- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #14.761
Tilya cayini hazir mi aldin.22 mayıs iftar
Domates çorbası
1 ufak dilim uskumru
1 büyük dilim tahıllı ekmek
1 yeşil çay
1 parça fıstıklı bitter
23 mayıs sahur
Tilya çayı
Sarellam Muttapa7555
Çok kısıtlı sanırım o da zor sen daha iyi biliyosn vücudunu ona göre bulursun bişeylerİp atlatamıyorum dizimden dolayı canım. Hamileyken ters bir hareket yaptığım için sakatladım malesef o yüzden merdiven çıkmak ip atlamak squat bunları yapamıyorum
Evde yapıyorum aktardan malzeme aldmTilya cayini hazir mi aldin.
Of benim hayaller çok fena agzımın suları akıyo düşündükçeHayaller soya kornet hayatlar bir orta boy domates.
Bu bende ters tepiyor. Yasaklar bana cekici geliyor.Aslında bi hafta boyunca kendimize belli sayıda tatlı veya ne istiyosak belirlesek o kota dolarsa dahasını yemek yok
Mesela ben 1 hafta boyunca 1 gün 1sütlaç, 1 gün de 3 baklava yerim,2 gün kaçamak oluyo eğer mesela cumartesi hakkımı doldurursam da çarşambaya kadar kaçamak yok
Belki frenleyebiliriz kendimizi hamurişi tuzlu da yazılabilir
İlik duş aldım 1.30 da tılya cayı içtim şimdi elimde zerdacallı limonlu yogurt kuru varBugun ne kadar su ictiysem, ben de limonlu soda iciyorum su an ve yatarim.
Tablo isi bende. Liste isi sarellam da.
Sen ve fatma tesvik edin sadece. Spora tesvik.
Canım ters mekik var fıtık içinde iyi spor olarakta yapabilirsinİp atlatamıyorum dizimden dolayı canım. Hamileyken ters bir hareket yaptığım için sakatladım malesef o yüzden merdiven çıkmak ip atlamak squat bunları yapamıyorum
Hava durumu persembeyi dikkat alarmı veriyor yakıcı 37 derece güneşi sen düşün nasıl çıkarız dışarı
Valla şimdide çıkılmıyor sabah nasil gittim geldim bilmem su boğucu hava geçse tam sicak gelcek burda cok sıkıcı hava yagmur yagcak yagamiyo bende cam silcemsilemiyorumHava durumu persembeyi dikkat alarmı veriyor yakıcı 37 derece güneşi sen düşün nasıl çıkarız dışarı
Bende de ters tepebilir aklım hep oraya gider ama denemekte fayda var bi hafta yaparımBen daha moda giremedim ama haftaya kesin girerim.
Benim az tuketiceklerim ekmek turevleri, meyve, kati tatlilar vs vs...
Eski sistemime donersem kilo vermeye baslarim.
Sen sınır koyma kendine ama abartmadaBende de ters tepebilir aklım hep oraya gider ama denemekte fayda var bi hafta yaparım
Bayrama yakın yap daha iyi olur iki defa iş cıkmasınValla şimdide çıkılmıyor sabah nasil gittim geldim bilmem su boğucu hava geçse tam sicak gelcek burda cok sıkıcı hava yagmur yagcak yagamiyo bende cam silcemsilemiyorum
Bugun simit ayran yedim dün eve gidince pilav yedim ve grip oldum kemiklerim kırılıyo resmen
Ohh afiyet olsun. Aramizda en saglikli beslenen sensin.İlik duş aldım 1.30 da tılya cayı içtim şimdi elimde zerdacallı limonlu yogurt kuru var