- 21 Eylül 2018
- 1.202
- 3.978
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #14.741
Seni tebrik ediyorumBen başladım bugün devam ettireceğim sağlıkla ilgilibişey çıkmadıkça
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni tebrik ediyorumBen başladım bugün devam ettireceğim sağlıkla ilgilibişey çıkmadıkça
Pro üye gibi yıldızlı üye farkımz tarzımızEskisi gibi yildiz verebiliriz.
7 gun yapana.
Haftalık hedefim 55.9du zaten 100gr 100grdırYuzde kupasi almamiz icin olmamiz gereken kilolar bunlar arkadaslar.
Onun disinda menu kupasi , mesaj kupasi yok. Sadece kilonuza odaklanin.
+
Haftada 5 gun spor yapanlara bir yildiz verilecek.
Eki Görüntüle 2271771
Tabiki hayırr5 gun iyidir saka yapiyorum. Hep oyle kalsin.
ama sporlarinizi ben sececegim.
Bugun ne kadar su ictiysem , ben de limonlu soda iciyorum su an ve yatarim.Yine sahur yok sahura kadar içerim birseyler zerdacallı yogurtta yerim uzerine limonlu su içer yatarım
Tablo isi bende. Liste isi sarellam da.Olurum ama telefondan giriyorum ben öyle excelim falan yok amatör işi olur
Evetttt evettt.Tabiki hayırr
Sağol canımm pijama çok etkiliyor
İp de atlamalısın az başla zamanla arttırBenim belli leslie eliptik plank dönüşümlü karışımlı yaparım 30dk
neyse iyi oldu bu hep beraber olunca daha cok yapariz yemek icin bisey diyemicem zaten oyle ağır yemekler yapmıyorum ama tabi her zamanki gibi az yemiyorum sahurum hafif sizinkiler kadar olmasa da8 bin adımla olmuyor 2 sezon uykudan kesip yarım saat spor yapman gerekiyor ağır olması gerekmez ne istersen yap hiçbişey yapmamaktan iyidir bir de menüne dikkat et o zaman gör sonuçları
en zoru ip atlamak bencesiİp de atlamalısın az başla zamanla arttır
Ne varsa donlardan aliyoruz aslinda.Sağol canımm pijama çok etkiliyor
Victoriadan bi gecelik atardım ama olmaz şimdi
Hopppp. Kumastan calma.Victoriadan bi gecelik atardım ama olmaz şimdi
Sen ortalığı karıştırma bakayımnyx nerdesin. Fatma senin arkandan konusuyor.
Karistiririm ama toplamam soyliyim.Sen ortalığı karıştırma bakayım
Asıl kumaştan çalmak buErkege de yirtik pantolon hic yakismiyor beee.
Nerden aklima geldiyse.
Su Ispanyol arkadasim dikim isinden anliyor.
Haftaya bir kac pantolonu goturup capri yaptiracagim.
Tuh yakalandim.Asıl kumaştan çalmak bu
Bugün tatlı yemedim 1 parça fıstıklı bitter yedim paketi bitirmemek için uyicamTuh yakalandim.
Menunuzde bugun hangi tatli var nyx hanim.
Hayat tatli yiyenlere guzel. Tarihin en fazla tatli yiyen takimi.Ay menü yazmayı unuttum şimdi yazayım daha sahur var
İp atlatamıyorum dizimden dolayı canım. Hamileyken ters bir hareket yaptığım için sakatladım malesef o yüzden merdiven çıkmak ip atlamak squat bunları yapamıyorumİp de atlamalısın az başla zamanla arttır