- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
yedekler eksik olsun
Yedeksiz futbol takımı olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yedekler eksik olsun
ben o ifadeyi seviyodum ama ya neyseMALESEF hamile canımbiri ali'yi durdursun ay canım bayılan ifademiz yok diddi malesef odaeski smileylerin bi kısmı yok yönetim habire siliyor
ya sorma hiçbi belirti yok bi kez kusmaları yetiyorhamile olmaları için yakında hasefe hanımıda hamile bırakır bunlar artık baba kim olur bilmem
ben oldururum loca'dan herşey beklenirYedeksiz futbol takımı olur mu
tamam ablamlocam hayatım akşama halvet var unutma canım sülümangildeyiz
ben o ifadeyi seviyodum ama ya neyse
geçenlerde lale devrine bakıyım dedim orda da herkes hamile ya bu aralar bütün diziler öyle galiba hürrem de devamlı doğuruyomuş onu izlemiyorum ama
birkaç kez izliyim dedim ama içim daralıyor ya niyeyse ben de anlamadım.Halit Ergenç'e sinir oluyorum o yüzden olabilir ama
selam tatlım noldu böle üzgünsün
canım bilmem içimden öyle geldi....öyle el salladım.:97:...offffffffffff sıkılıyorum,daralıyorum...........:84:
sen neyapıyorsun iyisindir umarım....
sende aslı gibi sıkılgansın galibaama senin 3 çocuk var hoş bunalmışındır :97:ben müzik dinliyorum bi taraftan işde bi taraftanda burda takılıyorum,da bişiy sorcam dert de bi konu vardı KOLERAA açmıştı nerde o konu bulamadım silindimi acaba:26:
sende aslı gibi sıkılgansın galibaama senin 3 çocuk var hoş bunalmışındır :97:ben müzik dinliyorum bi taraftan işde bi taraftanda burda takılıyorum,da bişiy sorcam dert de bi konu vardı KOLERAA açmıştı nerde o konu bulamadım silindimi acaba:26:
silinmiştir çok fena kavga çıktı dün gece
neler oldu mirka anlat bakalımben dün öyle bi göz gezdirmiştimde:97:
neler oldu mirka anlat bakalımben dün öyle bi göz gezdirmiştimde:97:
evet orda bayağı tartışıyordu..sonra ben yattım.sabah kalktım hepsi gitmiş.........kırmızıkasketlikız'ı gördüm banlıda dün gece okuyodu konuyu en son dedim ordan ceza aldı galiba tüh