Merhaba hanımlar bu defa daha büyük bir dert ile yine geldim kv nin loğusalığımı burnumdan getirdiklerini yazmıştım. O gündem beri kv ile ilişkimi azalttım telefonla az konuştum konuşunca da hep soğuk konuştum ama ya anlamadı ya da anlamamazlıktan geldi . Bu hafta sonu kv ve kp geldiler. Bebeğim kolik ve çok sıkıntılarımız oluyor ağlamaya başladığı zaman saatlerce susmuyor nasıl sustıracağımızı şaşaıryorız ve ben istiyorum ki geldiği zaman bi faydası olsun ama nerde. Yine geldi yiyip içip yattı kendisi çok sağlıklı eli ayağı tutuyor inansın benden daha güçlü ama hiç bir şeye elini bile sürmedi oğlum susarlarmış aldı ağlamaya başlayınca çok bunaldım diyip verdi ki zaten ben oğluma bakmasını değil gelmişken em azından bi tencere yemek yapmasını bekledim çünkü gerçekten ben de eşim de oğlumuz ağlamaya başyınca sakinleştirmene kadar canımız çıkıyor . En basitinden bu sabah oğlum yine ağlamaya başladı 3-4 saat hiç susmadı saat 11 e doğru zor yatırdık ve artık pilimiz bitmişti isterdim ki kahvaltıyı hazırlasın yoruldunuz gelin de 2 lokma bi şey yiyin desin ama yok hanım efendi uyanmasına rağmen gelip bizim yine kahvaltıyı hazırlamamızı beklemiş. Bu her öğünde öyle ne bi masa topladı ne bi bulaşıkları makineye koydu. Bi de k ndini bilmez laflar söyleme devam etti. Annemler bize gelmişti torunlarını çok k seviyorlar kv bumu görünce bizde kızdan olan torun çok sevilmez erkekten olan torun daha kıymetlidir deri. Babam da öyle şey mi olur torun torundur benim kızım da torunum da çok değerlidir deri. O da ala senin oğlun da evlensin de o zaman anlarsın farkı dedi. Yani sinirlerimi tepeme getirdi . Her şeye karıştı . Ben 2 ay sonra işr başlayacağım nasıl yaparız diye konuşurken annen gelip bakacak deri. Ki benim annenim evde baktığı kardeşlerim var tüm yük annemde be sağlığı da iyi değil kv nin kimse Yok o kp ve 50 yaşındaki kız kardeşi birlikte yaşıyor. Küçük çocuk yok işi gücü Yok sağlığı yerinde kendi gelip bakmıyor da annem adına konuşuyor gelip bakacak diye. Yanlış anlaşılması benim zaten kimseden gelip baksın diye bir beklentim Yok . Bütün bunlar yüzünde ona çok kızdım yine bi de hiç yardım etmeyip hizmet bekleyince bu hafta sonu hem ben hem eşim yorulduk . Bugün gittiler ama giderken bundan sonra her ay geleceğiz demesin mi sinirlerim tepeme çıktı . Eşim onları bırakıp geldikten sonra çok kötü kavga ettik . Annenler ayda bir gelmeyecek dedim o da öyle diyemem tabini gelecekler dedi kavga büyüdü be boşanmaya kadar geldi . Ona ya sen şimdi bu evden gidersin ya da biz gideriz dedim o gitti aşağıda arabada uyuyor. Bebeğim daha 45 günlük ama sanırım boşanacağız eşimden buz gibi soğudum kaynanamandan nefret ettim onun oğlu olduğu için eşimden de gittikçe nefret edeceğim sanırım ben ayda bir bu kadını görmeye kendimi bilmez cahil sözlerini duymaya tahammül edemem. İyi bir mesleğim var kazancım iyi ailem her zaman yanımda olur asla yalnız bırakmaz torunlarına da sahip çıkarlar sizce ne yapmalıyım . Kafam çok karışık ama bildiğim tel bir şey var o kadının yüzünü ömrümün sonuna kadar görmek istemiyorum