ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Aksam yatmadan once yeterli. Limonlu su ya da yoğurt hangisini seçersen ama ikisi bir arada olmasın.

O son limonlu suyu icmeyecektim

Benim tansiyon dususe gecti sanirim bi iki gun limonlu su icmeyim en iyisi. Zerdecalli yogurdu da yedim daha demin.

Ellerine saglik canim tesekkur ederiz

Dereceye girenleri, kilo verenleri tebrik ediyorum kizlar

Menumu yazayim kokulusabun

Sabah
1 tost
Zeytin
Peynir
(Yarin degisecek kuruyemis vs olacak umarim)

Ara
3 catal pasta

Aksam
1 kase tarhana corbasi
Yogurtlu brokoli ve havuc

Gece
Zerdecalli yogurt

Birazdan da malt icecegim.

Bugun cok su icemedim

O son limonlu suyu icmeyecektim

Benim tansiyon dususe gecti sanirim bi iki gun limonlu su icmeyim en iyisi. Zerdecalli yogurdu da yedim daha demin.

Ellerine saglik canim tesekkur ederiz
Sabah limonlu su aksam zerdecalli yogurt yapabilirsin. Tabi ki limonlu suyu her gun tercih etme. Goren de limon ve zerdecal pazarliyorum sanacak.

marlin18
@mevhibe ikra meyra tuana

Paylasimlariniz cok az. Ozel bir sebebi mi var? Zayiflamak icin takima ihtiyaciniz yoksa bilelim kizlar.
Iyi aksamlar Hepinize
Kac gündür Ilk defa ugrayabildim
Cok kötü hastayim. Bademcik iltihabi oldum tam gecmeden bogazim tekrarladi enfeksiyonu kapmisim Dr. Hastane derken hiç firsat bulamadim.Beynim zonkluyor resmen.
Bugün tartilmayi bile unuttum.
Kabul ederseniz yarin devam etmek isterim. Sizin karariniza saygi duyarim

Iyi aksamlar cok gecmis olsun.

Tarti resmini simdi yukleyebilirsen sevinirim. Tok olman muhim degil.

Geçmiş olsun. Dikkat et kendine

Unutmadım unutmadımda giremedim durumlar malum bi istisna yapsak kimseye demem

Bir gunle kacirdin menu kupasini. Menu kupasi siralamaya giremeyenler icin onemli pa. Belki de siralamaya girdin ne biliyorsun.

Simdi sana torpil yapsak , 6 gun yazan herkese torpil yapmamiz gerek o yuzden olmaz. kokulusabun

Torpil mi o da neymiş öyle
6 gün menü yazana bir menü bedava gibi bir kampanyamız yoktu heralde galiba sanırsam

Sabah limonlu su aksam zerdecalli yogurt yapabilirsin. Tabi ki limonlu suyu her gun tercih etme. Goren de limon ve zerdecal pazarliyorum sanacak.

Tam tersini yapayim bence. Sabah yogurt, aksam limonlu su. Elim ayagim bosaliverirse evde biri olsun

Cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…