- 3 Mayıs 2007
- 14.906
- 22
- 41
evet canım şu an işteyim sen?
yok canım ben evdeyim çalışmıyorum
özel sektörde misin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım şu an işteyim sen?
yok canım ben evdeyim çalışmıyorum
özel sektörde misin
selam kızlar kandilinniz mubarek olsun
meldammm bende slınd adanada doğmuşum babm malatyalı
bizde adanalıyıııkkkk
meldaa zuzuu locaa pili ablaaaa
meldaa zuzuu locaa pili ablaaaa
Bana selam yokmu
slm patikli
Bana selam yokmu
slm ablaabla benimlede hemşeriliğin var o vakittselam kızlar kandilinniz mubarek olsun
meldammm bende slınd adanada doğmuşum babm malatyalı
nerelerdesin sen nasılsın canmmeldaa zuzuu locaa pili ablaaaa
Bana selam yokmu
çalışmak ne güzel yaben evliyim evdeyimevet canım yabancı bir şirkette personel müdürüyüm.. evlimisin
Ben Var Gelmek
slm ablaabla benimlede hemşeriliğin var o vakitt
nerelerdesin sen nasılsın canm
çalışmak ne güzel yaben evliyim evdeyim
geç kalmışsın ama
ablaacım nasıl geçti tatilin biz yarın gidiyoruz tatil dönüşü zor oluyor işler bitmek bilmiyor bir kaç günlük dinlenmenin acısı fazla fazla çıkıorSelamın hello kızlar ne habersinizzzz tatil bitti evdeyim artık dinlenmemi yorgunlukmu belli değil vallla tatil işi
evet canım çalışmak güzel çocuğun varmı peki kaç yaşındasın
ablaacım nasıl geçti tatilin biz yarın gidiyoruz tatil dönüşü zor oluyor işler bitmek bilmiyor bir kaç günlük dinlenmenin acısı fazla fazla çıkıor
ben çok özenirim isterdim çalışmayı29 yaşındayım çocuk var biri 8.5 diğeri ocakta doğacak
meldoşşşş ne haberrrrsn canım güzel geçtide çok sıcaktı canım yaaa gezdik araba kiraladık kızımda şöförlük yaptı bize ehliyet aldıya havalarda sormaa orada biraktık geldik yine pazar günü kpss sınavı var onunda bide masterı kazandı sınavları olacak eğer olursa 1 sene daha orada kalacak Siz nereye gidiyorsunuz tatile valla yorgunluk yaa eve gel işler bekler bizi meldoş oğluşun nasıl iyimiiiii nasıl geçiyor hamilelik sorunyoktur umarım ocakta doğum olacakmış kızçem de ocak doğumlu