Ceeee eeee
babada oğlandan beterrrrrr
geçmiş olsun cnmmm
nezleye ilaç iyi gelir semuşşş :2::2::2:suya atılan varyua adı t.... ile başlıorrrrr
sAğol canım o ne:2::2::2::2::2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun cnmmm
nezleye ilaç iyi gelir semuşşş :2::2::2:suya atılan varyua adı t.... ile başlıorrrrr
Ceeee eeee
netsiz de zor oluyor:18: ne kadar hayatımız içinde .alırsınız yine borçlar bitsin.. saol cnm kolum uyuşuyor artıkk misafir yorgunluk ödev derken gömülüyorum artık psikolojim bozulduuolacak bağlantım canım ama hemen değil borç çok valla ee alırsam net sınırsız alırım oda pahalı geliyür bakalım kısmet
demek sende taşındın niyekine:26:ayyy banada çok misafir gelirmikine:18ff birde fıtık olmuşsunuz geçmiş olsun canımcım ay komşu da ayrı bi cabası bu hengamede heeee az sabretsin elbet kesilecek bu ziyaretler
hee ben sandım yattın pardonevde yoksa al yarın yada ıhlamur içYok canım yatmadım çıkyıorum dedim hiç biri yok evde ya
geç kaldın bi keremdeli gibi özledim ben seni len hasretlik ne zormuş beee rüyalarıma girdin heee kankama aaaaaaaa burda kim varmış bakiiimmm
geçmiş olsun cnmmm
Ceeee eeee
sAğol canım o ne:2::2::2::2::2:
sema bak bide locanın topiği var................
hee ben sandım yattın pardonevde yoksa al yarın yada ıhlamur iç
geç kaldın bi keremdeli gibi özledim ben seni len hasretlik ne zormuş beee rüyalarıma girdin heee kankam
o dediğin ilacı biliyorum meldoş anladım ben semuş hani suya karıştırılan varya o ilaç al onu bide istersen
ilaç ismi verdim die içeri alınmam demiii :18:bak suçlusu sen olursunn tylolhot ilacın adı iyi gelio suya at iç
hiç yorulmuyoruzda
biz de rüyalarını süslemedik miii :98::98::98::98::98::98:hee ben sandım yattın pardonevde yoksa al yarın yada ıhlamur iç
geç kaldın bi keremdeli gibi özledim ben seni len hasretlik ne zormuş beee rüyalarıma girdin heee kankam
o dediğin ilacı biliyorum meldoş anladım ben semuş hani suya karıştırılan varya o ilaç al onu bide istersen
ben yine geldim.............
ne yorulcaz kız...
sema bak bide locanın topiği var................
evet netsiz olmuyor kendimi televizyona vermiştimnetsiz de zor oluyor:18: ne kadar hayatımız içinde .alırsınız yine borçlar bitsin.. saol cnm kolum uyuşuyor artıkk misafir yorgunluk ödev derken gömülüyorum artık psikolojim bozulduu
gitmişmiydinkineben yine geldim.............
aha meldoş birazdan açığa alınırsın demedi demeilaç ismi verdim die içeri alınmam demiii :18:bak suçlusu sen olursunn tylolhot ilacın adı iyi gelio suya at iç
hiç yorulmuyoruzda
taylot mu o ateş için değil miydi
ben hep burdaydımmm
bende fırsat buldukça burdayım.............
ne yorulcaz kız...
bende seni çok özledim kankam..sohbetlerimizi özledim..
inşallah iyisindir..
ben hala gebe kalamadım bu arada.. bi sorun yok ama bebek de yok.
neyse ya salla şimdi..
gel artık dööönnnnnnn
ben çıkorum kızlar yarın dr gidcem bi sürü işim de varr öptüm hepinizi diğer topiklerden ayrı ayrı çıkorum demicem o na göre
bende fırsat buldukça burdayım.............