- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #15.361
Cik salıya kadar 51 i gorucem. Musli yok o yuzden:)Dolapta dondurmam 1 haftadır duruyor bademli muslim bekliyor bu hafta yerim onları ayranda girer ara ya
Yersen içinde kalmayıp , kalcanda göbeğinde kalacakKakaolu kek yapmış annem de leziz duruyo
Cik salıya kadar 51 i gorucem. Musli yok o yuzden:)
Yersen içinde kalmayıp , kalcanda göbeğinde kalacak
Aynen öyle. Bu arada, nasıl bu kadar hızlı kilo veriyosun
Bu sefer bende kafaya taktım bayrama kadar hızlı vermek istitorum yaInsulin direncim olduğu için çabuk kilo alırım ama bir o kadar da çabuk kilo veririm.
İyi eglencelerArkadaşla buluşmak icin çıkıyorum. İtalyan olduğu için pizzaya düşkün ama bu kez beni kandırmayacak. :)
Of ofSu an keklerin çikolataların karşısındayım. Ben sadece chai latte aldım.
Hey sarellam nasil oldun.Kızlar nasılsınız :)
Kolay gelsin canım çok yogunsun allah kolaylık versin
Eve geldim 56.3 ciktim. Hala badem yiyorum.
Bir bes kilo atmak niyetim . Tam 9 gunde.
Selam canim. İyiyim ben, sen nasilsinKızlar nasılsınız :)
Guzel gecmis gününKızlar bugün güzel beslendim ama acıktım açıkçası. Dengeli yediğimi düşünüyorum ama birinden onay alınca da çok mutlu oluyorum.
bugünkü menüm
sabah 7 00
300 ml sütun içine bir TK kakao , 1 haşlanmış patates
öğlen 11.45
1 kase tutmaç çorbası,1 kase yoğurt,1 porsiyon sulu köftenin köfteleri.
aksam 18.15
6 kaşık taze fasulye ,4yk yoğurt.
günüm böyle geçti.
Canım karam yeme yaa çok zararlı içinde bir sürü şeker türevi var direkt yağ olarak depolaniyor. %70 bitter yesen daha iyi .Selam kizlar ben yine bi ugrayim dedim.
Bu aralar psikolojik olarak sanirim yeme ataklari geliyo bana gecenin bi vakitlerinde. Ozellikle tatli. Karama iyi sardim mesela. Fena yiyorum. Allahtan kilom yine ayni. Bu sabah 68.0 ciktim.
Disciye gittim bugun, hayatimdaki ilk dolgumu yaptirdim. Sizlamasi aklimi aliyo. Korkumdan hic yiyip icemiyorum bi seyler. Agzimi bile acamiyorum hava deyince sizlayacak diyekotu bi hismis.
Esim iki hafta kadar daha yanimda. Sonra malesef gorev yerine donecek. O gidince mecburen bi duzen kurmam lazim artik. Kuzenimin de eylulde dugunu var. O zamana kadar bikac kilo verebilsem kâr. Siz burda olursaniz burda yarisiriz. Olmazsaniz da aktif bi yerlere bakarim sanirim kkda. Su kilodan kurtulmak istiyorum artik...
Valla icinde nasi bi bagimlilik yapici varsa resmen deli gibi istiyorum karami bu aralar. Onceden hic hoslanmazdim cok yogun gelirdi. Şimdi taktim kafaya.. Bikac gundur yemiyorum bakalim.Canım karam yeme yaa çok zararlı içinde bir sürü şeker türevi var direkt yağ olarak depolaniyor. %70 bitter yesen daha iyi .
Ben de 6 dolgu ,2kanal var
Ben de son 2 3 kg mu vermeye çalışıyorum, gel beraber verelim
Hey sarellam nasil oldun.
28 inde KK ye ara veriyorum. Gitmeden seni gormek iyi oldu. Kilolar ne alemde
Sagol canim allah razi olsun
Sen nasilsin?
Oyy kaptan naptin birden o kiloyu nasi gördün demek icin bu mesaji alintilamistim. Ama iyi toparlamissin devamini okuyunca gordum
Selam canim. İyiyim ben, sen nasilsin