ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Bende iş bitmezz :KK53:

Yardımcı benim evde kafayı yer yazık :rolleyes:
Büyük temizliği hallediyorum bir şekilde ama günlük ve haftalık zor oluyor. Ortalığı toparlamak bile büyük iş bizim evde.
2 banyo, 3 tuvalet var. Mutfak cok büyük. Benim, oğlumun ve kızlarin olmak üzere 3 yatak odası ve 30 metrekare oturma odası var. Çamaşırı, ütüsü, oyuncakları, kitapları, yemeği, bulaşığı derken işler bitmiyor. Banada fenalık geliyo valla bazen artık:KK57::KK34:
ayyy valla benim ev kucuk is bitmiyo seni düşünemiyorum ben yalniz düzenli biri gelse haftada veya 15te bir flaan senin yükünü baya hafifletir

Töbeeee :))
Sosyal medya cok ilginç yahu
Allahtan hiçbir sosyal medya hesabım yok. Wp kullanıyorum sadece. Onda bile 11 tane grup var, yazmam ama çıldırıyorum artık gelen mesajlardan..
Benim telefonla aram yok. Bazen cok gec okurum. Is isten gecmis olur. Dersin iptal oldugunu okula gittikten sonra ogrenmistim. :KK70:

ayyy valla benim ev kucuk is bitmiyo seni düşünemiyorum ben yalniz düzenli biri gelse haftada veya 15te bir flaan senin yükünü baya hafifletir
Öteki evim küçüktü, ama asansörsüz 5. kattı çocuklar bebekken çok zorlandık, 3 bebek birde valiz kadar çanta hatta küçük bir valiz taşıyordum yanımda, merdiveni in çık zor oluyordu. Taşındık, şimdi de asansöre binmiyo sıpalar koşarak merdivenden çıkıyorlar :))
Bi yardımcı olabilir ama benim işler anında yapılıyor, o ne yapacak bilmem :)
Ütüyü günlük yaparım akşamdan, çamaşırı da günlük atiyorum, sabah gitmeden serer gelince toplarım. Buara en büyük ihtiyacım bir kurutma makinesi. Mutfak dolaplarımda beyaz, her bulaşıktan sonra üstünden bi bezle siliyorum yoksa en ufak su damlası leke kalıyor, sinir olurum.
Annemde hep kızar eve birini almıyosun diye de alışkanlık herhalde kendi düzenim olunca baskasına yaptıramıyorum ben.

Öteki evim küçüktü, ama asansörsüz 5. kattı çocuklar bebekken çok zorlandık, 3 bebek birde valiz kadar çanta hatta küçük bir valiz taşıyordum yanımda, merdiveni in çık zor oluyordu. Taşındık, şimdi de asansöre binmiyo sıpalar koşarak merdivenden çıkıyorlar :))
Bi yardımcı olabilir ama benim işler anında yapılıyor, o ne yapacak bilmem :)
Ütüyü günlük yaparım akşamdan, çamaşırı da günlük atiyorum, sabah gitmeden serer gelince toplarım. Buara en büyük ihtiyacım bir kurutma makinesi. Mutfak dolaplarımda beyaz, her bulaşıktan sonra üstünden bi bezle siliyorum yoksa en ufak su damlası leke kalıyor, sinir olurum.
Annemde hep kızar eve birini almıyosun diye de alışkanlık herhalde kendi düzenim olunca baskasına yaptıramıyorum ben.
Sen bi düzen oturtmussun demek ondan ihtiyaç hissetmiyosun

Kurutma makinesi buyuk rahatlık bende var özellikle kışın kurtarıcı benimde camasir ascak yerim yok kışın rüzgar aliyorum çamaşırlık durmuyo balkonda ustune komur kokusu zaten bi de

Pratigi batsin dokunmatik telefonlari hicbir zaman sevmedim. :KK70:
Geçenlerde laptop açıktı, işim vardı belgeleri açtım
ekrana dokunup yukarı kaydırmaya çalıştım :KK70:
Sonra kendi kendime "bozulmanın sırasımı şimdi beee" diye birde söylendim.
Sonra fark ettim ki elimdeki laptopmuş:KK70:

benim kiz bikere oyle yapmıştı annemlerde masaüstü var gidip ekrana vuruyodu değişsin diye
Arada bi devreler yaniyo:halay::KK76:

Bazen gozlugu takiyorlar. Gozlugum nerde diyorlar. :KK70:

Bana da oluyor ise cok daldiysam. :KK53:

Menunu yazdin mi sen kacirdim mi. :KK70:
Cık :))
Onu yazmaya gelmiştim aslında
Çenem açıldı sohbete daldım
@Pembe aslan menünü unutma canım
Bende yazayım
Sabah; 1 yumurta, 1 kase yoğurt, badem

İkindi vakti arkadaşlar okula ciğköfte getirmiş marulla yedim biraz. Birde ayran ictim.
Yemesem iyiydi ama ayıp olurdu şimdi.
Akşam yemeği yemedim o yüzden.

Cık :))
Onu yazmaya gelmiştim aslında
Çenem açıldı sohbete daldım
@Pembe aslan menünü unutma canım
Bende yazayım
Sabah; 1 yumurta, 1 kase yoğurt, badem

İkindi vakti arkadaşlar okula ciğköfte getirmiş marulla yedim biraz. Birde ayran ictim.
Yemesem iyiydi ama ayıp olurdu şimdi.
Akşam yemeği yemedim o yüzden.
@Pembe aslan gelmez bugun. Kacirdi menu kupasini. :KK45:

Senin menu bana gore daha iyiymis. :KK73:

Sen bi düzen oturtmussun demek ondan ihtiyaç hissetmiyosun

Kurutma makinesi buyuk rahatlık bende var özellikle kışın kurtarıcı benimde camasir ascak yerim yok kışın rüzgar aliyorum çamaşırlık durmuyo balkonda ustune komur kokusu zaten bi de
Aslında alırdım ama kimi memnun, kimisi degil diye duyuyorum. Bazı kumaş cinsleri küçülüyor bazıları da bozuluyor falan diyorlar. Seçerek atacaksam niye alayım diyorum sonra.
Sen memnun musun? Herseyi atabiliyor musun?

X