- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.601
İyi akşamlar kızlar
Menüyü yazmak için geldim.
Sonra geçmişi okuyuciiiim :)
Menüsünü yazmayan arkadaşlar varsa unutmasın lütfen
17 ocak menüsü
@otur SIFIR
Sabah;
Peynir, zeytin, 1 dlm çavdar ekmeği, yeşillik cay
Akşam;
Saat 3 gibi 1 dilim börek, 5 yaprak sarma yedim.
Arkadaşlar epey birşeyler yapıp getirmişler, içlerinden sadece bunlari yedim bende
Ara; çay, kahve
İyi çalışmalar canım.Iyi geceler kizlar. İspanyol arkadaşımin evine gittik. Maalesef... Bir sutlu çay ile 1 adet ferrero rocher yedim.
Aksam yemeği ve öğle yemeği yemedim ama...benim tunali sandwich yine kaldı :) bir iki patatesle günü bitiririm.
Eve gidince odeve dalicam. Eve gitmem de iki saati bulur zaten. Pazar tarti gunu fazla kaçamak yapmayın. Bos anımda görüşürüz.
Geçmiş olsun canım benimde yarı gömülü olan yirmilik diş çekilecek bilirim diş ağrısınıTunaydin hanımlar
Akşam üstü bir kırgınlık çöktü üzerime üstune birde disim başladı hop hastane.. dişim apse yapmışantibiyotik ve ağrı kesici başladım
Akşama göre daha iyiyim şükür
Kilo veren tüm yarışmacı arkadaşları tebrik ediyorum
@IRMAKK70 kuzum kısmet tabi ki ama kan değerim çok düşük dişim de öyle kilom da belli :)
Ertlenenen planlariçerisinde şuan
İnşallah canım gerçekten bende çok istiyorum dün moral bozukluğundan dibe vurdum hem ağladım hem yedim
34-35tam ben
Geçmiş olsun sanada canım bu ara herkes hasta modundaHastayim birsey yemiyorum atesim var ;(
Hedefim 64.9 canım.Haftalik hedefler , 23 Ocak 2019 icin bu son hatirlatmadir. Gozumden kacan olduysa tekrar yazin lutfen.
Eki Görüntüle 2226104
Sağol tatlım. Kararlısin yani gebe topisi yapcan :)Gecmis olsun kuzum. Hayirlisi artik biz acilisi yaptik elbet devami gelir
Eline sağlık süper olmuş kuzum :)Bunlari zamaninda hesaplamistim.
Hesaplanmasini isteyen yasini ve boyunu yazabilir.
Eki Görüntüle 2226113
Geçmiş olsun.Hastayim birsey yemiyorum atesim var ;(
Gece gece iyi güldüm :) topigin adı da hazır :)Burdaki gruplar oluyor ya temmuz anneleri falan, onun gibi All_Star anneleri grubu kurariz biraz bekleyelim sayimiz biraz daha artar belki