- 1 Temmuz 2017
- 1.161
- 3.272
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.561
Evet yeni gördüm :)Bitmedigi icin olabilir mi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yeni gördüm :)Bitmedigi icin olabilir mi :)
Çok geçmiş olsunIyi aksamlar Hepinize
Kac gündür Ilk defa ugrayabildim
Cok kötü hastayim. Bademcik iltihabi oldum tam gecmeden bogazim tekrarladi enfeksiyonu kapmisim Dr. Hastane derken hiç firsat bulamadim.Beynim zonkluyor resmen.
Bugün tartilmayi bile unuttum.
Kabul ederseniz yarin devam etmek isterim. Sizin karariniza saygi duyarim
Dünki mesajimdan sonra Ilac icip yatmiştim.yeni gördüm Kusura bakmaIyi aksamlar cok gecmis olsun.
Tarti resmini simdi yukleyebilirsen sevinirim. Tok olman muhim degil.
Cok gecmis olsun cnmGecmis olsun dilekleriniz icin Hepinize cok tesekkürler kizlar. Allah kimseye vermesin
Bogazim yirtiliyo resmen
İnsallah hallolur sorunlariniz ama keske ayri yatmaya baslamasaydin canim. O iyice aciyo arayi ve genelde adamlarin pek umrunda olmuyo ayri uyumak.Hastagin Yani sıra eş kişisiylede aramiz bozuk. Kac gündür konuşmuyorum.Kücük kizimla yatiyorum.Sorunun sebebi tatili kaynana
Adapte olamadim buraya
Diyet topiginde oldugumu bile unutmuştum dogrusu.dün aksam aklima geldi bugün carşamba deyince cocuklar
O hazır değilTuhh Forever07 ye izin cikmadi, yoksa o dunden hazirdi
Hayırdır bacım neye sinirlendin bu kadarGünaydın
Gecmis olsun kuzum. Hayirlisi artik biz acilisi yaptik elbet devami gelirTunaydin hanımlar
Akşam üstü bir kırgınlık çöktü üzerime üstune birde disim başladı hop hastane.. dişim apse yapmış antibiyotik ve ağrı kesici başladım
Akşama göre daha iyiyim şükür
Kilo veren tüm yarışmacı arkadaşları tebrik ediyorum
I IRMAKK70 kuzum kısmet tabi ki ama kan değerim çok düşük dişim de öyle kilom da belli :)
Ertlenenen planlar içerisinde şuan
Yoklugunda haftada iki kere tartilma karari aldik.Dünki mesajimdan sonra Ilac icip yatmiştim.yeni gördüm Kusura bakma
Bu sabah tartildim ama kahvalti yapmiştim
Ne yazayım bilemedim bende dedim en buyuk kkHayırdır bacım neye sinirlendin bu kadar