- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #16.461
Sıkıyor azcik tam olması lazimmKiz daha neye gireceksin 26 beden sana yetmiyor mu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıkıyor azcik tam olması lazimmKiz daha neye gireceksin 26 beden sana yetmiyor mu.
TAMAM TŞKLERBugun yükleyebilirsin makbule.
Sıkıyor azcik tam olması lazimm
Kendini biraz tanitsana tekrar , kilo verme seruvenin , kilo hedefin. 2 haftalik hedefin vs vs.BEN
TAMAM TŞKLER
AynenYa iste ben de 5 kilo aliyorum ayni jeane giriyorum. Ben de seviyorum bol olsun.
Kendini biraz tanitsana tekrar , kilo verme seruvenin , kilo hedefin. 2 haftalik hedefin vs vs.
Günaydın canim.Ay cidden de fena ödem yapmışım. Elim ayaklarım parmaklarım karnım felaket şişti bu kadar tahmin etmezdim
Sabah menüm hindistan cevizi sütlü yulaf 3 ceviz 1 haşlanmış yumurta
Yarın tartilmasam daha iyi moralim bozulacakGünaydın canim.
Maydanoz tozuyla limon ic bugün malum yarın carsamba.
Aaa yok yarin tartiliyoruz ama moralin bozulmasin lily. Hem bir gunun daha var bilemezsin.Yarın tartilmasam daha iyi moralim bozulacak
Ne güzel 62.5lari görmüştüm .Aaa yok yarin tartiliyoruz ama moralin bozulmasin lily. Hem bir gunun daha var bilemezsin.
Yine görürsun lily.Ne güzel 62.5lari görmüştüm .
İnşallah hep zorlu geçiyor sınav zamanım olmasa keşkeYine görürsun lily.
Yine iyisin. Stres her zaman yedirir.İnşallah hep zorlu geçiyor sınav zamanım olmasa keşke
ne okuyorsunİnşallah hep zorlu geçiyor sınav zamanım olmasa keşke
Kimyane okuyorsun
Bide genelde arkadaşıma gidiyorum o hazırlıyor benim bazen imkanım olmuyor su önümüzdeki ayı da atlatsam çok daha iyi olacakYine iyisin. Stres her zaman yedirir.
Allah yardımcın olsun zor bir bölüm
Bide genelde arkadaşıma gidiyorum o hazırlıyor benim bazen imkanım olmuyor su önümüzdeki ayı da atlatsam çok daha iyi olacak