- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #15.381
Kizlaaar nasilsiniz ne alemdesiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyilik senden ne haber cnmKizlaaar nasilsiniz ne alemdesiniz
İyiyim ben de canim şükür. Neler yapiyosun, kilon ne durumdaİyilik senden ne haber cnm
63 cnm ths 4.6 oldugunu ögrendim dun normalde 2 lerde olan ths neden yukselirki bu aşamada ne yapacagımı bilmiyorum dahileye gitmelimiyim onuda bilmiyorum dr birsey demedi ama bana göre yuksek geldi sende durumlar nasıl evi naptınız kilo durumun nasıl gidiyorİyiyim ben de canim şükür. Neler yapiyosun, kilon ne durumda
Aile hekimi de bakar canim ona. Gerekliyse ilac yazar. Aile hekimine bi git istersen. Doktora gidesiye kadar da dereotu tuket. Dengeliyor.63 cnm ths 4.6 oldugunu ögrendim dun normalde 2 lerde olan ths neden yukselirki bu aşamada ne yapacagımı bilmiyorum dahileye gitmelimiyim onuda bilmiyorum dr birsey demedi ama bana göre yuksek geldi sende durumlar nasıl evi naptınız kilo durumun nasıl gidiyor
Sağol kuzum benimselam kızlar neler yapıyorsunuz ben 4.sezonu bitiremedim bile internet problemim vardı sonra da zaten atılmışımdır diye girmedim
amaaaaa......hepimizin dağıldığına çok sevindim çünkü tek değilmişim
ben fena aldım 60.5 falanım yine meğer mayısta 56 görmüşüm ah keşke koruyabilseymişim...
Sarellam canım üzüldüm gerçekten ama sağlık en önemlisi
yavaş yavaş dönüşler oluyor sanki bende moda girmeye çalışıyorum ama eşim çok memnun hala sakın verme fiziğin çok iyi böyle çok yakışıyor diyo o beni engelliyo ama sorsanız kendisi salonda kas yapıyo yanında duba gibi hissediyorum bazen
sonbahar, yeni sezon kulağa hoş geliyo :))
Burda kimseyi göremedim cnm başka gruptan devam edeceğim işallahKzlar nasıl kilo durumu ben devam yine diyete
Burda kimseyi göremedim cnm başka gruptan devam edeceğim işallah
Teşekkürler sana cnmYa motivasyon icin iyi olur canım benim bol eksiler :))
Nazariniz degdi kizim. 0+1 beden oldum.Kizlarrrr ben geldim :) Nasilsiniz umarım sizde benim gibi kilo almissinizdir hayır yoksa kimle diyet yapicam ben A AklinYolu1 hatun maşallah 0 bedenden de minik galiba o ne öyle hiç sevmem hayy maşallah
Tabiki kilo aldım da geldim zor zamanlarda yemek rahatlatıyor insanı ama artık yeter dur diyorum kendime dikkat etmeye başladım, ptesi tam giriyorum yeniden diyete... Yürüyüşe de başlayarak...
Kimler benimle
Giremeyecegini haber verme aman neden dis kapinin dis mandaliyiz biz.selam kızlar neler yapıyorsunuz ben 4.sezonu bitiremedim bile internet problemim vardı sonra da zaten atılmışımdır diye girmedim
amaaaaa......hepimizin dağıldığına çok sevindim çünkü tek değilmişim
ben fena aldım 60.5 falanım yine meğer mayısta 56 görmüşüm ah keşke koruyabilseymişim...
Sarellam canım üzüldüm gerçekten ama sağlık en önemlisi
yavaş yavaş dönüşler oluyor sanki bende moda girmeye çalışıyorum ama eşim çok memnun hala sakın verme fiziğin çok iyi böyle çok yakışıyor diyo o beni engelliyo ama sorsanız kendisi salonda kas yapıyo yanında duba gibi hissediyorum bazen
sonbahar, yeni sezon kulağa hoş geliyo :))
Kilolar gelir de gider de cok da saapmamak lazim.Kzlar nasıl kilo durumu ben devam yine diyete