ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Bugunku sebze haslama yalan oldu benim ya. Yemektenonce yapamadim firsatim olmadi. yarin icin yaptim. Menumu yaziveriyim de okuya okuya geliyim kizim musade ederse.

Sabah
Peynir
Zeytin
1 yumurta
1 dilim ekmek

Aksam
Yogurt
Marul
Zeytin
1 galeta

Gece
Malt icecegi

Limonlu suyumu da ictim. Spora baslayamadim malesef hala.

kokulusabun kokulusabun

Öncelikle kendimi tanıtayım sonra sorularımı sırasıyla sorucam öyleyse :))

Adım Gülçin yaş 25 boğa burcuyum , 1 kızım var 2 yaşında izmirde oturuyorum hamileliğimde 12 kilo aldım. çalısiyorum verdiğim kiloların hepsini aldım tekrar işe başlayınca suanda 63 - 64 arası degisik çıkıyo tam bir çikolata delisiyim bulgurlu şeyleri bende severim yemekte seçmem diyetlerimde ekmek tüketmemeye ceviz suyu yapıp icmeye dikkat ederim spor yapmayı severim ama çalısma saatlerim fazla oldugu icin birde ekstra ona zaman ayıramıyorum gecen sene hem emzirip hem de evde spor yapıyodum o yüzden 2 ayda hedeflediğim kiloya varmıştım bu sene o kadar şanslı ve iradeli değilim malesef :KK43:

Seninde soruların varsa sorabilirsin benim sana sorcaklarım ,

1 . Adın ne acaba :) bi de eski nickin neydi acaba :)
2. Nerde oturuyosun?
3.Daha önce diyetle kaç kilo verdin?
4.Detoks yapıyomusun :)
Şımdilik aklıma gelenler bunlar cok memnun oldum :))
Adim fatma eski nick fatma7454 bursada oturuyorum. 15 kilo verip 10 kilosunu geri aldım. Detoks arada yapıyorum en sevdiğim sütlü yeşilçay hiç zorlanmıyorum. Ama diğerleri hiiiç bana göre değil.

Hatta instagram da arkadaşız seninle :))) o kadar yani...

Benim soracağım var mı hmm aslında yok ya gayet güzel anlatmışsın sadece işini merak ettim...

@Pembe aslan :KK53:

Teşekkürler :KK49:
Umarım hep böyle derli toplu dikkatli az kalorili menülerim olur, zira önümüz 15 tatil, cuma okullar kapanacak ve benim yatılı misafirlerim gelecek :KK43: :KK14:

Sen o misafirleri takmadan yola devam edersin. Kucuk porsiyonlar bir sey yapmaz sana sab. :cool:

Yarın salı değil mi
Pazarda tartılınca ne çabuk geldi şimdi çarşamba yaa :mad:
ben daha kilo veremedim bile :KK34:

Cok sıkı basladik iyi oluyor boyle. Hep ensenizdeyim. :sampiyon:

Ahahahq insallahhh:))

Aynen harika kaptan:) bence de iyi seçim ya hem adet olucam o kadar olur:))

Sen kesin goreceksin ben inaniyorum:)

Olsun almayalım yeter ben de yarim kilo verdim:)
Senin zaten fazla kilon yok.. Rahat rahat konusuyorsun. :KK70:

Adim fatma eski nick fatma7454 bursada oturuyorum. 15 kilo verip 10 kilosunu geri aldım. Detoks arada yapıyorum en sevdiğim sütlü yeşilçay hiç zorlanmıyorum. Ama diğerleri hiiiç bana göre değil.

Hatta instagram da arkadaşız seninle :))) o kadar yani...

Benim soracağım var mı hmm aslında yok ya gayet güzel anlatmışsın sadece işini merak ettim...

Oyle bir nick almissin ki. Bu nickle ben bile taniyamazdim seni. :confused:

Fhjngfyu
Senin mide sorunun yok. Limonlu su ile acilisi yap. Kahvaltini zerdecalli ve tarcinli yogurt ile gecistir.

Tek ogun ye o da sebzeli olsun. Icersen sadece bir kahve ic. Ayran da serbest.

Aksam da limonlu su. Sana tavsiyem.
Ben çaysız yapamayanlardanımm :KK43:
ama şekersiz içiyorum zaten 1 yıldır. Kahveyi sade ve şekersiz türk kahvesi olarak içerim, kahvaltı yapmazsam nasıl olur bi deneyim bakalım. Limonlu suyu da içerim sorun yok..
Tamamdır. Sebze kısmı beni zorlamazsa onuda deneyem bi bakem durumlara :))

Fhjngfyu

Ben çaysız yapamayanlardanımm :KK43:
ama şekersiz içiyorum zaten 1 yıldır. Kahveyi sade ve şekersiz türk kahvesi olarak içerim, kahvaltı yapmazsam nasıl olur bi deneyim bakalım. Limonlu suyu da içerim sorun yok..
Tamamdır. Sebze kısmı beni zorlamazsa onuda deneyem bi bakem durumlara :))
Tamam sab. cayini ic ,no problem. :KK66:

Benim asagi yukari menum boyle olacak yarin. :KK8:

Tamam sab. cayini ic ,no problem. :KK66:

Benim asagi yukari menum boyle olacak yarin. :KK8:
Çayımı içeyim o zaman :rolleyes:

Ayran çorbası diyeti yaptığımda çok güzel ödem atıyorum, o çorba dışında aynı etkiyi gösterecek bir şey bilen varsa paylaşabilir mi :KK39:
vücudum çok fazla ödem tutuyor, sabah zorla taktığım alyansım akşam parmağımda sürekli dönüyor. Sabah ayakkabıyı zor giyiyorum, akşam üstü ayağıma bol gelip arkası çıkmaya başlıyor.... sıkıldım bu durumdan. Bu hafta regl haftası birde üstüne o denk geldi mi ooohh tadından yenmiyo valla :mad:

Ayran çorbası diyeti yaptığımda çok güzel ödem atıyorum, o çorba dışında aynı etkiyi gösterecek bir şey bilen varsa paylaşabilir mi :KK39:
vücudum çok fazla ödem tutuyor, sabah zorla taktığım alyansım akşam parmağımda sürekli dönüyor. Sabah ayakkabıyı zor giyiyorum, akşam üstü ayağıma bol gelip arkası çıkmaya başlıyor.... sıkıldım bu durumdan. Bu hafta regl haftası birde üstüne o denk geldi mi ooohh tadından yenmiyo valla :mad:
Bir tutam Maydanoz + 1 limon. Blenderdan gecir. Sabah ogle aksam bir bardak taze ve icme suyuyla hazirla. :KK8:

Bana da ödem attırıcı lazim çünkü acayip ödem hissediyorum :) sözde regl oldum ne oldu ne gitti ne bitti hiç birşey anlamadım ve ödem de aynı yerinde duruyor... Eski yuruyuslerim de olmayınca yyemege dalıyorum inşallah toparliyacagim. Yoksa bu kilolar geri gelecek tırstı emoji :)

X