- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #14.081
Yeşil elmada Bi özel madde var zayiflatan.
İyi geceler canım yarın netinde geliyorŞarjım bitmek üzere. Yarın yine yoğun bir gün. Iyi geceler kizlar.
Baktırmaya üşeniyorum nası bakıyoSende insülin direnci olabilir çünkü yeme stilimiz aynı. Yasasin tatlı yemek
Oy bu da güzelMenume ek bir avuc beyaz leblebi.
Bitter çikolatalı mocha.
Of beni anlatıyosun ben hep dengelerdim koruma kiloma insem sınırım olmuyor istediğimi yiyorum ertesi gün ve o gün dengeliyorum ama bu sene baya aldımArkadaşlar deli gibi yediğim günlerde oldu. Günde dört dilim yaş pasta vs vs.
O gün mutlaka limonlu maden suyu içtim.
Ertesi gün de az beslendim.
Tarçınla yemeyi severim bunuBu elmadan başka elma tüketmiyorum arada yerimEki Görüntüle 2268483
Tarçınla yemeyi severim bunu
Gerçi elma en çok kurabiyeye yakışır
Gerçekten veremem kilo. Adet dönemi gerçekten sıkıntılı geçiyor benim. Perişan bi haldeyim her anlamda. Bu adet dönemi bitince hemen doktora gideceğim.Oyle dersin iki kilo verip gelirsin
Hem nohut hem mantı. Carsamba gunu görürüz.
Cok guzel görünüyor afiyet olsun.
Özel bisey degilde yere gore degisiyo bu gittiğimiz yer bi servis tabağı boyutunda yapmak kimi ince uzun yapiyoHımm nereye özel baya buyuk demekki ankaradamısın cnm. Amin cumlemizin inşallah
Yok canım fındık lahmacun biliyorum kahve tabagı boyutunda normal lahmacunda pasta tabagı buyutunda diyeyimÖzel bisey degilde yere gore degisiyo bu gittiğimiz yer bi servis tabağı boyutunda yapmak kimi ince uzun yapiyo
Senin küçükler fındık lahmacun diye geciyo daha cok
7.43 de iftar =nohutlu mantı corbası23 de granniyy yesil eşki yarım elma
Limonlu yeşil cay
Limonlu su
1 de Zencefilli yogurt
3.30 da 1 salatalık limonlu su
A AklinYolu1
İki gunde guzel sonuc gelmis canimMerhaba
71.7 -69.9
2gunluk sonucum
Biraz önce tartildim 70.6 ciktim cok sorun değil yarina o da gider sahurda ekmek yiyince
Sahur
1.5dilim kadar Tam buğday ekmek
Biber domates kavurma
1haslanmis yumurta
Peynir zeytin çay
Iftar
Arkadaşlarla pideciye gitcez
Az mercimek alirim
Kıza 1lahmacun onun kalanını yerim bitiremez
Vaaay tebriklerKızlar selam bugün eve yeni geldim ve şimdi tartıldım bir de ne göreyim 57.9
Bagla beni kaptaaan. Ben artilardayim. Niyeyse bi dustu yine modum. Bi de persembe aksami eger ayarlayabilirsek konyaya gidicez ailelerin yanina. Orda iyice dagilmasam bari.Koptuğunuz yerden itinayla bağlarım.