ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Seni doverim sab. :dondurma:

Burada 10 kilo vereceksin gerek kalmayacak. Oyle seylerin yan etkileri sonradan cikiyor. Kesinlikle tavsiye etmem. :KK12:
Kız bakma öyle dediğime, yeni duydum bende, teknik güzel ama bende yaptıramam öyle şeyleri, korkarım, hiç cesaretli degilimdir bu konularda. Buaralar çok konuşuluyorda ondan dedim. Zaten obez olmak gerekiyor galiba bunun icin. Doktorlar herkese yapmiyorlar.

Kız bakma öyle dediğime, yeni duydum bende, teknik güzel ama bende yaptıramam öyle şeyleri, korkarım, hiç cesaretli degilimdir bu konularda. Buaralar çok konuşuluyorda ondan dedim. Zaten obez olmak gerekiyor galiba bunun icin. Doktorlar herkese yapmiyorlar.
Su misafir donemini atlatirsan tikir tikir gidecek.

Zerdecalli yogurt yedin mi. :KK70:

Hic sevmiyorum oyle seyleri.

Bir ara mavi goze takmistim. Lazerle degistiriyorlar ya. Neyse ki arastirdiktan sonra vazgectim. Ne deliymisim. :deli:

Cok cokkk gamze estetigi yaptirabilirim. :KK53:
Niye lens kullanmiyosun
Ben kullanıyorum ama benimki numaralı :confused:Renkli olmuyor onlarda :işsiz:

Niye lens kullanmiyosun
Ben kullanıyorum ama benimki numaralı :confused:Renkli olmuyor onlarda :işsiz:
Bir kere denedim ama gozlerim cok hassas oldugu icin kullanamadim. :KK45:

Yakinda gozlukcuye gidip gozluk alacagim. :dondurma:

Bildigim numaralilar da renkli olabiliyor sab.

Yedim ama sadece yoğurdunu :KK70:
Ben zencefille zerdecalı sevemedim gitti yaa:KK59:
Zencefil degil zerdecal. Ben cok mu bayiliyorum. Aci yoksa kilo vermek de yok. :KK45:

Normalde yüz germe için botox uygulanıyor ya hani, benzerini mideye uyguluyorlarmış endoskopi sırasında, enjektörle. Mideyi ve sindirimi yavaşlatıp midenin beyne açlık sinyalini göndermesini de erteliyormuş. o zamanda uzun süre tokluk hissi veriyor.
6 ay bu şekilde devam edip sonra vücutta kendiliğinden etkisini kaybediyor. İsteyen yeniden yaptırıyormuş.
Hmmm anladım iyice araştır bakalım doktora da danış ama aşırı kilolular için gerekli onlar bizim 10 ile 15 kilomuz var bilemedim ki endoskopiye deper mi

Bir kere denedim ama gozlerim cok hassas oldugu icin kullanamadim. :KK45:

Yakinda gozlukcuye gidip gozluk alacagim. :dondurma:

Bildigim numaralilar da renkli olabiliyor sab.

Zencefil degil zerdecal. Ben cok mu bayiliyorum. Aci yoksa kilo vermek de yok. :KK45:
Benim numara biraz yüksek, birara yoktu, belki şimdi vardır, epeydir sormuyorum lens aldığım yere. Şubatta yine almam gerek bi soriim bakim varmı.

Bana zencefil, zerdeçal, bitki çayları, değişik baharatlar fark etmiyo, hiçbirini kullanamiyorum bir türlü. Yeme alışkanlıklarıyla ilgili galiba :KK43:

Hmmm anladım iyice araştır bakalım doktora da danış ama aşırı kilolular için gerekli onlar bizim 10 ile 15 kilomuz var bilemedim ki endoskopiye deper mi
Ben sadece ciddi düşünürüm genelde, ama yaptıramam :)) zaten obezlere yapiyorlarmış. Kardeşimin eşi de 100ün üstünde, oyüzden yaptırdı.

göz kontrolüne bile zorla gidiyorum hatta geçen yaz gitmem gerekti ama haaala gidemedim :KK43:

Benim numara biraz yüksek, birara yoktu, belki şimdi vardır, epeydir sormuyorum lens aldığım yere. Şubatta yine almam gerek bi soriim bakim varmı.

Bana zencefil, zerdeçal, bitki çayları, değişik baharatlar fark etmiyo, hiçbirini kullanamiyorum bir türlü. Yeme alışkanlıklarıyla ilgili galiba :KK43:
Bana azicik guvenmiyorsun sab. :KK12:

Zerdecal kurune ihtiyacin var senin. Bir hafta yap en azindan. :KK53:
Bence başka yerlere gitmiş :KK70:
Amacima ulastim o zaman. :KK45:

Hic sevmiyorum oyle seyleri.

Bir ara mavi goze takmistim. Lazerle degistiriyorlar ya. Neyse ki arastirdiktan sonra vazgectim. Ne deliymisim. :deli:

Cok cokkk gamze estetigi yaptirabilirim. :KK53:
Benim gamzeler kilo alınca küçülüyor :)) gamze de geri gelecek inşallah kilo verince

X