- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #16.401
Gunaydin kizlar diyecegim ama sadece lily burada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana cappuccino mla selam veriyorum lily.Günaydın
Afiyet olsun ben de bı kahve yaparim, alışverişe gideceğim, eve gelir dizi izlerim akşama da ders calisirim artıkSana cappuccino mla selam veriyorum lily.
Once kan aldirmaya gidecegim, sonra kuaforum sensin i izlerim, sonra da enerjim kalirsa kina yakarim .
Sen?
Afiyet olsun ben de bı kahve yaparim, alışverişe gideceğim, eve gelir dizi izlerim akşama da ders calisirim artık
Ders çalışamıyorum ki sınav yaklasmadanSagol canim sana da. Ben de limon alicigim. Kactir unutuyorum.
Aksama birakma, o zaman hic calisamazsin. Yap kurtul. Sonra da dizini izle.
Ahaaa ayni benn.Ders çalışamıyorum ki sınav yaklasmadan
Günaydın kaptanım ben de bugün öğlen ve akşam lahana yanına yoğurt yiyeceğim dün meyveli pastanın meyvelerinden yedim azıcıkGunaydin lily,
Mesajını yeni gördüm. Ben söylediğim gibi yulaf ezmesi, tunali makarna, musli yedim dun. Musliyi bjeaz abarttım ama 3 kaseye cikti ara ara. Arada leblebi.
Bugun limonlu suya baslamayi düşünüyorum.
Meyve kismindan sonra durduysan iyi.Günaydın kaptanım ben de bugün öğlen ve akşam lahana yanına yoğurt yiyeceğim dün meyveli pastanın meyvelerinden yedim azıcık
Evet durdum ama bugün bi listeye göre gidiyorum detoks hızlandırma baya acıktımMeyve kismindan sonra durduysan iyi.
Benim istahim yok bu aralar hakikaten normal degil bu. Kahve bile aklima gelirse.
Aciktiginda bir iki zeytin ye , bastiriyor beni.Evet durdum ama bugün bi listeye göre gidiyorum detoks hızlandırma baya acıktım
Senin neden istahin yok?
Şimdi 5 badem yedim , lahana pişiriyorum . Yarın kahvaltıya gidicem serpme tercih ederiz en azından peynir zeytin yumurta falan onlardan yerim çarşamba günü için çok umitliyim 62.0 görsem bile Cook iyi bir sonuç olur. Zaten yarışma bitmeden de bir detoks yapmayı düşünüyorum yarismayi 59la kapatırımAciktiginda bir iki zeytin ye , bastiriyor beni.
Aman bosver istahim olmasin ama bu istaha gore kilo da veremiyorum. Nasil asidik beslendiysem o arada.
Kendimi bıraktım ben de ümidi sana bağladım. Hadi bakalim.Şimdi 5 badem yedim , lahana pişiriyorum . Yarın kahvaltıya gidicem serpme tercih ederiz en azından peynir zeytin yumurta falan onlardan yerim çarşamba günü için çok umitliyim 62.0 görsem bile Cook iyi bir sonuç olur. Zaten yarışma bitmeden de bir detoks yapmayı düşünüyorum yarismayi 59la kapatırım
Kendini bırakma ben arada geçmişi okuyorum sen çok iyi kilolar vermişsin. Belki iyi bir dönemde değilsin olabilir hepimizin sorunlari dertleri oluyor belki senin daha büyük ama bırakma ümidini. Aç kalma canın istemiyorsa sağlıklı şeyler ye yoğurt süt badem çorba vs gibi bence . Zaten çevren de bu kilonun yakıştıgini söylüyormuş korusan bile yeterKendimi bıraktım ben de ümidi sana bağladım. Hadi bakalim.
Ama arkadaslar da cok guzel kilo verdi. Ne guzel seviniyorduk. Dediğin gibi iyi bir donemde değilim su an. Senin kilo vermen yeterli.Kendini bırakma ben arada geçmişi okuyorum sen çok iyi kilolar vermişsin. Belki iyi bir dönemde değilsin olabilir hepimizin sorunlari dertleri oluyor belki senin daha büyük ama bırakma ümidini. Aç kalma canın istemiyorsa sağlıklı şeyler ye yoğurt süt badem çorba vs gibi bence . Zaten çevren de bu kilonun yakıştıgini söylüyormuş korusan bile yeter
Bence takımı kapatmayalim. O dönem inanıyorum ki bitecek dualarım bu yönde inan. İlerde illaki iyi bir döneme denk gelince tekrar başlarız , burda muhabbet ederken bile bir sürü bilgi birikim oluyor. Hep gelemezsen de arada gelirsin o bile yeterli bence.Ama arkadaslar da cok guzel kilo verdi. Ne guzel seviniyorduk. Dediğin gibi iyi bir donemde değilim su an. Senin kilo vermen yeterli.
Ama arkadaslar da cok guzel kilo verdi. Ne guzel seviniyorduk. Dediğin gibi iyi bir donemde değilim su an. Senin kilo vermen yeterli.Kendini bırakma ben arada geçmişi okuyorum sen çok iyi kilolar vermişsin. Belki iyi bir dönemde değilsin olabilir hepimizin sorunlari dertleri oluyor belki senin daha büyük ama bırakma ümidini. Aç kalma canın istemiyorsa sağlıklı şeyler ye yoğurt süt badem çorba vs gibi bence . Zaten çevren de bu kilonun yakıştıgini söylüyormuş korusan bile yeter
Kapanması gibi bir sey soz konusu degil. Topik hep açık olacak. Fırsatı bulduğum zaman geliyorum zaten:)Bence takımı kapatmayalim. O dönem inanıyorum ki bitecek dualarım bu yönde inan. İlerde illaki iyi bir döneme denk gelince tekrar başlarız , burda muhabbet ederken bile bir sürü bilgi birikim oluyor. Hep gelemezsen de arada gelirsin o bile yeterli bence.