- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.048
- 498
- Konu Sahibi dr_patoloji
yani bebeği ilk günlerinde görmek istemeleri normal. dört yeğenimin de en ufak hallerinde bulundum. yengelerim istemiyorum dese heralde şoka girerdim. tabi rahatsızlık vermedik geriden durduk bebeğe ve geline ilişmedik. kısacası gelip bir iki gün görüp gitmeleri çok normal. eşine söyle bu şekilde kabul et.Kısaca olayı anlatayım,yeni doğum yaptım bebeğim 17 günlük,kayınvalide kayınpederi ve yengem doğumdan beri gelmek için deliriyprlar ama ben sezaryenliyim ve ameliyatımda ağır geçti.kızımda huysuz dayanamıyorum şu günlere annemde olmasa çıldırırdım.eşimde bana psikolojik olarak hiç destek olmuyor.kendimi çok yorgun hissediyorum bide kv bende kalmak istiyormuş.bu dönemde annemde gelmem sana kv ne hizmet edemem dedi ki haklı.Eşim saolsun getir götür bebek bakımı ile falan ilgileniyor ama çenesi laf sokması bana çekilmiyor. Bugün bide hala gelicem deyince çıldırdım. Doğumdan önce lütfen gelecekler kırkından sonra gelsinler dedim. Çünkü ameliyat ve lohusalıkta zor olacağını tahmin ettim. Kavga koptu ben gelmesinler demiyorum ama neden kırkımın çıkmadı beklenmiyor.hafi onlar cahil insanlar bilmiyorlar eşim neden aramızın bozulmasına meydan veriyor. Kavga çıktı hakkımı helal etmiyorum dedim,senin gibi bir kocam yok artık dedim çünkü geçen hafta da patavatsozca annemi evden kovdu ama onu da elini öpüp gönlümü aldı benim zorumla.şimdi konuşmuyorum ama kv kalmayacak için rahat etsin diye lafı da çarpıyor ben haksız mıyım.lohusa kadına bu eziyet verilir mi.çalışan bir bayanım doğum iznimin hepsi eşimin 5 kardeşi ve yeğenletine bakmakla geçecek galiba. Korkuyorum akrabalarından çünkü benim akrabalarım hep bana akreplik etti. Bir fikir verin bana.