- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.581
Haftalik hedefler , 23 Ocak 2019 icin bu son hatirlatmadir. Gozumden kacan olduysa tekrar yazin lutfen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazmistim regl haftasii dun yazdim 66.40 asagisi olursa sevinirimHaftalik hedefler , 23 Ocak 2019 icin bu son hatirlatmadir. Gozumden kacan olduysa tekrar yazin lutfen.
Eki Görüntüle 2226104
Bunlari zamaninda hesaplamistim.
Hesaplanmasini isteyen yasini ve boyunu yazabilir.
Eki Görüntüle 2226113
Hastayim birsey yemiyorum atesim var ;(Kizlar okula gidiyorum. Bir latte aldım. Ahhh ne değişiklik ne değişiklik :) kış günlerinde kurtarıcım.
Paylaşımlar azaldı. Kilo verme sırrım bu topige mümkün olduğunca fazla paylaşım yapmak. Kilo vermeye zorunlu hissediyorum kendimi. Yani siz bilirsiniz :)
Hastayim birsey yemiyorum atesim var ;(Kizlar okula gidiyorum. Bir latte aldım. Ahhh ne değişiklik ne değişiklik :) kış günlerinde kurtarıcım.
Paylaşımlar azaldı. Kilo verme sırrım bu topige mümkün olduğunca fazla paylaşım yapmak. Kilo vermeye zorunlu hissediyorum kendimi. Yani siz bilirsiniz :)
153 boy 30yasBunlari zamaninda hesaplamistim.
Eki Görüntüle 2226113
Geçmiş olsun mevhibe hastalığa bir şey demiyorum. Yalniz 7 buçuk haftamız kaldı. Zaman çabuk geçiyor.Hastayim birsey yemiyorum atesim var ;(
Diğer yazanlarla birlikte akşama mihtarcim. Evde değilim çünkü.153 boy 30yas
Benide hesaplarmisin luften kaptancim
Tamam canim cok tesekkürlerYoklugunda haftada iki kere tartilma karari aldik.
Tarti gunlerimiz Pazar gunu ve Carsamba gunu oldu.
Onun disinda menu bildirme zorunlulugu var ama sen zaten kacirdin haftaya Carsamba dan baslayabilirsin.
ama hazir hissediyorsan 23 Ocak 2019 Hedefini yazabilirsin.
Su sira ne kadar zorlamaliyim seni bilemedim.
169 cm 32Bunlari zamaninda hesaplamistim.
Eki Görüntüle 2226113
Cnm hasta değilim hamileliğin verdiği mide bulantısı sabah ayrı akşam ayrı midem bulanıyor resmen eriyorum@Forever07 gecmis olsun canim. Dis agrisi kotudur.
Nana929 Sana da gecmis olsun. Bugun daha iyisindir umarim.
@naz5403 bu Pazar gunu seni 80 bekliyorum.
Bol C vitamini alin kizlar. Bu siralar onemli.
Cnm boyum 1.60 yaşım 32 oldum bu seneBunlari zamaninda hesaplamistim.
Eki Görüntüle 2226113
Geçmiş olsun cnmHastayim birsey yemiyorum atesim var ;(
Ben de zayıfım ama göbiş var biraz :)Insulin direnci olanlarin gobek sorunu vardir bilirler. Gobegim baya inmis. 55 kilo olunca yag yuzdeme baktiracagim.
Bunlari zamaninda hesaplamistim.
Eki Görüntüle 2226113
İyi akşamlarKizllaarrr nerdesiniz
Limonlu suyum ve ben iyi akşamlar dileriz