- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #14.101
Ooo bütün takım buradaymış :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baktırmaya üşeniyorum nası bakıyo
Oy bu da güzel
Of beni anlatıyosun ben hep dengelerdim koruma kiloma insem sınırım olmuyor istediğimi yiyorum ertesi gün ve o gün dengeliyorum ama bu sene baya aldım
Tarçınlı kuru pasta çok güzeldi. Elmalı yi sevmiyom. :)Bumu severim cevizli tarcinli miss bugunlerde yapmıyorum Eki Görüntüle 2268492
Aman diyet bozulmak için vardır takma. Ertesi gün dengele yeter.13 mayıs menü Sarellam
Sabah
Zeytin tuzsuz 8 tane
Peynir roka domates çay
2 dilim pastırma
Akşam
Malesef diyeti bozdum ne yediğimi yazmayayım hiç ama hamur işi bişeyler
Ara sade kahve maden suyu
Elma açıktırir demiş miydim. Elmadan kaçarım ben ama saglikliBugun sahur işi erken bitti artık yatayım 4.30 larda yataga giriyordum bol eksiler olsun A AklinYolu1 aç bıraktın aç
Seni kelepceliycem ml.Bagla beni kaptaaan. Ben artilardayim. Niyeyse bi dustu yine modum. Bi de persembe aksami eger ayarlayabilirsek konyaya gidicez ailelerin yanina. Orda iyice dagilmasam bari.
Seni kelepceliycem ml.
Modun düşmesin ne kolay düşüyor modunuz.
Takmayacaksın. Güzel gidiyorsun.
Takınca kilo vermiyorsun ki.
Wuu kelepce mii
Takmazsam daha da artarim ama ya. Bakalim yarin kac cikicam.
Fazla gösteriyormuş.Bu arada tartimi degistirdim ben. Fakir aldim. 19 litrelik damacanayi 20.2 kg gosteriyo. Dogru mu bilemedim.
Kendi tartimi da anneme goturucem. O bagiran tartiyi bi atsinlar diye
Hep dolunay yuzunden zaten.Takınca kilo vermiyorsun ki.
Bu hafta kilo alımı normal çünkü dolunay var.
Maydanoz diyorum başka bi sey demiyorum. :)
Di mi ya bence de fazla o. Beni de fazla gosteriyo zaten. Sabah uyaninca eski tartiyla da bi tartiyim o damacanayi bakalim o kac tartacak. Yeni aklima geldiFazla gösteriyormuş.
19. 2 olsa tamamdı.
Yeni aldıysan değiştir.
Hep dolunay yuzunden zaten.
Maydanoz tozum yok. Limonlu maden suyu iciyim ben en iyisi iftardan sonra.
Benimki de 8 kilolugu 8.2 gösteriyor. Bazen 8.4 ellesmiyorum.Di mi ya bence de fazla o. Beni de fazla gosteriyo zaten. Sabah uyaninca eski tartiyla da bi tartiyim o damacanayi bakalim o kac tartacak. Yeni aklima geldi
13 mayıs menü Sarellam
Sabah
Zeytin tuzsuz 8 tane
Peynir roka domates çay
2 dilim pastırma
Akşam
Malesef diyeti bozdum ne yediğimi yazmayayım hiç ama hamur işi bişeyler
Ara sade kahve maden suyu
Cok diyet az diyetCok diyet yapinca arada bozuluyo