- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #16.441
Bir gun dene bence . Ne kaybedersin?
Hic iyi dusunmuyorum. Pirinc +1 kilo olarak bana geri donuyor.Aynen kaptanim. Öyle yapayım
. Pirinç lapası hakkında ne düşünüyorsun buarada,
Detoks yapmak istiyorum ama hangisini yapsam kararsizim. Önümüzdeki hafta. Sonu yapmayı düşünüyorum. Patates detoks mu yapsamHic iyi dusunmuyorum. Pirinc +1 kilo olarak bana geri donuyor.
Ayran ya da sut detoxu yap.Detoks yapmak istiyorum ama hangisini yapsam kararsizim. Önümüzdeki hafta. Sonu yapmayı düşünüyorum. Patates detoks mu yapsam
Ayran aşı mı?Ayran ya da sut detoxu yap.
Ayran corbasi yapiyorlar ama ben sadece ayranla yapiyorum. Bir de sadece siviyla beslendigim sivi diyetim vardi benim. Corba , ayran , kahve sivi ne varsa serbest ama kati yiyecek yok.Ayran aşı mı?
Yesil cay ve sut . Hangi sutu kullandigin sana bagli.Süt detoksu nasıl oluyor. İnek sütü kullanmıyorum başka bir sütle yapabilirm ama nasıl ki o
Mesela ayran,çorba,kahve bitki çayı ,aynı zamanda yeşilçay süt yapsam olmaz mı 2 gün boyunca ?Ayran corbasi yapiyorlar ama ben sadece ayranla yapiyorum. Bir de sadece siviyla beslendigim sivi diyetim vardi benim. Corba , ayran , kahve sivi ne varsa serbest ama kati yiyecek yok.
Yesil cay ve sut . Hangi sutu kullandigin sana bagli.
Olur 2-3 gunu gecmesin.Mesela ayran,çorba,kahve bitki çayı ,aynı zamanda yeşilçay süt yapsam olmaz mı 2 gün boyunca ?
Tamam haftaya cts pazar yapayım .Olur 2-3 gunu gecmesin.
Oldugu kadar lily , o kadar da kendini kasma.Tamam haftaya cts pazar yapayım .
Bugünden sonra heralde en fazla 62ye düşerim belki o bile değil
Haftaya detoksla 61leri belki zorlarsam 60i görürüm
3 Aralık'ta 59 olmak istiyorum yaOldugu kadar lily , o kadar da kendini kasma.
Su ara kisa girmek uzereyiz o yuzden normalden daha zor.
3 mu 11 mi lily.3 Aralık'ta 59 olmak istiyorum ya
Ay aklım karıştı ya 11 Aralık :)3 mu 11 mi lily.
ÇOK ÖZÜR DİLERİM MESAJINI YENİ GÖRDÜMYarin ac karnina tarti resmini bekliyorum o zaman.
Bugun yükleyebilirsin makbule.ÇOK ÖZÜR DİLERİM MESAJINI YENİ GÖRDÜM
Kiz daha neye gireceksin 26 beden sana yetmiyor mu.Az kaldiii diğerlerine girmeme