- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.915
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
burdayım kuzum dün işten sonra ayağıma kramp girdi hala acıyor topallayarak işe geldim anca bilgisayar başına oturdumC cizen_bayan cizyyy nerdesinnn
Aa nazar değdi sana kesinburdayım kuzum dün işten sonra ayağıma kramp girdi hala acıyor topallayarak işe geldim anca bilgisayar başına oturdum
bilmiyorum kuzum ama üstümde var bişey geçen hafta aile tanışması yapacaktık annem sakatlandı bu haftaya aldık bu hafta da ben böyleyim çok dillendi bu konu ondan nazar değdi galibaAa nazar değdi sana kesin
Geçmiş olsun canımbilmiyorum kuzum ama üstümde var bişey geçen hafta aile tanışması yapacaktık annem sakatlandı bu haftaya aldık bu hafta da ben böyleyim çok dillendi bu konu ondan nazar değdi galiba
Afiyet olsun canım aslında iyi fikirYediklerimizi fotoraflamayı teklif ediyorum kaçamaklardan kaçmış oluruz A AklinYolu1 Eki Görüntüle 2223188
NedenBende hedef belirteyim haftaya 80 olurum diyorum
Yediklerimizi fotoraflamayı teklif ediyorum kaçamaklardan kaçmış oluruz A AklinYolu1 Eki Görüntüle 2223188
bizde kesin yasak diye bir şey yok canım , istersen yemek fotoğraflarını atabilirsin. Ekmek konusunda dozunda yiyrbilirsin örneğin bir gün pilacv yedin o gün ekemk olmasın menüsünde dengele yaniKizlar herkese merhabalar
Bol bol eksilelim ins Allah
Yemek fotolari göndermelimiyiz
Herkes istedigi diyeti mi yapiyor
Ekmek yiyebilirmiyiz yoksa kesin kural yasak mi??
Yedim yedim geldim bacım ne yapacam hemde geç saatlerde yedim yani yapacak bişey yok... sen yine iyisin...Wişşşş ne yaptın fatmaneyse bikere yaptık yine yaparız
İstediğini yenama az ye tek şart kg vermek kurallar gün içinde kaptan tarafından bildirilirKizlar herkese merhabalar
Bol bol eksilelim ins Allah
Yemek fotolari göndermelimiyiz
Herkes istedigi diyeti mi yapiyor
Ekmek yiyebilirmiyiz yoksa kesin kural yasak mi??
2 kg almışım allahtanYedim yedim geldim bacım ne yapacam hemde geç saatlerde yedim yani yapacak bişey yok... sen yine iyisin...