- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #14.521
Wc egitimi canım biri ögrendi gibi kendi gidip başladımı tamamdır bu iş çişim geldi demeye başladı sonra digerine geçecem ara verip ramazan sonrası ögretecem bizde iyiyiz çok şukurBen aynı calısiyorum valla sen napysn canim :)
Wc egitimi canım biri ögrendi gibi kendi gidip başladımı tamamdır bu iş çişim geldi demeye başladı sonra digerine geçecem ara verip ramazan sonrası ögretecem bizde iyiyiz çok şukur
Nası geçiyo bakalımBugun detoksuma basladım hadi hayirlisi :)
Şimdi oturdum yemek temizlik balkon o bu derken baya yoruldum saati 6 falan zannediyorum daha 4müşNasılsınız kızlar az ses verin
Aramıyosan sıkıntı yokSelam
Kizlar bugun detox günüm *mochali latteli :)
Süt ve süt ürünlerini Bi hafta hayatımdan çıkarıp deneme yapacağım.
Yogurt ve peynir de bir süre yok bana. Evde bi beyaz peynir var bugün çorbaya katarım.
Soya yogurdunu deneyeceğim.
Nası geçiyo bakalım
Selam
Yogurt ve peynir de bir süre yok bana. Evde bi beyaz peynir var bugün çorbaya katarım.
Süte çok alıştım yoğurt benim için zorAramıyosan sıkıntı yok
Sütsüz bi hayat düşünemiyorum menüme yazmıyorum bile su gibi bişey benm için
Kaptan ilk bosluk 68.0Eki Görüntüle 2270462
Bosluklari doldurun.
Hedef derken 12 Haziran hedefleri kizlar.
Sarellam .
Nyx1 senin burcun koc muydu
Ben ilk 68 hatırladım digeri 65 kalmış aklımda ☺☺Kaptan ilk bosluk 68.0
12 haziran hedefi de 64.0
Peynirsiz yasayamam ben ya heralde. Neyi deneyeceksin kaptan veganliga mi geciyosun?Selam
Peyniri cok aramiyorum ml ama yogurtsuz ve ayransiz ne olacak bilemiyorum.Peynirsiz yasayamam ben ya heralde. Neyi deneyeceksin kaptan veganliga mi geciyosun?