa sola rahatlıkla zorla alıp bıraktım iki gün sonra eşim bana niye bebeğin bezini sen değişmiyorsun niye bakmıyorsun dedi bebeğin bezini değişmeye başladım daha dikişlerim alınmamış eğilemiyorum bile ben sürekli ağlıyorum elimde olmadan suan daha ağlıyorum sesimi çıkarmadım sonra pazar oldu ikimiz ikinci tur seçim için oy vermek için çıktık ikematgamımız eski evin oradaki okulumuz oy verdik arabaya bindik bana dedi seni boşayacağım aileme rezil ettin beni dedim ne yaptım dedi suratın 40 karış dedim siz bana bakmamak için bebeği yanıma attınız kızımı yanımdan kaldırdınız dedim hala kendi bildiği okuyor evden çıkarken hastaneye götür dikişleri göstereyim demiştim söylenerek hastaneye götürdü bu olaylardan önce kardeşime demiş gel ablana bak sanki benim kardeşim mecbur anasının evinde bana bakmaya ilk çoçuğumda kardeşim evime geldi 40 gün bana baktı bebeği kucağıma hep o verdi bebeğin üstüne başını bezini kardeşim değişti şimdi bana böyle yapıyor eskiden korkardım boşanmaktan şimdi korkmuyorum her gün mutsuz olup ağlayıp modum düşmekteler üç gün ağlarım belki.annemlere daha bişi demedim ev bulmak için bekliyor bizi eve yerleştirip öyle boşaycakmıs dedim bebeğin ne suçu var yazık değil mi madem böyleydi ne diye istedin çocuk olan yeterdi dedim
Ben hakkımı helal etmiyorum kızımı benden ayırmalarını affedemiyoruz Allah sorsun hesabını…
Ben hakkımı helal etmiyorum kızımı benden ayırmalarını affedemiyoruz Allah sorsun hesabını…
Kizi yaninda yatiyorken besige yatirmislar ayni odada, onu diyorBebeğiniz ve 4,5 yaşındaki kızınız yanınızda değil mi ?
Kizi yaninda yatiyorken besige yatirmislar ayni odada, onu diyor
Yok su an bosanma surecinde degiller dahaKız 4,5 yaşında; babaannesi de rahatça idare edebilir diye düşünüp, büyük kızını almasına engel mi oldular yoksa diye düşünmüştüm bir an.
Lohusalikta annenizin yanina gitseydiniz keske..
Esiniz olcak insana sozum bile yok insanliktan nasibini alama
Evimiz ağır değil hafifti ama ev sahibi kendi gelecekmiş bizi çıkardı ev bulmak çok zor hatta imkansız malasef dikişleri ameliyattan 12 gün sonra aldırmyangel dediler bende gittimEviniz ağır hasarlı mı? Kaç ay geçti, ev tutmayı ne zaman düşünüyor eşiniz? Kızınızı sizden nasıl ayırdılar? Bir de dikiş aldırma olayı hala var mı, ben hiç öyle bir şey yaptığımı hatırlamıyorum. Bence sakin olun. Eşiniz tam bir dangalak, bu gerçek değişmez ama lohusa psikolojisiyle de fevri kararlar almayın.
Annenlerin evi tek göz bile olsa al çocuklarını git, en azından gözünün yaşı diner. Eşin ev tutacak da ne zaman, ev tutunca ayrılacakmış, kirayı ödedi ödemedi diye uğraşacaksın, adam seni hayvan eğitir gibi terbiye etmeye çalışıyor.Annemlerin evinde hasarlı onlarda bahçe evimde kalıyorlar orası tek göz bir yer
Depremden doğuma kadar annemlerde kaldım ama doğumdan sonra eşim izin vermedi mecbur buraya geldim zaten köy evimde tek odada babam varken cocgu rahat emziremedimYok su an bosanma surecinde degiller daha
4.5 yasindaki kiz tek uyumaktan korkuyormus konu sahibiyle yatiyormus
Bebek de besikteymis kv ve esi emzirsin diye alip veriyorlarmis besikten
Sonra ugrasmak istememisler buyuk kizi besige yatirmislar bebegi de yanina vermisler kizi da korkmus besikte konu sahibi kizimi ayirdilar derken onu kastetmis lohusa hassasligi da var tabi ustunde
Ben olsam anneme giderdim kircaksa da annem kirsin kvyi esimi cekecegime
Kirayı ödemeye öderde dediğiniz gibi beni terbiye etmeye çalışıyor bu hep böyledi aslında ama ben hep görmezden geldimAnnenlerin evi tek göz bile olsa al çocuklarını git, en azından gözünün yaşı diner. Eşin ev tutacak da ne zaman, ev tutunca ayrılacakmış, kirayı ödedi ödemedi diye uğraşacaksın, adam seni hayvan eğitir gibi terbiye etmeye çalışıyor.
Bir öder iki öder, size istediğini yaptırmak iÇin ödemez sonra. Maddi konular elindeki koz, kirasını ödeyeceğim garanti olmayan bir eve yerleşip eline bu kozu vermeyin. Eşini terbiye etmek için çocukları da olduğu halde eve ekmek parası bırakmayan, faturaları ödemeyip elektriğin suyun kesilmesi ile karısını terbiye etmeye çalışan adamları hiç mi görmediniz. Sizinki de şu anda onun temelini hazırlıyor.Kirayı ödemeye öderde dediğiniz gibi beni terbiye etmeye çalışıyor bu hep böyledi aslında ama ben hep görmezden geldim
E siz de herkes gibi başka şehre gidin kurun düzeninizi. Başka evde üst üste hayat geçer mi?Evimiz ağır değil hafifti ama ev sahibi kendi gelecekmiş bizi çıkardı ev bulmak çok zor hatta imkansız malasef dikişleri ameliyattan 12 gün sonra aldırmyangel dediler bende gittim
Bu adamla mı ?E siz de herkes gibi başka şehre gidin kurun düzeninizi. Başka evde üst üste hayat geçer mi?
Bu adamla ya da bu adamsız. Ben adamsızı tercih ederim ama böyle tipler bir anda dangalaklaşmıyor. Muhtemelen hep öyleydi. Ama malum, kadınların boşanması zor bu ülkede.Bu adamla mı ?
İşte zaten bu durumda olduğunuz için bu kadar eziyorlar sizi. Nasılsa gidemez diye.Depremden doğuma kadar annemlerde kaldım ama doğumdan sonra eşim izin vermedi mecbur buraya geldim zaten köy evimde tek odada babam varken cocgu rahat emziremedim