ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Afiyet olsun kaptanım
Patatesi nasıl yapıyorsun haşlama veya fırında mi. Yarına ben de mi yapsam acaba
Fırında baharatlı yağlı kağıtta , yağsız şekilde . Yada haşlama yaparım yanına ayran .
Ben patatesi cogu zaman firinda yapiyorum. Yagsiz . Bazen butun , bazen kesilmis, bazen kasarli bazen kasarsiz. Kilo vermeme yardimci oluyor. Kilo aldigim donemler patatese hep ara vermis oluyorum. Ekmek yemedigimde beni doyuran tek sey.

Ben patatesi cogu zaman firinda yapiyorum. Yagsiz . Bazen butun , bazen kesilmis, bazen kasarli bazen kasarsiz. Kilo vermeme yardimci oluyor. Kilo aldigim donemler patatese hep ara vermis oluyorum. Ekmek yemedigimde beni doyuran tek sey.
Patates gerçekten etkili.mi bazıları da tam tersi yemeyin der. Ama magnezyum deposu wcye cikariyo çok iyi :KK70: akşam yemegim belli oldu o zaman 1 bardak ayran ve fırında patates

Patates gerçekten etkili.mi bazıları da tam tersi yemeyin der. Ama magnezyum deposu wcye cikariyo çok iyi :KK70: akşam yemegim belli oldu o zaman 1 bardak ayran ve fırında patates

Bilip bilmeyen konusuyor. Insulin direncli biri olarak bendeki etkisine bakinca bir zararini gormedim. Aksine kilo vermeye calistigim her donemde ekmegi kesince doygunluk sagladi.

Deneyip gormen gerekiyor. Her insanin vucudu farkli. :KK8:

Yarin ben tunali makarna yerim. Yaninda ayran. :dondurma:

Bilip bilmeyen konusuyor. Insulin direncli biri olarak bendeki etkisine bakinca bir zararini gormedim. Aksine kilo vermeye calistigim her donemde ekmegi kesince doygunluk sagladi.

Deneyip gormen gerekiyor. Her insanin vucudu farkli. :KK8:

Yarin ben tunali makarna yerim. Yaninda ayran. :dondurma:
Uzun süredir yemedim yarın yiyeyim 😍😍

Hep uzak durmaniz gerekenlerden derler de ondan. :KK70:

Bak pirinc ayni degil benim icin. O +1 kilo etkisi yapiyor hemen.

Kesin konusmak yanlis o yuzden.
Pirinç beni kasindiriyor. Kollarım kaşınmaya başlıyor yiyince. Kiloya etkisini henüz gözlemlemedim ama. Kollarimda minik minik puturler var onlar kaşınıyo pirinci kesince sonuyolar hatta şuan yok gibiler.

:KK70: :KK70: aynen yemiyorum onu :KK70: senin şimdi hedefin kaç kiloydu unuttum ben yine 52 mi :KK70: ben de hiç 56 altına düşmedim acaba 53-54 olsam mi diyorum:KK70: bu seferde yüzüm çöker :KK70:

Benim hedefim yok cunku ben 52 yi sevmistim. Kafami sisirdiler zayifsin diye bu kilo yakisti 59 iyi diye. Bana kalsa 52 guzeldi.:KK6:

Benim yuzum hic cokmuyor ancak 48 kilo olursam. :confused:

Denemesi bedava lily ne kaldi ki. :KK37:

Son düzenleme:
Benim hedefim yok cunku ben 52 yi sevmistim. Kafami sisirdiler zayifsin diye bu kilo yakisti 59 iyi diye. Bana kalsa 52 guzeldi.:KK6:

Benim yuzum hic cokmuyor ancak 48 kilo olursam. :confused:

Denemesi bedava lily ne kaldi ki. :KK37:
Ben de 56yi çok sevmiştim, cuk oturmuştu. :KK70: ah ah çok merak ediyorum önümüzdeki haftayı :)

X