- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #13.161
Aksama kadar bir havlu pecete bitirirdim hapsuruk burun akıntısı fenaydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yoktum herhalde o ara çok geçmiş olsun. Benim daha yeni geçen yıl baya hasta olmuştum ciğerler falan. Bağışıklık sistemim baskılıyormuş normalde. Hastalıkla beraber nüksetmiş o yüzden çok yeniyim adapte olamadım bi türlüAynen ben uzun zamandır alerciyim dr oyle dedi her aksam iç dedi bu yılki alerjim agır vaka dedi dr gözler şiş dudak şiş gittim burayada yazmiştim cok kötuyum diye
Kolay gelsin canım sana bende yoğurdunu yiyip yatacağım kısmetseSaat 3 te sahuru hazırlicam
Yok canım vardın kortizonlu iğne verdi dr demiştim subatta yazmıştımBen yoktum herhalde o ara çok geçmiş olsun. Benim daha yeni geçen yıl baya hasta olmuştum ciğerler falan. Bağışıklık sistemim baskılıyormuş normalde. Hastalıkla beraber nüksetmiş o yüzden çok yeniyim adapte olamadım bi türlü
Evet senin kolay yemek görüşürüz canım allaha emanet ol cok geçmiş olsunKolay gelsin canım sana bende yoğurdunu yiyip yatacağım kısmetse
Sabah görüşürüz kısmetse
Kızlar haftada 1 kez güllaç oda çoook incecik bi dilim onun dışında meyve olabilir tatlı niyetine o da 1 porsiyon.
Hayaller hayatlar meselesi bira karnım tokken hep çok iradeli oluyorum acıkınca puff irade falan yalan oluyor
Amin canim sagol. Bana cekmis. Ben de gecenin 3unde kalkip kutu kutu pense oynattirirmisim abuk subuk seyler yemek istermisim. Onun icin kizamiyorum da. yaninda yatsam iki emer bes dk uyur sabaha kadar boyle devam eder de ben sahur icin yatmiyorum ramazanda. Boyle birlikte takilcaz artik kizlaAllah yardımcın olsun uyumayan çocuk zor yahu
Tuvalet banyoda benim de icim rahat etmiyo hic sirf sirkeyle yapamiyorum. Temizlik esnasinda maske mi taksan acaba? Sonrasinda da guzelce havalandirirsin koku kalmayana kadar.Evet uzun zamandır onları kullanıyorum ama tuvalet banyoda içim rahat etmiyor
Genel olarak yazilan mesajlara cevap verirsin canim. Selam nasilsiniz mesajina cevap verirsen garip olur evetBen daha bugünün mesajlarına cevap yazamadım. Arşivden çekip alın beni yanlız 1 ay sonra cevap vermek biraz değişik olacak
Alakasız bir durum oluşabilir gibi geldi
En iyisi corba yemek salata zaten. Salatayi bol yaparsin. Hadi kalmasin diye diye bolca salata yersiniz. Ben oyle yapmaya karar verdim.Ben sahurdan değil de iftardan korkuyorum yaaa... Eşimle anlaştık hafif geçireceğiz diye 1 çorba 1 ana yemek salata yoğurt şeklinde ilerleyelim dedik bakalım açken ne olacak
Sen gecmise falan dalma bosuna. Az kalmis zaten mesaj sayinKaldımı 93 mesaj
Ben komple toplaniyomİnşallah bakalım ben daha hiç bir şeye dokunmadım artık bayrama
Bizim iftar 19.57Sahur 4.25 de iftar 7.30 da
Yok 7.30 degilmiş takvime baktım 7.38 mişBizim iftar 19.57