- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #13.921
Canım fazla harcama yapamam mistik cayıda metoyu hizlandırır diye okudum markette görüncede aldım görmesem aklıma bile gelmezdiMistik caylari ic sonra düşüş bekle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım fazla harcama yapamam mistik cayıda metoyu hizlandırır diye okudum markette görüncede aldım görmesem aklıma bile gelmezdiMistik caylari ic sonra düşüş bekle.
İçme şu ara. Sadece maden suyu yoğurt ve maydanoz tozu.Canım fazla harcama yapamam mistik cayıda metoyu hizlandırır diye okudum markette görüncede aldım görmesem aklıma bile gelmezdi
Hava nasıl sıcaksa mini kot şort rambo sitil badı yada şifon kolsuz gömlek ☺☺Yarin ne giysem acebaaa
Sicak değil ama capri giyebilirim belki.Hava nasıl sıcaksa mini kot şort rambo sitil badı yada şifon kolsuz gömlek ☺☺
Güzel ama hava kış soğuğuBu tarz kot şort şifon kolsuz gömlekEki Görüntüle 2267658
Ok mistik rafta dursunİçme şu ara. Sadece maden suyu yoğurt ve maydanoz tozu.
Buralar sıcak akşamları serinGüzel ama hava kış soğuğu
Adanada sıcaktan yılanlar apartmana tırmanıyor. Haberlerde görmüştüm.Buralar sıcak akşamları serin
Benim haberim yok ben sevmiyorum güneşiAdanada sıcaktan yılanlar apartmana tırmanıyor. Haberlerde görmüştüm.
Güneşi seviyorum.
Umarım birinci katta oturmuyorsun.Benim haberim yok ben sevmiyorum güneşi
2 ci kattayımİnadına bol giyinmiş.
Umarım birinci katta oturmuyorsun.
Ehhh kilpayi.2 ci kattayım
Görüşürüz tatlımEhhh kilpayi.
Şarjım bitiyor zaten yarın da okul var.
İyi geceler görüşürüz.