- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
ben arabayla önüne geçmeyeyim ozaman.............
Geç geç ben geçerim nasıl olsa seniBenim eşimde çok deli araba kullanıyo onunla kaç kere karşı şeride geçmişizdir biz
Sema senide allah korumuş yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben arabayla önüne geçmeyeyim ozaman.............
evet canım.................Allah büyük işde olacak oldumu oluyor
Geç geç ben geçerim nasıl olsa seniBenim eşimde çok deli araba kullanıyo onunla kaç kere karşı şeride geçmişizdir biz
Sema senide allah korumuş yani
İYİ PAZARLAR KIZLAR:97:
ikizcim 5 düşük yaptı ömür bu sefer nolur bilinmez:26:
yaa deme öyle ablacım inşallah bu sefer birşey olmayacak Allah'ın izniyle5 değil 4 canım bununla 5.hamileliğim ay içine mi doğdu locam ya
selamselam selam selam
büyük kaza atlatmışsınız çok geçmiş olsuncanım benim ikizlerde hep düşer..yok ikizler yaşamaz,şöyledir böyledir..7. aya kadar hep panikle geçirdim...7. ayda bir trafik kazası geçirdik..benim bulunduğum taraf paramparça oldu....ve bende ve bebekler hiç problem olmadı..sonra hiç ama hiç umursamadım...veren allah veriyor.........nasip tatlım..belki zamanı gelmiştir................
Hatalı sollama yaptım o zaman mobese yoktu olsa yanmıştımFazla sollamışım:86:geçmeye çalıştığım arabada biraz sağa çekip hızını kesmedi geçmeye çalışırken karşıdan araba geldiğini gördüm frene bastım ters döndüm denize doğru gidiyodum askeriye vardı biraz ilerde askerler koştu geldi bi şeyiniz var mı diye
İyi ettin
5 yaşımda inşaattan düştüm 2.kattan beyin kanaması geçirdim hastaneden çıktım sokkata oyun oynuyorum motor çarptıBir kaç tahta eksik yani
Huhuuu ben de burdayım
yaa deme öyle ablacım inşallah bu sefer birşey olmayacak Allah'ın izniyle
selam
büyük kaza atlatmışsınız çok geçmiş olsun
ayy neler olmuş yaa aynen böyleyim şu an
Huhuuu ben de burdayım
oy koptum ama yaaaağlanacak halimize gülüyoruz
Huhuuu ben de burdayım
yaa deme öyle ablacım inşallah bu sefer birşey olmayacak Allah'ın izniyle
selam
ayy neler olmuş yaa aynen böyleyim şu an
Aynen sema benimde öyle görecek günlerim varmış
oy koptum ama yaaaağlanacak halimize gülüyoruz
Eşim geldiiiii
Ben çıkıyorum daha sonra gelirim :80:
Eşim geldiiiii
Gülelim locam ya hep stres stres atıyoruz stresimizi su şekilde
domination :) çk komik ifade
kendine iyi bak görüşürüzEşim geldiiiii
Ay bıdık sen mi geldin Ben de ekşın çok anlatsam kitap haline getirsem cilt cilt olur heralde
Şimdi gülünüyoda o zaman o anda gülünmüyo ama bi süre kendime gelemedim