- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.501
Tayt benim kurtarıcım. Zayiflarsam tayt giymiycem:)Ben de tayt alicam birsuru. En cok istedigim sey su an evde taytla fit fit dolanmak
Zayiflamayla ilgisi yok ama odul olarak kitap da alabilirimbunu her firsatta araya sıkıstırmazsam olmaz
Tayt benim kurtarıcım. Zayiflarsam tayt giymiycem:)
Morali bozuk olanlar var. 12 kişi devam ediyoruz. Yüzdemiz 1.3 un uzerinde. Hiçç moral bozmaya gerek yok. Bu hafta emekleme haftasiydi. Haftaya yürümeye başlıyoruz.
Pazar günü aynı hızla devam...
Limonlu su diyecegim yine :) detox şartBenim govdem cok kilolu degil. Butun kilolar totoya basenlere bacaklara toplanmis oldugu icin hic guzel gorunmuyorum tayt giyince
Senin bacaklar zayifsa kurtarir tabi tayt
Çok gıdım gıdım gidiyor benim ya. Yeteri kadar uyamiyor muyum bilemedim. Buraya yazdigimin harici bir seyler de yemiyorum gun icinde amaen basta kolay verilir olmasi lazim. Ben 60lara dusersem hic veremicem demek ki. Bunu dusununce benim moral baya bozuluyo acikcasi
Limonlu su diyecegim yine :) detox şart
ml.
+kuruyemis, lifli gıdalar.
Soslu mısır olmaz. Çiğ Badem ceviz beyaz leblebi ya da Antep fıstığı olabilir.İki gundur limonlu su iciyorum. Henuz tansiyonu kotu etkilemedi. Bugun de icerim.
Kuruyemisle pek aram yok. Evdeki kuruyemisler de hep kizartilmis fistik, soslu misir falan, ben yemiyorum bunlari da. Faydali olarak bi ceviz var sanirim su an. Onu ekleyim aralara bari.
Aslinda kendimi tutabilirsem bi gun sivi detoxu mu yapsam acaba
Soslu mısır olmaz. Çiğ Badem ceviz beyaz leblebi ya da Antep fıstığı olabilir.
Ben bunların zararını görmedim. Aksine hem tok tutuyor. Hatta dün biraz abarttım fistigi ama yine de eksi çıkarttı beni.
Sivi detoxuna gerek yok. Sabah akşam limonlu su içip Zerdecalli yogurt yesen yeter.
Canım benimKizlar ben pa . ye takiliyorum. Bizim arkadaslik daha oncesine dayaniyor.MAKE UP_
Sagolsun yarismaya geldiginden beri ornek yarismaci.Geldiginden beri ne onerdiysem dinledi. Onceleri bir menusu vardi dusman basina. Dedim yulaf ezmesiyle degistir, badem ekle, limonlu su ic.
Kotu mu yapti. SONUC : 70 lerden geldi 57 lere.
Aksam yatmadan once yeterli. Limonlu su ya da yoğurt hangisini seçersen ama ikisi bir arada olmasın.Hic cekici gelmiyo su an kuruyemisler
Kahvaltiya veya aralara ceviz ekleyerek baslayim o zaman. Zerdecalli yogurda da yarin baslayim. Bunu da mi sabah aksam tuketiyoruz?
Ben yazmadım kuzenim yazdıCanım benim
Düşününce zaten onun dışında bişey gelmiyor aklıma zayıflamak hem görüntümü hemde sağlığımı düzeltmek :))Kilo vermekten daha güzel bir ödül mü olur be:)
Cok kotu değil hala bir kilo. Pazar günü tarti resmini bekliyorum naz.
H55 I gorucez desene. Hic belli olmaz senin işin :)Düşününce zaten onun dışında bişey gelmiyor aklıma zayıflamak hem görüntümü hemde sağlığımı düzeltmek :))