- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #13.961
İsteyen her kez ideal kilosuna cabuk gelsin geride gelmesin o pis kilolarAma ben şaşırtiyordum sen aynı tip besleniyordun:)
En güzel kilo vermeler senin olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İsteyen her kez ideal kilosuna cabuk gelsin geride gelmesin o pis kilolarAma ben şaşırtiyordum sen aynı tip besleniyordun:)
En güzel kilo vermeler senin olsun.
Kadınların kaybetmekten hoşlandıkları tek şey kilodur.İsteyen her kez ideal kilosuna cabuk gelsin geride gelmesin o pis kilolar
Bu hafta iyi gidiyorsun mevhibe. Senden 1 kilo üstü bekliyorum.3 te sahur = 1 yumurta yesil zeytin beyaz peynir salatalık domates maydanoz 1 dilim ekmek
Limonlu yeşil cay
Sarellam Muttapa7555
Elbise dikimleri her zaman güzel olmuyor. Etek bluz şeklinde denesen.Selam kizlaaar.
Giremedim iki gundur ya. Nasilsiniz napiyosunuz?
Ben dun avmye elbise denemeye gittim. Zayifladim zannedip seviniyodum. Elbiseler hic guzel durmadi uzerimde. Moralim bozuldu geldim. Zaten almak istedigim elbise de vucudumu saklayabilecek bir seyler. Bacaklarimi begenmedigim icin uzun, kollarimi begenmedigim icin ya uzun kollu ya da kollari kamufle edecek bir sey. Bi de rahat emzirebilmek icin önünün ona gore olmasi lazim. Boyle de bi elbise yok. Uretmemisler.
66 geliyor diyorsun the bu hafta. Öyle hissettim.Sarellam 12 mayıs menü
Sahur
Peynir zeytin çay yeşillik domates salatalık
İftar
Yoğurtlu kabak yaparım yine eşim yok :)
Arada 1 maden suyu 1 sade kahve
Birsuru magazaya baktim kaptan. Sorun elbiselerde degil bendeElbise dikimleri her zaman güzel olmuyor. Etek bluz şeklinde denesen.
Kesinlikle başka mağazaya da bak ml.