- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #14.061
Karnım agrıyor sahur yapsammı bilemedim olurmuyum kestiremedimBide oyle deneyim ya adetim yaklastı kendimi frenleyemiyorum yarın nasıl olcak bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karnım agrıyor sahur yapsammı bilemedim olurmuyum kestiremedimBide oyle deneyim ya adetim yaklastı kendimi frenleyemiyorum yarın nasıl olcak bakalım
Afiyet olsunMenume ek 6 badem, 1/3 latte
Bu mesajı 6 ocakta yazmistim.İlk mesajda saapmadi:))
Yakında güncel 52 diyecek :)
Ben 62.30 tüm sabıt gelen nolcak regl haftasına girdimArkadaşlar carsamba için saat sınırı yok. İstediğiniz zaman yükleyin.
Arti gelen 2 hafta saha dışı kalır.
Ben sabah yükleyip okula giderim.
Süper 10 kiloBu mesajı 6 ocakta yazmistim.
Sana da afiyet olsun. Tahinli günler :)Afiyet olsun
Ne yap ne et 100 gram eksi gel.Ben 62.30 tüm sabıt gelen nolcak regl haftasına girdim
7 hafta da ara vermisim.Süper 10 kilo
52 de iyi korumanda alma yeter ben 57 kiloya razıyım7 hafta da ara vermisim.
20 mart 52.8
8 mayıs 52.3
52 benim kilommus cidden.
57 de mutlu değildim kalcayi ancak 90 yapabildim52 de iyi korumanda alma yeter ben 57 kiloya razıyım
Hadi ben 56 da ölçülerim 88 59 90 dı cok degişik ölçüm vardı57 de mutlu değildim kalcayi ancak 90 yapabildim
Çarşamba günü 51 lerde cikarim. 49.9 da tamamdir
Hadi ben 56 da ölçülerim 88 59 90 dı cok degişik ölçüm vardı
Kalça fazlalığı var bende. şimdi iyi ama sorun yok.
Umarım sizi de hedef kilonuza ulaşmış görürüm.Aynen süper
İnşalkah kuzum yaa bu defa çok umutluyum hava bir oturmadıki yoksa yuruyuşe başlicaktımUmarım sizi de hedef kilonuza ulaşmış görürüm.
Bütün all starlar 36 beden olmalı.
İnşalkah kuzum yaa bu defa çok umutluyum hava bşr oturmadıki yoksa yuruyuşe başlicaktım
Super. Afiyet olsun.23 de granniyy yesil eşki yarım elma
Limonlu yeşil cay
Limonlu su
1 de Zencefilli yogurt
3.30 da 1 salatalık limonlu su
A AklinYolu1