- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #15.541
Sana bir de kalp veririm.Tmm kaptanım nasıl istersen. Herkesten iyi zayıflarsam kupa isterim
Zayiflamaya zayiflarsin ama hizli zayiflamana gerek yok. Bir hafta deneyelim gorelim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana bir de kalp veririm.Tmm kaptanım nasıl istersen. Herkesten iyi zayıflarsam kupa isterim
Tmm kaptanım ben gidiyorum Bebek uyandıSana bir de kalp veririm.
Zayiflamaya zayiflarsin ama hizli zayiflamana gerek yok. Bir hafta deneyelim gorelim.
Çarşambaya kadar detoks yapayım bari benCarsambaya kadar stok yap.
Yeterince stok yaptik dogru soyluyorsun.Çarşambaya kadar detoks yapayım bari ben
Stok yapa yapa bi hal olduk
Günaydın kızlar kaptandan haber aldım bugün başlıyormuşuz.
Bugün 23 den sonra uğrayabilirim tekrar gelirim bende elimden geldiğince.
Pastaları gömüp gömüp geldim 1 ayda 5 kilo aldım inanamazsınız yani o derece çok yedim :)
Neyse ben ayrıntıları gece bakarım artık kilo 73 yine
Sıkıntılı dedigin menu bakimindandir insallah. Allah kolaylik versinŞimdi gidip kahvaltı hazırlayacağım. Bugün menü yazmıyorum onu da söyleyeyim akşama çok sıkıntılı bi durum var yarından itibaren menüyle de burdayım
Hepsi saturnun sucu. Balik burcu olanlar bu hafta sansliymis.Gunaydinlaaar.
Dun ben de cok aksiydim sinirliydim. Demek gunesle saturn muydu ondanmis
Benim kiz balik o da eger burclar degismediyse. O muhabbet ne onu da hic anlamadim ya neyse.Hepsi saturnun sucu. Balik burcu olanlar bu hafta sansliymis.
Kizinin yerine piyango al ml .Benim kiz balik o da eger burclar degismediyse. O muhabbet ne onu da hic anlamadim ya neyse.
Hic basak sansli olmaz zaten. Acıların burcu resmen
Ben varımGunaydin kizlar,
Eslestirme yapilanlarin 3'er haftalik kisimlar halinde birbirine destek olur sonunda birinci gelen grup tek kupa alir ve 9 haftanin sonunda yarisma biter. Yani 11 Aralik . Arada katilim yok. Simdi kimler katiliyor. Bugun katilim icin son gun.
Nana929 Sanirim emziriyorsun ama cevap vermedin. Her kosulda yeni dogum yaptin ve sen biraz daha sen kendine gel nana .Sohbete katilabilirsin , menunu yazabilirsin ama yarista olmani uygun gormuyorum.
Yine de dinlemezsen sen bilirsin ama o borekler yerine salata, sebze yemekleri gormek istiyorum.
gecen hafta bulasici bi hastaliga maruz kaldi. Şansı ordan guler de hastalanmazsa o bana yeter. Piyangoda gozum yok kaptanKizinin yerine piyango al ml .
Aslanin da iyi tarafini gormedim.
gecen hafta bulasici bi hastaliga maruz kaldi. Şansı ordan guler de hastalanmazsa o bana yeter. Piyangoda gozum yok kaptan
Niye aslanlar lider ruhlu olur. Sadece o ozellik olsa bile gayet güzel. Şans konusunu bilmem de
Selamm iyidir sen nasilsin.Selam hanımlar nasılsınız
Selamm iyidir sen nasilsin.
Seni menulerden sorumlu bakan yapacagim ona gore.
Ama oyle kolay degil , 7 gun buddy inle birlikte menu yazacaksin. Tam ve eksiksiz bildirim.İyiyim bende valla izinliyim bugün.
Sen öyle diyosan olur kaptan
Ama oyle kolay degil , 7 gun buddy inle birlikte menu yazacaksin. Tam ve eksiksiz bildirim.
Kanka arkadas, bir de fuckbuddy var aman karistirmayalim.Elimden geldiğince yaparım kuzum buddy ne arkadas mı
Kiyamam , gecmis olsun. Umarim daha iyidir simdi.
Sacimi supurge ettim hep.
Selam hanımlar nasılsınız