- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #13.941
Ikra meyra canım geçmiş olsun.
Tam aşık olma ayları:)
Saat konusunda sıkıntı yok. İftardan önce yükleyin. Kafanıza göre.Ay bende tartı gününü pazar sanıyordum ya yine...
Çarşamba günüyse iyi bari birde sahurdan dolayı öğleden sonra yüklersek şahane olur
In cin top oynuyor.Slm hanımlar nere gıttiniz ☺
Yok cnm canlı maydanoza limonluyup yiyorum blendrla hiç ugraşamamIn cin top oynuyor.
Menun güzel mevhibe. Maydanoz tozunu almadın mı hala :)
Yok cnm canlı maydanoza limonluyup yiyorum blendrla hiç ugraşamam
Afiyet olsun benimde canım tuzlu kurabiye istedi ama yemedimKuru pastayla ayran içiyorum. Üzerimde kalmıyor. Blender değil ben de temizlemeye üşenirim.
Afiyet olsun benimde canım tuzlu kurabiye istedi ama yemedim
Evet gördüm canım işte açlık kıtlıgına giriyorsun dedin bana sende pek yemedin ama benim yemediğim dönemler içtigim hormonlarla cok az kilo verebildim. Daha önceleri daha fazlasını veriyordum.artık önume bakayım da ramazan sonrası salatalık yogurt sebze bol bol olur o zaman en guzel kiloları verecemSağol sana da.
Ben koruma ile 2 kilo verme arasındayım.
Diyet durumunda olsam yemezdim mevhibe. Yemedim de gördünüz Marul kemiriyordum
Limonlu yeşil cay ve sıyah cay içtim gerisi kalır yada bir yeşil cay daha içerim11 mayıs menum
3 te sahur= canım istemedi 1 dilim kadar ekmek peynir acık cay
Limonlu yeşil cay
7.40 da iftar = yogurtlu ıspanak yarım kase mercimek corbası 3-4 catal tavuklu pirinç pilav
Limonlu yeşil cay
Soda
Acık cay
Osmanlı kahvesi 2 gunkurusu
Ayran
Sahura kadar içebilirim içmedigim olursa yazarım
Sarellam Muttapa7555
Ama ben şaşırtiyordum sen aynı tip besleniyordun:)Evet gördüm canım işte açlık kıtlıgına giriyorsun dedin bana sende pek yemedin ama benim yemediğim dönemler içtigim hormonlarla cok az kilo verebildim. Daha önceleri daha fazlasını veriyordum.artık önume bakayım da ramazan sonrası salatalık yogurt sebze bol bol olur o zaman en guzel kiloları verecem
Yarin dengelersin sorun olmaz Sarellam.Bugun diyet bozdum yarın tam gaz devam çok yoruldum aç kaldım saldırdım