Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbuldum abla dolanıyom öyle işde
heheh sen yokken oldu evet kızım sen bilmiyonmu ömürü netin var bide üstelik
temem
kız kaçma dur face i yapamadım yaaa çok değişmiş anlat hele bi şarkı nasıl paylaşıyo link koyamadım:44:
bende bir ikiz gördüm sanki
iyiyim canm ev kurmaya çalışıyorum şu sıralar halı arıyorum bildiğin kaliteli halı varmı?:97:locam gelmiş hoş gelmiş nasılsın canım? Neler yapıosun?
valla benim bi şeyden haberim yok netim olduğu halde
face'e nolmuş anlamadım nasıl ben iyice mala bağladım ya bugün kusura bakmayın :83:
iyiyim canm ev kurmaya çalışıyorum şu sıralar halı arıyorum bildiğin kaliteli halı varmı?:97:
iyiyim canm ev kurmaya çalışıyorum şu sıralar halı arıyorum bildiğin kaliteli halı varmı?:97:
face baya değişmiş ya hangi şehirden yazıyoruz her paylaşımda o görünüyor tabi ben hariçbide şarkı filan paylaşamdım bi ara ama neyseki çözdüm o sorunu
locam ben atlantik maori kullanıyorum 9 yıldır çok memnunum,her gelen hayran kalıyor........el dokuma gibi duruyor vede hala yepyeni......
allah kolaylıkversin.............
hayırlı olsun locam kolay gelsin sana, ben gümüşsuyu kullanıyorum canım çok kullanışlı oluyo tavsiye ederim
sağol canımgümüşsuyu hmm netten modellerine bakayım bi
bak tabi netten hayatım ben 6 yıldır kullanıyorum, renklerini görsen bu iki kücük cocukla bu halıları nasıl kullanıyosun dersin, krem rengi, ama lekesi kolay çıkıyo, yoksa başedemezdim bu çocuklarla, heran herşey olabılıyo bizde
ben çıkıyorum locam Allah kolaylık versin sana, işlerini rastgetirsin canım iyi geceler tatlı rüyalar
selam kızlar
artık havalar soğudu abla,dahasık gelirmevet hiç gelmiyorsunuz o yüzden böyle
selam............