ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Ee nişan başınıda ben yaparım artık:halay:

ya tabiki beklerim :halay: nişan yapıp yapmama arasındayım ama olursa tabiki beklerim hatta gelirseniz çok sevinirimm :KK200:

Nasılsın napıyosun iştemisin cnm

İşteyim kuzum ama yorgunluktan ayakta uyuyorum bu hafta kısmet olursa aile tanışması var annem de rahatsız olunca her şey bana kaldı ayakta uyukluyorum yorgunluktan :işsiz:
Bir de mğge anlıya takıldım Palu ailesi var aşırı saçma bi şekilde 1 saattir izliyorum :KK70:

A AklinYolu1 hosgeldin baskanim:KK52:İki gundur hastanede yatiyordum, bu topigi yeni gordum:olamaz: Yeni yarisma butun arkadaslar icin bol kilo vermeli, motivasyonlu gecer umarim. Bu arada C cizen_bayan hayirli olsun kuzum, Allah tamamina erdirsin. Ben eminim senin kugu gibi bir gelin olacagina:rapci:
yaa teşekkür ederim kuzumm:KK200: sana da çok geçmiş olsun hayırdır bi problem yoktur inşallah

yaa teşekkür ederim kuzumm:KK200: sana da çok geçmiş olsun hayırdır bi problem yoktur inşallah
Tansiyonum cok dusuyor. Cuma gun bayilmisim evde cenem kilitlenmis, nefesim tikanmis. Allahtan esim evdeydi, agzimi zorla acmis, dilimi cikarmis, duzeldi de. Bayilip duserken belimi incittim heralde bel fitigi baslangici vardi cok agriyor simdi. Hastane de gozlem icin tuttular, sukur bebekte bir sorun yok, ben de bel agrisiyla kurtardim:olamaz:

Tansiyonum cok dusuyor. Cuma gun bayilmisim evde cenem kilitlenmis, nefesim tikanmis. Allahtan esim evdeydi, agzimi zorla acmis, dilimi cikarmis, duzeldi de. Bayilip duserken belimi incittim heralde bel fitigi baslangici vardi cok agriyor simdi. Hastane de gozlem icin tuttular, sukur bebekte bir sorun yok, ben de bel agrisiyla kurtardim:olamaz:
oyy kuzuzm çok geçmiş olsun dikkat et kendine sen artık 2 canlısın :KK200::anne:

Herkese selaaaaaam :KK54:
Ben geldim efeeemmm :KK52:
Yine taşınmışız ev sahibimiz de gelmiiiiş
A AklinYolu1 hoşgeldin canım :KK68:

Cuma günü ayağımı incittim bu hafta raporluyum, evdeyim.Bu arada da oturduğum yerden bol bol yedim maalesef :KK43: bakalım çarşamba tardıda ne bekliyor beni :ıslık:

Selam kızlarr :halay: ya topik ne güzel olmuş hareketlenmiş böyle bu senin enerjin A AklinYolu1 resmen hepimiz seni bekliyomuşuz :KK60: benimde hızlı bir şekilde kilo vermem lazım uzun zamandır bi telaş içindeyim diyordum size kısmet olursa 1 ay içinde sözüm olacak rabbim izin verirse inşallah o yüzden sözüme kadar biraz daha vermek istiyorum sonrasında da nişan olacak derken benim baya bi sıkmam lazım kendimi ve bu süreçte birilerinin desteğine ihtiyacım sizin sayenizde prensesler gibi olacağımm:KK68: o zaman çabuk gelsin 9 ocakkkk:KK71:
Canım çok sevindim. Rabbim hakkında hayırlısını versin, iyi insanlarla karşılaştırsın inşaallaah...

A AklinYolu1 hosgeldin baskanim:KK52:İki gundur hastanede yatiyordum, bu topigi yeni gordum:olamaz: Yeni yarisma butun arkadaslar icin bol kilo vermeli, motivasyonlu gecer umarim. Bu arada C cizen_bayan hayirli olsun kuzum, Allah tamamina erdirsin. Ben eminim senin kugu gibi bir gelin olacagina:rapci:
Oooyy öncelikle hayırlı olsun bebiş geliyormuş tebrik ederim canım. Ayrıca geçmiş olsun dikkat et kendine ve bebişe..

Cuma günü ayağımı incittim bu hafta raporluyum, evdeyim.Bu arada da oturduğum yerden bol bol yedim maalesef :KK43: bakalım çarşamba tardıda ne bekliyor beni :ıslık:

Oooyy öncelikle hayırlı olsun bebiş geliyormuş tebrik ederim canım. Ayrıca geçmiş olsun dikkat et kendine ve bebişe..
Sagol kuzum. İlk aylar zor oluyor iste. Yesen miden bulaniyor, yemesen tansiyon dusuyor:anneadayı: Sana da gecmiss olsun bu arada. Sen bir iyiles de verirsin yine kiloyu ne olacak:süslü:

Selam kızlarr :halay: ya topik ne güzel olmuş hareketlenmiş böyle bu senin enerjin A AklinYolu1 resmen hepimiz seni bekliyomuşuz :KK60: benimde hızlı bir şekilde kilo vermem lazım uzun zamandır bi telaş içindeyim diyordum size kısmet olursa 1 ay içinde sözüm olacak rabbim izin verirse inşallah o yüzden sözüme kadar biraz daha vermek istiyorum sonrasında da nişan olacak derken benim baya bi sıkmam lazım kendimi ve bu süreçte birilerinin desteğine ihtiyacım sizin sayenizde prensesler gibi olacağımm:KK68: o zaman çabuk gelsin 9 ocakkkk:KK71:
Senin adına çok sevindim canım rabbim tamamına erdirsin bu anların ömrünün hep en güzel en özel anların olarak kalacak canım tadını çıkar ömür boyu mutlu olursun inşallah :KK200::KK54:
Geçmiş olsun aman dikkat et canım bilirim o ani bayılmaları rabbim korusun:KK36:

Hoşgeldin canım hepimiz aynı durumdayız:ıslık:
Ama burada hep birlikte halledecez :KK66:
Bu arada geçmiş olsun

Sağol canım. Ayy ne heyecanlısındır sen şimdi :rolleyes:

hiç sorma kuzum heyecan düşünceler aşırı karışığım babam çok zorluyor zor ama güzel günler elhamdulillah :KK68:

Senin adına çok sevindim canım rabbim tamamına erdirsin bu anların ömrünün hep en güzel en özel anların olarak kalacak canım tadını çıkar ömür boyu mutlu olursun inşallah :KK200:

Geçmiş olsun aman dikkat et canım bilirim o ani bayılmaları rabbim korusun:KK36:

Hoşgeldin canım hepimiz aynı durumdayız:ıslık:
Ama burada hep birlikte halledecez :KK66:
Bu arada geçmiş olsun

sağol kuzum allah razı olsun

@Papatya gelini hoş bulduk canım iyi diyelim iyi olsun senden naber...

I IRMAKK70 canım hayırlı uğurlu olsun Rabbim Sağ Salim kucağına almayı nasip etsin ayrıca çok çok geçmiş olsun aman dikkat....

C cizen_bayan canım kız sana da hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla inşallah mutluluklar....

kokulusabun kokulusabun cancazım geçmiş olsun bende sen gibiyim yedim yedim geldim veririz inşallah yine...

X