- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Dunku cizlarindan dolayi oldu canim.
Hafta da 1 kilo o zaman napalım görücez artık
Ben neden küçük yükleyemiyorum bu fotoyu
Küçük resim de desem büyük atıyo üstelik yan atmış :))
Yine aynı zaten. Fazla çıkmadığıma şükrettim. Bende hafta sonu düşüş çok zor çünkü..
BencedeDunku cizlarindan dolayi oldu canim.
Bu daha baslangic. Pazar tartisinin amaci zaten o cizlari azaltmak olacak.
Haftaya daha iyi oldugunu goreceksin.
Haftada 1 kilo =7000 kalori gayet iyi bir rakam.
Telefondan yukleyince oyle oluyor. Ben laptopdan yukluyorum.
Bence Pazar gunu tartisi tam onemsemediniz. Haftaya daha cok onemsersiniz.
Yulaf yerine barbunya yemeye karar verdim yanındada yoğurt
hazırlıksız yakalandik haftaya kismetDunku cizlarindan dolayi oldu canim.
Bu daha baslangic. Pazar tartisinin amaci zaten o cizlari azaltmak olacak.
Haftaya daha iyi oldugunu goreceksin.
Haftada 1 kilo =7000 kalori gayet iyi bir rakam.
Telefondan yukleyince oyle oluyor. Ben laptopdan yukluyorum.
Bence Pazar gunu tartisi tam onemsemediniz. Haftaya daha cok onemsersiniz.
Ne acılaarrKizlar bu sadece bilgilendirme amacli. Pazar tartilari boyle etki edecek bundan sonra.Eki Görüntüle 2224873
Ilk uc :
MAKE UP_
A AklinYolu1
C cizen_bayan
Son uc :
Forever07
Muttapa7555
MIhtar
Goruselim. Haftaya degil Carsamba gunu goruselim.Ne acılaarr
Haftaya göruscez dicem ama güvenemiyorum kendime
Krep yedigin icin patates yeme , ama krep yemeseydin patates olabilirdi.kokulusabun
Sabah
2 krep peynir cay
Ara türk kahvesi yarim elma çeyrek portakal
Aksam
4kofte salata
Yoğurtlu havuç
Simdi ben aksama yarim patates eklesem mi firinda yapcam ona gore hazırlicam Bi akıl verin bakim
Sabah krep tam buğday unundandi
carsamba kismetGoruselim. Haftaya degil Carsamba gunu goruselim.
Krep yedigin icin patates yeme , ama krep yemeseydin patates olabilirdi.
Acikirsan yulaf ezmesi sutle yiyebilirsin.carsamba kismet
Tamam yemicem
dun yemedin dedik bugun hem simit hem pogaca masallah13 Ocak 2019 menusukokulusabun
Sabah : 3 zeytin + yarim simit + 1 kupa Osmanli dibek kahvesi
Ara : iki avuc beyaz leblebi + 1 kupa Osmanli dibek kahvesi
Ara: 2 avuc Siirt fistigi + bir kac tane beyaz leblebi
Oglen : 3 zeytin + 1 pogaca + 1 kupa Osmanli dibek kahvesi
Aksam : Bir tabak Brokoli + havuc buharda pismis- uzerine kasar rendeliycem.
Aksama acikirsam bir kac zeytin ve bir kac yaprak marul atistiririm.
süt sevmem cok nadir icerim :) acıkırsam bi kahve yeterAcikirsan yulaf ezmesi sutle yiyebilirsin.
Bir de havucta dikkat et. Cig havuc tehlikeli sanki. Ben aldim bir daha almam sanirim.
Eee dedik biz boyle zayifliyoruz.dun yemedin dedik bugun hem simit hem pogaca masallahbi de bu dibek kahvesi normal türk kahvesi gibi olanmi kupa derken buyuk fincanla mi iciyosun ben cok kahve iciyorum diyodum kendime ama seninde kalır yanın yok
süt sevmem cok nadir icerim :) acıkırsam bi kahve yeter
Yoğurdum ekşimiş biraz havuclarda pörsümüş rendeleyip az yağ biraz su haşlama gibi yaptim havucu zaten o da yogurt çokmuş kayboldu gitti icinde cacık gibi oldu
Sanki ikiside aynı kahve bi fark yazmıyo ama neyse ben sade türk kahvesi iciyorumEee dedik biz boyle zayifliyoruz.Amannn ne olacak ki pogaca ve simit ayni turevler. Patates bugun yemem mesela.
Kahveyi Osmanli kahvesi diye almistim Dibek cikti ama 7 karisik. Biraz sutle karistiriyorum. Extra seker eklemiyorum. Biri de dibek kahvesi sade. Onun cezvesini yika fincanini yika zor oluyor.Buyuk kupa disinda kurtarmaz.
Ben latteciyim daha cok ve lattelere daha baslamadim.
Dunyalari yemisim gibi yazma simdi. Aslinda tercihim simit ve pogaca asla olamaz evde var diye yiyorum.Sanki ikiside aynı kahve bi fark yazmıyo ama neyse ben sade türk kahvesi iciyorum
Ben yesem senin yediklerini yarin +1
Spor falan yapiyomusun
Belkide benim bebeklikten gelen bi kilo olduğu icin zor veriyorum hep kiloluydum oyle bi anda almadim onun icin belkide zor veriyorumDunyalari yemisim gibi yazma simdi. Aslinda tercihim simit ve pogaca asla olamaz evde var diye yiyorum.
Zamaninda nutella ve helvayi bir arada bitiren ben hic sebze yemezdim. 48 kilolardan 78 lere ciktim. Tartim da yoktu , cunku bozuk cikar dedim almadim.
Disarida tartildim onceleri sonra mekanik tarti aldim. Ise yaramadi. Uc tarti daha degistirdim.
Cok az yeyip kilo verirsen koruma doneminde kilo alirsin. Acelem yok, bir 6.8 kilom var su an.
Extra spor yapmiyorum , sol kolumda uc aydir sorun var cunku . Cozulecek gibi de gorunmuyor.
Leslie de iyidir ev sporu icin ama simdi ugrasamam. Ben boyle iyiyim.
Ama gun icinde cok aktifim , oradan oraya gidiyorum. Eee haliyle yuruyus oluyor.
Ay şahaneKizlar bu sadece bilgilendirme amacli. Pazar tartilari boyle etki edecek bundan sonra.Eki Görüntüle 2224873
Ilk uc :
MAKE UP_
A AklinYolu1
C cizen_bayan
Son uc :
Forever07
Muttapa7555
MIhtar
Zor kilo verme donemini de yasadim mihtar. Arada aldigim bes kilo yapismisti kalmisti.Belkide benim bebeklikten gelen bi kilo olduğu icin zor veriyorum hep kiloluydum oyle bi anda almadim onun icin belkide zor veriyorum
Sende konuşa konuşa veriyosun bence kilolarıAy şahane
Tebrikler pa . Pembelik yaradi.Ay şahane