Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeşilçay dedinde bu akşam misafirim vardı yeşilçay getirmiş çaykurun bal katıp içtim bundna sonra her akşam içerim
yeşil çaymı ben siyah alsam
bende istiyorum............
kızlar nasılsınız
ne oriuyon sen orda gii..
kimleri görüyorummmmmmmmm:82::82::82::82::82:
meldammmmm
naber cnmmmmmmmmmm
meldoşkız özlemişim heee seni net varkende görüşemiyoduk
parçalı bulutlu okullar açılınca daha bi hasta olası var :18:meldoş oğlun nasıl oldu:26:
immm meldacım valla ne olsun ama şimdi çıkmm gerek nete gelince bnm topiğe de uğra görüşemioz hiç öptm bb
bende seni özledim evde nete girmem bu sıralar ayrı bi olay oldu ben eski ben değilim hiç vaktim olmuyor:84:
sende net bağlandı mı
eve gidince de bağlantı olmayacakmıanlatayım şekerimben daha evime geçmedim bu ay sonu inş.şuanda kaynanamlardayım ordan giriyorum nete onlar bağlattı meldoş,kız sen niye eski sen değilsin dön çabuk eski haline:44:
meldoş hoşgeldin canim ay nezle oldum iyi mi yarında temizlik yapacaktım
eve gidince de bağlantı olmayacakmı
ya nasıl dönümi taşınayım dedim taşındım taşınacağama da pişman oldum o kadar misafir geliorki totomun üzerine oturamıyorum boyun fıtığı oldum eşimde bel fıtığı tekara nükse etti çocuk hasta gelen giden bitmior alt komşum her gelen misafir ayak sesine aşağıdan sopayla vuruyor gelde çıldırmaaaaaaa:84::84::84::84::84::84:
hoşgördüm juliaya yazıom burdasım ömüre bakıorum julidasın şimdi nerdesin sabit durrrrrrr
geçmiş olsun sema havalar soğudu ondan üşüttün dinlen cnm daha sonra yaparsın temizliği
eve gidince de bağlantı olmayacakmı
ya nasıl dönümi taşınayım dedim taşındım taşınacağama da pişman oldum o kadar misafir geliorki totomun üzerine oturamıyorum boyun fıtığı oldum eşimde bel fıtığı tekara nükse etti çocuk hasta gelen giden bitmior alt komşum her gelen misafir ayak sesine aşağıdan sopayla vuruyor gelde çıldırmaaaaaaa:84::84::84::84::84::84:
hoşgördüm juliaya yazıom burdasım ömüre bakıorum julidasın şimdi nerdesin sabit durrrrrrr
geçmiş olsun sema havalar soğudu ondan üşüttün dinlen cnm daha sonra yaparsın temizliği
babada oğlandan beterrrrrrkız skop yatmamışmıydın
senadaçayı iç yada sahlep iyi gelir
meldoş senin oğlan kaprisli valla işin zor kolay gelsin
Temizlik yapmam lazım bir haftadır birşey yapamadım dışarlarda işlerim vardı şimdi ev mikroplu ben mikrioplu iyileşemem Evi temizliyim ki bende temiz olayım ama ya daha fena olursam dert oldu şimdi temizlik bana Ne iyi gelir nezleye:26:
Ay melda bende kaç gündür çok yoğundum tatlım sen geldin aklıma :26:Çok zor ya