ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Tayt benim kurtarıcım. Zayiflarsam tayt giymiycem:)

Benim govdem cok kilolu degil. Butun kilolar totoya basenlere bacaklara toplanmis oldugu icin hic guzel gorunmuyorum tayt giyince
Senin bacaklar zayifsa kurtarir tabi tayt

Morali bozuk olanlar var. 12 kişi devam ediyoruz. Yüzdemiz 1.3 un uzerinde. Hiçç moral bozmaya gerek yok. Bu hafta emekleme haftasiydi. Haftaya yürümeye başlıyoruz.

Pazar günü aynı hızla devam...

Çok gıdım gıdım gidiyor benim ya. Yeteri kadar uyamiyor muyum bilemedim. Buraya yazdigimin harici bir seyler de yemiyorum gun icinde ama en basta kolay verilir olmasi lazim. Ben 60lara dusersem hic veremicem demek ki. Bunu dusununce benim moral baya bozuluyo acikcasi

Limonlu su diyecegim yine :) detox şart
ml.

+kuruyemis, lifli gıdalar.

Limonlu su diyecegim yine :) detox şart
ml.

+kuruyemis, lifli gıdalar.

İki gundur limonlu su iciyorum. Henuz tansiyonu kotu etkilemedi. Bugun de icerim.

Kuruyemisle pek aram yok. Evdeki kuruyemisler de hep kizartilmis fistik, soslu misir falan, ben yemiyorum bunlari da. Faydali olarak bi ceviz var sanirim su an. Onu ekleyim aralara bari.
Aslinda kendimi tutabilirsem bi gun sivi detoxu mu yapsam acaba

Soslu mısır olmaz. Çiğ Badem ceviz beyaz leblebi ya da Antep fıstığı olabilir.

Ben bunların zararını görmedim. Aksine hem tok tutuyor. Hatta dün biraz abarttım fistigi ama yine de eksi çıkarttı beni.

Sivi detoxuna gerek yok. Sabah akşam limonlu su içip Zerdecalli yogurt yesen yeter.

Hic cekici gelmiyo su an kuruyemisler

Kahvaltiya veya aralara ceviz ekleyerek baslayim o zaman. Zerdecalli yogurda da yarin baslayim. Bunu da mi sabah aksam tuketiyoruz?

Canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…